×Niet ingelogd
Log je in of Maak een account aan om berichten te kunnen plaatsen op ons forum!
butcher



Patrick Banggaard (foto) had amper een kwartier in de eredivisie achter de rug toen hij het liefst door de grond wilde zakken. De laatste aanwinst van Roda JC, afgelopen woensdag gehuurd van Darmstadt, werkte een voorzet van AZ onfortuinlijk in eigen doel. „Dat is niet leuk”, zei de Deense verdediger na afloop met gevoel voor understatement. „De eerste helft was niet gemakkelijk. Maar ik denk dat ik me na rust behoorlijk hersteld heb. Ik heb hectische dagen achter de rug. Pas een paar dagen geleden hoorde ik dat ik naar Roda kon. Daar ben ik blij mee, want ik wil graag meer speeltijd.”

Jorn Vancamp liep met een stralend gezicht rond. De Belgische spits scoorde zijn tweede doelpunt na de winterstop. „In het begin heb ik het niet gemakkelijk gehad bij Roda, het duurde wat langer dan gedacht om me aan te passen aan het niveau. Maar nu kan ik mijn kwaliteiten laten zien.”
ma 05 februari 2018 om 06:04 - 05 februari 2018 om 06:04 # 1507
Voorspel de wedstrijd
Niet ingelogd
Log in of word lid om een voorspelling te kunnen plaatsen
vrijdag 26 april 2024 om 20:00
De Toekomst



Jong Ajax


Roda JC Kerkrade

Ik geef wijzijnrodajc.nl toestemming mijn emailadres te delen met Roda J.C. B.V. zodat Roda J.C. B.V. mij kan benaderen inzake de seizoenkaart campagne 2023/2024.

Ik wil een reminder ontvangen voorafgaan aan de wedstrijddag indien ik mijn voorspelling nog niet heb doorgegeven.

WZRJC Poule klassement