Nieuws
Update blessures selectie Roda JC

Update blessures selectie Roda JC

Aanstaande zondag 18 maart speelt Roda JC om 14.30 uur in het Rat Verlegh Stadion tegen NAC Breda. Hoofdtrainer Robert Molenaar zal een aantal spelers noodgedwongen thuis moeten laten wegens (langdurige) blessures.

Langdurig geblesseerden
Zoals bekend herstellen Mitchel Paulissen en Celestin Djim van een kruisbandreconstructie en hebben beide spelers nog een aantal maanden nodig om volledig fit bij de selectie aan te sluiten.

Ashton Götz
De Duitse vleugelverdediger leek al enkele keren bijna fit, maar kreeg telkens een terugval door aanhoudende klachten aan zijn lies.

Daryl Werker
Verdediger Daryl Werker herstelt van een ingreep aan zijn meniscus en ontbreekt aanstaande zondag bij de selectie.

Mohamed el Makrini
Middenvelder El Makrini ontbreekt aanstaande zondag wegens een hamstringblessure welke hij opliep in het duel tegen Sparta Rotterdam.

Filip Kurto
Reservekeeper Filip Kurto kampt met klachten in zijn schouder. De doelman heeft de training van vandaag (vrijdag) aan zich voorbij laten gaan en is een twijfelgeval voor het treffen met NAC.

Mario Engels
Buitenspeler Mario Engels heeft evenals doelman Kurto de training van vrijdag aan zich voorbij laten gaan wegens ziekte. Of Engels het duel van zondag haalt zal morgen bekeken worden.