Nieuws
Seizoenkaart 2018/2019

Seizoenkaart 2018/2019

Het is dit jaar geen gemakkelijk seizoen voor iedereen die Roda JC een warm hart toedraagd. Roda JC is zich daar als geen ander bewust van en wilt dan ook vanaf komend seizoen een streep zetten onder de magere jaren. Roda kan dit echter niet alleen en heeft daarvoor iedereens hulp nodig! Samen gaan we bouwen aan een nieuwe toekomst van Roda JC.

Als seizoenkaarthouder ben je een belangerijke schakel binnen de club, om deze rede wilt Roda JC graag iedereen tijdig informeren over de seizoenkaart prijzen van het seizoen 2018/2019.

Indien Roda JC in het seizoen 2018/2019 actief is in de Eredivisie zullen de prijzen minimaal verhoogd worden, ondanks de lichte stijging zal Roda JC nog altijd blijven behoren tot de voordeligste van de Eredivisie.

Mocht de club onverhoopt toch degraderen dan worden de prijzen niet aangepast. U betaald dan dezelfde prijs voor uw seizoenkaart als in het huidige seizoen. Ten opzichte van de Eredivisie heeft u voor deze prijs wel toegang tot twee extra thuisduels.

In het komend seizoen geniet u vanaf 01-07-2018 van loyaliteitsvoordelen bij partners van Roda JC. Zo ontvang je op vertoon van je seizoenkaart onder andere korting op: De Valkenier, Mondo Verde, Kinderstad Heerlen, Bowlo Bowling & Lounge, Gamestate en Starwash)

Verlengen

Indien u tevreden bent over uw huidige plek kunt u eenvoudig via www.rodajc.nl/onlineverlengen of door een bezoek te brengen aan de Roda JC Fanshop uw seizoenkaart eenvoudig verlengen.

Uw huidige plaats blijft gereserveerd tot 1 juli 2018, na deze datum gaat uw plek de verkoop in.

let op: Uw seizoenkaart wordt niet automatisch verlengt!

Nieuwe seizoenkaart aanvragen

Indien u nog niet in het bezit bent van een seizoenkaart voor Roda JC, maar dit vanaf komend seizoen wel graag wilt, kunt u eenvoudig uw seizoenkaart bestellen via https://voetbal.iticketsro.com/Roda_JC/nl-NL/subscriptions/scc 2018-2019/2 of natuurlijk door de Fanshop van Roda JC te bezoeken