×Niet ingelogd
Log je in of Maak een account aan om berichten te kunnen plaatsen op ons forum!
limbo
Dat hoop ik ook! Iemand die aan reality series meedoet zal niet serieus met roda aan de slag gaan. Dat doet hij wrs alleen om in de picture te komen.
do 08 februari 2018 om 23:34 - 08 februari 2018 om 23:34 # 2149
TheGentle
Hopelijk gaat dit niet door en is dit alleen om de druk op AK op te voeren.
do 08 februari 2018 om 23:19 - 08 februari 2018 om 23:19 # 2147
RJC1980
butcher

Goed bezig!
do 08 februari 2018 om 10:06 - 08 februari 2018 om 10:06 # 2064
butcher



Behalve Aleksei Korotaev heeft nog een andere gefortuneerde zakenman interesse in Roda JC. Zijn naam: Salar Azimi. Deze miljonair is van Iraanse komaf, kwam als asielzoeker naar Nederland en verplaatst zich onder meer in een Lamborghini.
DOOR ROEL WICHE

De flamboyante Nederlands-Iraanse miljonair Salar Azimi (35) is met Roda JC in gesprek. De Kerkraadse club is op zoek naar een koper. Hij was gisteravond aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd Roda-Ajax, die in 2-4 eindigde. Frits Schrouff, eigenaar van Roda, bevestigt dat hij met deze mogelijke investeerder heeft gepraat. „We hebben een onderhoud gehad. Dat gaf me een positief gevoel.”

Azimi kwam op dertienjarige leeftijd als asielzoeker met zijn familie vanuit Iran naar Europa. Daar klom hij op tot een geslaagd ondernemer die pronkt met zijn rijkdom. Azimi maakte snel fortuin in de telecombusiness en opende een hotel. Hij woont in een kasteel in Aardenburg en rijdt in snelle auto’s, zoals een zilverkleurige Lamborghini van een half miljoen euro. Ook deed hij mee aan de Belgische reallifesoap The sky is the limit. Vorig seizoen dook hij plots op bij NAC, waar hij de spelers een promotiepremie van ruim een ton in het vooruitzicht stelde.

Het is niet duidelijk hoe verregaand de interesse van Azimi in Roda is. Hij lijkt op meerdere paarden te wedden. Deze week flirtte hij ook nadrukkelijk met KV Oostende. De puissant rijke eigenaar van Oostende, Marc Coucke, wil de club zo snel mogelijk verkopen, omdat hij de nieuwe baas wordt van Anderlecht. Vandaag zal hij waarschijnlijk bekendmaken wie Oostende overneemt.

Ook Schrouff houdt zijn kaarten voorlopig tegen de borst. De Roda-eigenaar zegt dat er behalve Azimi ‘andere partijen in beeld zijn’. Schrouff houdt de deur voor Korotaev nog open, maar veel geduld heeft hij niet meer. „Aleksei moet zich dan wel vlug melden. De hele zaak rond hem duurt lang, het moet niet steeds weer uitstel worden.”

Korotaev zag recent zijn celstraf van drie jaar omgezet worden in een boete van enkele duizenden euro’s. Hij heeft zijn Russische paspoort terug, maar mag Dubai nog niet verlaten. Hij is een beroepszaak gestart, in een poging zijn volledige onschuld te bewijzen.
do 08 februari 2018 om 06:13 - 08 februari 2018 om 06:13 # 2045
Voorspel de wedstrijd
Niet ingelogd
Log in of word lid om een voorspelling te kunnen plaatsen
vrijdag 26 april 2024 om 20:00
De Toekomst



Jong Ajax


Roda JC Kerkrade

Ik geef wijzijnrodajc.nl toestemming mijn emailadres te delen met Roda J.C. B.V. zodat Roda J.C. B.V. mij kan benaderen inzake de seizoenkaart campagne 2023/2024.

Ik wil een reminder ontvangen voorafgaan aan de wedstrijddag indien ik mijn voorspelling nog niet heb doorgegeven.

WZRJC Poule klassement