Nieuws
Prijsbeleid Roda JC seizoen 2019-2020

Prijsbeleid Roda JC seizoen 2019-2020

Op zaterdag 1 juni a.s. zal de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2019-2020 van start gaan. Graag informeert Roda JC u over een aantal wijzigingen welke de club in haar prijsbeleid gaat doorvoeren. Vanzelfsprekend hopen wij dat eenieder juist nú achter de club blijft staan.

Onderstaande prijzen gelden voor nieuwe seizoenkaarthouders van Roda JC. Iedere huidige seizoenkaarthouder van Roda JC heeft recht op een loyaliteitskorting.Loyaliteitssysteem
De club voert voor haar trouwe seizoenkaarthouders een loyaliteitssysteem in met verschillende staffelkortingen (2%, 4% en 6%). Iedere huidige seizoenkaarthouder van Roda JC heeft recht op een loyaliteitskorting. De club heeft gekozen voor het seizoen 2016-2017 als startpunt en sluit niet uit dat het loyaliteitssysteem op termijn verder wordt uitgebouwd.

Bent u in het bezit van een participatiebewijs? Dan ontvangt u 2% extra loyaliteitskorting.Op 1 juni a.s. zal de seizoenkaartbrief bij alle seizoenkaarthouders van Roda JC op de deurmat vallen. Bent u voornemens om uw seizoenkaart vanaf 1 juni a.s. te verlengen en heeft u recht op een loyaliteitskorting? Dan wordt deze korting automatisch in mindering gebracht op uw seizoenkaartprijs. De persoonlijke loyaliteitskorting is tevens gedurende het gehele aankomende seizoen 2019-2020 geldig op losse wedstrijdkaarten en eventuele extra seizoenkaarten.

Bent u voornemens om uw seizoenkaart(en) niet te verlengen? Dan bent u uw loyaliteitskorting kwijt. Indien u besluit om voor het seizoen 2020-2021 opnieuw een, of meerdere seizoenkaarten bij Roda JC af te nemen, begint u onderaan de trap van het loyaliteitssysteem (staffel 1).

Prijsbeleid losse toegangskaarten Parkstad Limburg Stadion 2019 - 2020


De prijzen voor losse toegangskaarten zullen worden verlaagd, indien men kiest voor online aanschaf. Daarnaast zal er een verlaagde, uniforme kaartprijs worden gehanteerd voor kinderseizoenkaarten en losse kinderkaartjes op alle tribunes (m.u.v. Hoofdtribune). Indien een seizoenkaarthouder met recht op loyaliteitskorting een ticket koopt, zal de loyaliteitskorting automatisch worden toegepast op de ticketprijs.


Praktijkvoorbeelden


  Ik ben Gold Card Seizoenkaarthouder (6% loyaliteitskorting) en koop online een los ticket voor de Koempeltribune.
  De prijs is dan als volgt: €15,00 normale prijs - 6% loyaliteitskorting = €14,10.

  Ik ben Silver Card Seizoenkaarthouder (4% loyaliteitskorting) en koop een fysiek ticket voor de Gezinshoek.
  De prijs is dan als volgt: €20,00 normale prijs - 4% loyaliteitskorting = €19,20

  Ik ben Bronze Card Seizoenkaarthouder (2% loyaliteitskorting) en koop een online ticket voor kids op de Oost-Tribune.
  De prijs is dan als volgt: €7,50 normale prijs - 2% loyaliteitskorting = €7,35.

  Ik ben Gold Card Seizoenkaarthouder (6% loyaliteitskorting) én ik ben in het bezit van een participatiebewijs (2% extra loyaliteitskorting). Ik koop een fysiek ticket voor kids voor de Koempeltribune.
  De prijs is dan als volgt: €7,50 normale prijs - 8% loyaliteitskorting = €6,90.

  Ik ben Silver Card Seizoenkaarthouder (4% loyaliteitskorting) en ik wil voor mijn zoontje/dochtertje een seizoenkaart kopen voor de Koempeltribune.
  De prijs is dan als volgt: €95,00 normale prijs - 4% loyaliteitskorting = €91,20.