Rutjes neemt afscheid van profcarrière tijdens RJC-SPA
vr 12 oktober 2018 om 05:00

Rutjes neemt afscheid van profcarrière tijdens RJC-SPA
vr 12 oktober 2018 om 05:00

Nathan Rutjes neemt op vrijdag 19 oktober 2018 rondom het duel Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam definitief afscheid van zijn carrière als profvoetballer. De 34-jarige Rotterdammer zette op 6 augustus 2018 een punt achter zijn actieve loopbaan als profvoetballer en koos voor een nieuwe invulling van zijn carrière.

Loopbaan bij Roda JC

Rutjes, in 2016 uitgeroepen als Maatschappelijk Speler van het Jaar, heeft zijn loopbaan binnen Roda JC inmiddels voortgezet. Als onderdeel van Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij is de Rotterdammer zéér actief op maatschappelijk vlak. Daarnaast is Rutjes assistent-trainer van Roda JC O17 en is hij inmiddels hard op weg naar zijn diploma UEFA A.

Gepast moment

Rutjes speelde 61 officiële wedstrijden voor Roda JC, tegen 97 officiële wedstrijden voor Sparta Rotterdam. Zowel Roda JC als Sparta Rotterdam vinden het treffen tussen beide clubs op vrijdag 19 oktober aanstaande een uitermate geschikt moment om Rutjes de gelegenheid te geven afscheid te nemen van de beide supportersgroepen en zijn actieve carrière als profvoetballer.

Tickets voor de wedstrijd Roda JC - Sparta Rotterdam zijn te koop via www.rodajc.nl/tickets.

Bron: RODA JC.nl