Medisana voor achtste seizoen op rij rugsponsor van Roda JC!
vr 02 augustus 2019 om 12:30

Medisana voor achtste seizoen op rij rugsponsor van Roda JC!
vr 02 augustus 2019 om 12:30

Roda JC en Medisana hebben ook voor komend seizoen een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Het bedrijf staat daarmee voor het achtste achtereenvolgende jaar als rugsponsor op het shirt van Roda JC.

"Het bleef voor ons een doorn in het oog dat ons bedrijfslogo niet langer op de wedstrijdshirts prijkt", aldus Maurice Jongen en Charlotte Kerckhoffs, directie van Medisana Benelux. "Bij de onderlinge gesprekken om een andere invulling te geven aan mogelijke sponsoring kwam ook rugsponsoring uiteraard weer ter sprake. Tijdens deze gesprekken kwamen velerlei onderwerpen aan bod zoals vertrouwen, het recente verleden, de prestaties op het veld, de toekomst en de clubliefde."

Deze positieve en uitvoerige gesprekken zijn dan ook het resultaat dat voor het achtste voetbalseizoen op rij toch weer een vertrouwde naam op de rugzijde staat.
Medisana vult aan: “Toch wel een 'beetje' nieuw." Want wereldwijd introduceert Medisana deze zomermaanden een nieuw logo met een frisse, moderne en krachtige uitstraling. "We hopen dat deze krachtige frisheid ook van toepassing is op het 'nieuwe' Roda JC zodat we dit seizoen getrakteerd worden op mooie successen, want dat verdienen we!”

Het van oorsprong Kerkraadse bedrijf prijkte in het seizoen 2012-2013 voor het eerst op de prominente plek op de achterkant van het shirt. Roda JC dankt Medisana voor de onvoorwaardelijke steun.

Bron: RODA JC.nl

Gerelateerd nieuws

do 16 juli 2020 om 12:00
Medisana draagt na 8 jaar stokje over