×Niet ingelogd
Log je in of Maak een account aan om berichten te kunnen plaatsen op ons forum!
butcher

DOOR ONZE VERSLAGGEVER

ENSCHEDE

De komst van Mounir el Hamdaoui naar FC Twente is afgerond. De club heeft de aanvaller tot het einde van dit seizoen onder contract werd genomen. De 33-jarige aanvaller is nog niet speelgerechtigd en is daarvoor onder meer afhankelijk van de vrijgave door de Saoedi-Arabische voetbalbond. De kans dat de oud-speler van onder meer Ajax, AZ en Tottenham Hotspur zaterdag tegen Roda JC al ingezet kan worden is minimaal. FC Twente gaat er van uit dat het nog wel twee weken kan duren voordat alle formaliteiten zijn afgerond.

„Ik voel met goed bij deze overstap”, zei de vijftienvoudig Marokkaans international. Eind vorig seizoen vertrok hij bij Al-Taawon uit Saoedi-Arabië, sindsdien trainde hij bij AZ.

Twente-trainer Gertjan Verbeek kan zaterdag in Kerkrade wel beschikken over die andere aanwinst, de van PSV gehuurde Adam Maher.

• AZ heeft de komst van Oussama Idrissi van FC Groningen afgerond. De 21-jarige aanvaller tekende een contract voor 4,5 jaar in Alkmaar.

Hoeveel FC Groningen ontvangt voor Idrissi is niet bekendgemaakt.
do 18 januari 2018 om 06:31 - 18 januari 2018 om 06:31 # 351
Voorspel de wedstrijd
Niet ingelogd
Log in of word lid om een voorspelling te kunnen plaatsen
maandag 01 april 2024 om 20:00
De Herdgang



Jong PSV


Roda JC Kerkrade

Ik geef wijzijnrodajc.nl toestemming mijn emailadres te delen met Roda J.C. B.V. zodat Roda J.C. B.V. mij kan benaderen inzake de seizoenkaart campagne 2023/2024.

Ik wil een reminder ontvangen voorafgaan aan de wedstrijddag indien ik mijn voorspelling nog niet heb doorgegeven.

WZRJC Poule klassement