Nieuws
Roda JC contracteert jeugdspelers Mart Remans en Radomir Novakovic

Roda JC contracteert jeugdspelers Mart Remans en Radomir Novakovic

Roda JC heeft met de jeugdspelers Mart Remans en Radomir Novakovic overeenstemming bereikt over een contract van twee seizoenen.

Mart Remans is een 19-jarige aanvaller die de gehele jeugdopleiding van Roda JC doorliep. Navokovic (foto onder) is een 18-jarige doelman die sinds afgelopen zomer uitkomt voor de beloftenploeg van de Kerkraadse Eredivisionist. De keeper met Servische-Duitse roots genoot zijn opleiding bij Borussia Mönchengladbach. Beide spelers trainen al geregeld met de eerste selectie mee.

Technisch Directeur Harm van Veldhoven: “Mart Remans heeft zich uitstekend ontwikkeld en is opgeleid tot een aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan en bovendien beschikt over scorend vermogen. Het is mooi om te zien dat we een speler uit de eigen streek voor twee jaar aan ons kunnen binden. Daarnaast zijn we natuurlijk ook verheugd met de overeenkomst die we hebben gesloten met Radomir Novakovic, een hele talentvolle doelman die op termijn zou kunnen uitgroeien tot eerste keeper van de club."