lammi
Profieloverzicht / Reacties van lammi
62
reacties


Terug
naar lammi

lammi

@lammi schreef:
[quote]viro - 16 februari 2020 om 11:01
"TUPPETEI

Volgens mij zegt Groenendijk dat hij nog niet nagedacht heeft over Roda en dat hij meerdere optie's heeft.

Ik ben toch niet zeker dat hij trainer gaat worden bij Roda."[/quote]

Sparta is ook een optie voor hem als Fraser eventueel naar PSV gaat.
16-02-2020 om 11:04

lammi

@lammi schreef:
[quote]gertjan - 14 februari 2020 om 13:15
"
ROBBIERODA78 - 14 februari 2020 om 13:06
"Op basis van 1 interview van de nieuwe TD dus. Want op basis van de communicatie van de nieuwe eigenaren ( wie zijn dat eigenlijk?) kan dat niet zijn. Of je moet meer weten dan de meesten van ons en dan nodig ik je uit om dat te delen"


Niet op basis van 1 interview maar ook op gevoel er komt een ervaren td wat hard nodig is er lijkt rust te komen in de club.
Het kan niet slechter gaan dan het ging en de weg gaat nu langzaam omhoog en dat is geen hoge wiskunde omdat te kunnen zien en voelen."[/quote]

Dat roepen we al 10 jaar. Ik hoop dat je gelijk hebt, daar niet van maar heb bij deze man mijn twijfels. Aan hem de taak die weg te nemen.
14-02-2020 om 15:08

lammi

@lammi schreef:
[quote]robbieroda78 - 14 februari 2020 om 12:58
"Op basis van wat onderbouw je die laatste stelling?"[/quote]

Vraag ik me ook af inderdaad.
14-02-2020 om 13:03

lammi

@lammi schreef:
Het eindeloze leed van Roda JC; zelfs de Sunderland-soap zou erbij verbleken op Netflix
© Pro Shots
Het eindeloze leed van Roda JC; zelfs de Sunderland-soap zou erbij verbleken op Netflix
16.00 uur
Opslaan
Door Geert-Jan Jakobs Geert-Jan Jakobs
ACHTERGROND
Bij Roda JC stormt het al het hele seizoen, met het ontslag van trainer Jean-Paul de Jong vorige week als nieuwe pijnlijke episode. Jeffrey van As mag beginnen met puinruimen in Kerkrade.

Netflix heeft een uitgelezen kans laten liggen om te scoren met een docusoap die de serie over Sunderland had doen verbleken.

Zou de zender afgelopen zomer een cameraploeg op Kerkrade hebben afgestuurd, dan had die investering zich ruimschoots terugbetaald. Zelden zal een Nederlandse provincieclub in één seizoen zoveel hebben meegemaakt als Roda JC deze jaargang, die nog niet eens afgelopen is. Er was een Mexicaanse oplichter, een krankzinnige rechtszaak tegen een clubicoon, een volksopstand, een dreigend faillissement, een redding door een wonderlijke verzameling zakenlieden, tumult onder de nieuwe roergangers en een komen en gaan van directeuren en aandeelhouders. Intussen was er ook nog een falend eerste elftal en massale weerstand tegen de hoofdtrainer.

VERTROUWENSBREUK
Vorige week werd die laatste, Jean-Paul de Jong, op non-actief gezet. Veel van de latere problemen van de Utrechter zijn terug te voeren op zijn aanstelling. Die werd verricht door Mauricio García de la Vega, die toenmalig directeur Harm van Veldhoven passeerde en zonder één euro in de club te hebben geïnvesteerd al mocht bepalen wie er in de dug-out kwam te zitten.

De Jong had meteen ‘een heel goed gevoel’ bij de Mexicaan. Hij stond niet alleen in zijn enthousiasme: bijna heel Roda was aanvankelijk positief. Problematisch voor de trainer was dat hij als allerlaatste blééf geloven in de goede intenties van García de la Vega, terwijl om hem heen iedereen de man vervloekte. Op de avond dat de nepinvesteerder door supporters het stadion werd uitgezet, raakte De Jong het spoor bijster. Na de wedstrijd tegen De Graafschap kreeg hij te horen wat er in de rust was gebeurd met de man die hem had gehaald.

De Jong was verbijsterd en verbolgen. Over de manier waarop García de la Vega was behandeld, maar ook over het feit dat hij niet direct was ingelicht. Hij smeet met deuren en vloog een kantoormedewerker aan. Later bood De Jong er zijn excuses voor aan, maar dat was niet genoeg om een vertrouwensbreuk met het personeel te voorkomen. Het bleef ook niet bij die ene emotionele uitbarsting.

Het bericht dat Jean-Paul de Jong op non-actief was gezet, werd op kantoor en in de kleedkamer met gejuich begroet

De Jong zag zich opgezadeld met een stuurloze organisatie en probeerde zelf op allerlei terreinen de touwtjes maar in handen te nemen. Tot onvrede van een hoop collega’s, die hem als een wantrouwende controlfreak ervoeren. Het kwam tot aanvaringen met veel medewerkers op verschillende afdelingen, van scouting tot jeugdopleiding tot de eigen technische staf. In de wetenschap dat ook bij een groot deel van de spelers onvrede heerste over De Jong én dat Roda onder zijn leiding twaalf competitieduels op rij niet won, hadden de aandeelhouders eigenlijk geen andere keuze meer dan hem voortijdig weg te sturen.

Het bericht dat De Jong op non-actief was gezet, werd op kantoor en in de kleedkamer met gejuich begroet. De oud-prof zelf, begin deze week nog met Roda in onderhandeling over een financiële oplossing voor zijn resterende contractmaanden, wil nog niet in detail ingaan op zijn vertrek en alle verhalen daaromtrent. ‘Ik kan alleen zeggen dat ik tot het einde aan toe mijn professionaliteit heb ingezet voor Roda JC’, reageert De Jong.

RUG RECHT
‘Als trainer ben je verantwoordelijk voor de resultaten en die hielpen helaas niet mee om het tij te doen keren. Er is veel gebeurd, van het wegvallen van De la Vega tot puntenaftrek en nog wel meer dingen die ons niet hebben geholpen om de rust te laten terugkeren. De situatie vroeg om een trainer die in verschillende functies beschikbaar zou zijn. Ik heb mijn verantwoordelijkheid gepakt, mijn vak met overtuiging uitgevoerd. Misschien zijn er dingen daarbij niet altijd goed aangekomen, maar ik heb wel naar eer en geweten gehandeld. Ik ben mezelf gebleven, ondanks alles. En ik kan mezelf in de spiegel aankijken.’

Hij hoopt zich snel te kunnen revancheren als trainer. ‘Bij FC Eindhoven en in mijn eerste halfjaar bij FC Utrecht heb ik volgens mij wel aangetoond dat ik bepaalde kwaliteiten bezit. Rug recht en door, zo sta ik erin.’ Onder leiding van zijn voormalige assistent Maurice Verberne, die op het laatst ook een moeizame verstandhouding met De Jong onderhield, verloor Roda vrijdag met 1-5 van FC Den Bosch. In Kerkrade laat het leed zich de laatste jaren pellen als een ui: er blijkt altijd weer een nieuw laagje onder te zitten.

Het is veel te gemakkelijk om alleen naar De Jong te wijzen als bron van alle sportieve ellende. Hij werd misschien slachtoffer van zijn eigen karakter, maar zeker ook van de omstandigheden. Hij kan zich troosten met de gedachte dat voor hem al tal van trainers zich hebben vertild aan Roda JC. Bijna allemaal vertrokken ze vol frustratie. De problemen bij Roda zitten diep, zeer diep. Weet ook Karel Bouckaert, de vijfde (interim-)directeur dit seizoen. ‘Jean-Paul de Jong kwam in een heel moeilijke periode terecht bij deze club’, zegt de vroegere VDL Nedcartopman.

‘De keren dat ik hem sprak, benadrukte hij altijd zijn verantwoordelijkheid. Op veel gebieden kon hij bij niemand terecht en dus heeft hij veel zaken zélf op zich genomen. Dan ben je als voetbalbeest uiteindelijk ook bezig met niet-voetbaldingen. Als het dan ook nog in je karakter ligt om dat met strakke hand te doen, dan ga je mensen tegenkomen. Door al je andere bezigheden besteed je ook nog te weinig aandacht aan het voetbalgebeuren. Op een gegeven moment kom je er niet meer uit. Dan heb je je ingegraven. Ondanks moeilijke tijden moeten we normaal met elkaar kunnen werken. Het kan incidenteel een keer botsen. Maar als dat vaker gebeurt, zit er iets scheef en moeten wij goed werkgeverschap laten zien.’

Bouckaert zegt zich te willen onthouden van een oordeel over De Jongs voetbalinhoudelijke bezigheden. ‘Dat is mijn vakgebied niet.’

VAN AS
Dat laatste geldt voor alle beleidsbepalers bij Roda JC. Wijlen Arnold Hendriks heeft het in zijn laatste jaren herhaaldelijk gezegd: het ontbreekt de club aan voetbalknowhow. Die weeffout is nooit adequaat opgelost. Volgens Bouckaert is intern inmiddels voor iedereen duidelijk dat de prioriteit bij meer sturing op voetbaltechnisch gebied moet liggen. Daarom werd geen vervolg gegeven aan de contacten met oud-speler Johan de Kock, die open stond voor een terugkeer als algemeen én technisch directeur. Roda wilde iemand aanstellen die fulltime verantwoordelijk is voor het technisch beleid. Iemand bovendien die zich voor jaren aan de club committeert.

Pro Shots/Marcel van Dorst
© Pro Shots
Jeffrey van As zou bij Roda JC graag weer willen samenwerken met trainer Fons Groenendijk.
Bouckaert: ‘Er zijn veel te veel mensen vertrokken de laatste jaren. Dan blijf je zwalken. De komst van een technisch directeur is nu het allerbelangrijkste. Een algemeen directeur vinden we later wel, die functie hoeft ook niet zo ingewikkeld te zijn. Als onze horeca straks apart wordt georganiseerd vanuit de expertise van Roland Hogenelst (aandeelhouder en restaurantuitbater, red.) en ons voetbalbeleid is ook in goede handen, dan is er nog maar een kleine winkel over om op te passen. We hebben nu iemand nodig die op voetbalgebied de lijnen uitzet, met de kennis en het netwerk die het elftal en de academie weer kan laten renderen. Dan kunnen we een basis leggen om terug te keren naar de Eredivisie.’

Het ontbreekt de club aan voetbalknowhow. Die weeffout is nooit adequaat opgelost

De man die dat voor elkaar moet gaan boksen is Jeffrey van As, die begin deze week rond kwam met Roda. Tot zijn ontslag, afgelopen december, was hij drie jaar werkzaam bij ADO Den Haag. Bij die club vormde hij een tandem met trainer Fons Groenendijk, die eerder zelf opstapte in de Hofstad.

Van As zou de samenwerking graag weer willen oppakken bij Roda. Volgens Bouckaert is het niet ondenkbaar dat er pas in de zomer een nieuwe trainer komt. ‘Dit seizoen is toch al min of meer naar de knoppen. Het belangrijkste is dat we nu de juiste mensen aanstellen. Trainer, staf en spelers moeten bij elkaar passen. Dat is te vaak niet het geval geweest, bij Roda.’ Eric van der Luer, nog altijd ongebruikt op de loonlijst, is de enige werknemer met een CBV-diploma. Alleen hij mag het seizoen afmaken. De vorige jaargang was dat geen succes. ‘In geval van nood zou het weer kunnen, maar ik denk niet dat we het weer zo zullen oplossen’, zegt Bouckaert. ‘Maurice Verberne mag vier weken interim-trainer zijn, als hij langer blijft zitten moeten we misschien een boete betalen. Dat kan ook een optie zijn, maar daarover zullen we ons nog gaan beraden en eventueel contact zoeken met de KNVB.’ Roda koerst al af op een tekort van drie miljoen.

De situatie lijkt steenkoolzwart, maar Bouckaert houdt moed. ‘Ik denk dat we nu het dieptepunt hebben bereikt. We werken met man en macht om het tekort terug te brengen. Maar er zijn afspraken met onze aandeelhouders. Het tekort kunnen we oplossen. Daarna moeten we gaan bouwen. De overgebleven aandeelhouders zitten op één lijn over de stappen die gezet moeten worden. De energie waarmee we nu werken, moeten we houden. Dan komen we hieruit als club.’ Een hoopvol lachje klinkt. ‘Volgend jaar is Netflix welkom. Om de wederopstanding van Roda JC te filmen.’

Wat vind je van dit artikel?
Deel dit artikel
Praat mee
13-02-2020 om 20:08

lammi

@lammi schreef:
[quote]z12 - 13 februari 2020 om 14:50
"LAMMI

Ik heb toch van verschillende kanten gehoord dat De Kock uiteindelijk nee tegen Roda heeft gezegd. Verder doet dit echter niet meer terzake. De Kock is een gesloten boek. De heren zullen nu op zoek moeten gaan naar nieuwe kandidaten voor de AD-functie."[/quote]


Dat mag wel zo zijn maar in de media werd gezegd dat hij een dubbel functie ambieerde en daar wilde Roda niet in meegaan maar de waarheid zal wel ergens in de midden liggen.
13-02-2020 om 15:17

lammi

@lammi schreef:
[quote]z12 - 13 februari 2020 om 14:26
"THEBEAST4000

Volgens mij heeft De Kock toch echt zelf nee tegen Roda gezegd, nadat hij alles eens op een rijtje had gezet. Dus niet andersom.

Hoe dat bij Smulders gegaan is, weet ik niet."[/quote]


Volgens mij andersom, de Kock wilde een dubbel functie bij Roda, Ad en TD en dat wilde Roda niet.
13-02-2020 om 14:45

lammi

@lammi schreef:
Maurice Steijn, die is toch ook weer vrij of....?
12-02-2020 om 19:42

lammi

@lammi schreef:
[quote]bulles - 12 februari 2020 om 12:04
"
THEBEAST4000 - 12 februari 2020 om 11:49
"BULLES

dus jij kijkt geen europese wedstrijden en het nl elftal?"


Nauwelijks inderdaad. Ik steun m'n cluppie (zoveel mogelijk) in het stadion, heb al jaren een seizoenskaart. En natuurlijk kijk ik ook naar samenvattingen."[/quote]


Heb Fox sports international voor de Bundesliga.
12-02-2020 om 12:23

lammi

@lammi schreef:
[quote]mahispe - 12 februari 2020 om 09:21
"Nederlands voetbal staat voor ‘revolutie’ op tv: ‘De KNVB denkt er ook aan’Nederlands voetbal staat voor ‘revolutie’ op tv: ‘De KNVB denkt er ook aan’
Gepubliceerd: Di 11-02-2020 om 07:37Laatste update: Di 11-02-2020 om 08.00

De kans is groot dat wanneer het huidige contract met FOX Sports afloopt, het Nederlandse voetbal voor een revolutie staat op ‘tv-gebied’. In Engeland denkt men al aan een zogenaamde Premflix, waarbij wordt samengewerkt met Netflix.Het contract van FOX Sports loopt nog door tot en met het seizoen 2024/2025. Aangezien bedrijven als Netflix succes hebben de laatste jaren, hebben ook voetbalclubs hun ogen geopend. Chris Woerts, voormalig commercieel directeur van de Eredivisie, verwacht grote veranderingen. “In Nederland zijn we gewend aan een situatie waarbij de samenvattingen van de Eredivisie bij de NOS te zien zijn en alle live-wedstrijden plus andere programma’s bij FOX Sports worden bekeken”, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.
Woerts denkt dat in de toekomst alle grote aanbieders overstappen op OTT (Over-The-Top, een eigen mediakanaal). Denk hierbij aan een service als Netflix. “We zien nu al wat Netflix met films en docu’s doet, Disney+ doet hetzelfde, je hebt Amazon Prime, in Amerika inmiddels CBS Extra. Vroeger had de kijker in Nederland één keuze en dat was de tv via de kabel. Iedereen heeft tegenwoordig internet en dus denken grote aanbieders aan een eigen platform. Barcelona heeft het al, de Premier League is er mee bezig en de KNVB denkt ook aan OTT.”FOX Sports heeft de zaken op het moment goed voor elkaar, ziet Woerts, maar er gaan dingen veranderen. “Maar het blijkt dat het publiek slechts in één ding is geïnteresseerd en dat is live-voetbal. Het is het enige onders incheidende waarvoor mensen thuis blijven en waarvoor ze betalen

Ondertussen zullen we wel afgezakt zijn naar de 3e divisie als er niks veranderd haha"[/quote]


Hou er rekening mee dat als je bij Ziggo zit het zou kunnen dat je er vanaf volgend seizoen geen Fox sports meer kunt kijken, als je dit op dit moment hebt. Het contract van Ziggo met Fox sports loopt namelijk per 1 juli 2020 af. Ziggo wil niet dat de niet voetbal liefhebber moet betalen voor voetbal. Vandaar dat ze in een impasse zitten op dit moment met Fox sports. Bij geen overeenstemming zul je dus moeten overstappen naar een andere provider. Niet naar Tele2 trouwens want die hebben al geen Fox sports meer sinds dit seizoen, om dezelfde reden als hierboven met Ziggo.
12-02-2020 om 10:20

lammi

@lammi schreef:
[quote]lammi - 11 februari 2020 om 14:10
"Volgens de portcast van de Limburger gaat Fons het zeker niet doen. Dus daar kan schijnbaar een streep doorheen."[/quote]


rectificatie van mijn eigen reactie hieronder, heb die podcast even geluisterd, hun adviseren Fons Groenendijk het niet te doen. Beslissing heeft hij dus nog niet genomen hierover. Foutje van mijn kant.
11-02-2020 om 16:41

lammi

@lammi schreef:
Volgens de portcast van de Limburger gaat Fons het zeker niet doen. Dus daar kan schijnbaar een streep doorheen.
11-02-2020 om 14:10

lammi

@lammi schreef:
1-5
07-02-2020 om 21:34

lammi

@lammi schreef:
1-3
07-02-2020 om 20:38

lammi

@lammi schreef:
Van As nieuwe TD.
07-02-2020 om 20:34

lammi

@lammi schreef:
0+3
07-02-2020 om 20:21

lammi

@lammi schreef:
[quote]materazzi - 05 februari 2020 om 17:41
"
LAMMI - 05 februari 2020 om 17:39
"Denk niet dat er dit seizoen nog een nieuwe trainer wordt gehaald. Verberne gaat seizoen afmaken."


Dat moet de KNVB dan wel goedkeuren, aangezien hij nog niet de vereiste papieren heeft."[/quote]

Denk niet dat KNVB daar zo'n probleem van maakt hoor.
05-02-2020 om 17:46

lammi

@lammi schreef:
Denk niet dat er dit seizoen nog een nieuwe trainer wordt gehaald. Verberne gaat seizoen afmaken.
05-02-2020 om 17:39

lammi

@lammi schreef:
[quote]w18 - 04 februari 2020 om 17:53
"𝐎𝐩𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐉𝐨𝐧𝐠 𝐑𝐨𝐝𝐚 𝐉𝐂 𝐊𝐞𝐫𝐤𝐫𝐚𝐝𝐞: Novakovic; Ghijssen, Flapper, Jensen, Van Hove; Tanriver, Bouaouine, Jap Tjong; Gobitaka, Prtajin, Brrou."[/quote]

Staat 1-0 door jap tjong, bijna rust.
04-02-2020 om 19:15

lammi

@lammi schreef:
1-2
24-01-2020 om 21:18

lammi

@lammi schreef:
1-1
24-01-2020 om 21:13

lammi

@lammi schreef:
Jong Roda-jong NAC 1-0
21-01-2020 om 20:24

lammi

@lammi schreef:
1-1
20-01-2020 om 21:14

lammi

@lammi schreef:
[quote]radomir - 15 januari 2020 om 08:12
"Wat is die Gene me toch een klootviool... Hij beweert voetbalverstand en een hart voor Roda te hebben. Hij heeft drie wedstrijd dit seizoen bezocht en daarvan ook nog eens eerder naar huis gegaan.

Daarnaast ... Roda2.0... daar hoor je toch ook niks meer van. Zijn al maanden “bezig met een sponsor”. Gene trapt tegen alles wat los en vast hangt en heeft op iedereen kritiek. Ik kan me van de vorige podcast nog herinneren dat hij de sponsors voor Roda we wilt binnenhalen. Wat een zelfkennis hahaha"[/quote]

Gene praat puur uit emoties, wat ik ook wel begrijp als je ziet waar Roda heen gezakt is. Dat gaat hem echt aan het hart. Als voetballer niks dan lof maar voor de rest zie ik ook geen toegevoegde waarde in Gêne, met alle respect.
15-01-2020 om 11:03

lammi

@lammi schreef:
MVV-Westerlo 0-0 Roda speelt morgen tegen de Belgen.
04-01-2020 om 21:04

lammi

@lammi schreef:
2-2
13-12-2019 om 21:28

lammi

@lammi schreef:
2-1
13-12-2019 om 21:23

lammi

@lammi schreef:
1-1
13-12-2019 om 21:20

lammi

@lammi schreef:
0-1
13-12-2019 om 20:31

lammi

@lammi schreef:
Misschien eens het verwachtingspatroon bijstellen. Deze selectie is gewoon heel matig. De meeste spelers zijn gewoon afgeserveerd bij andere clubs. Dat zegt mij meer dan genoeg. Dan kun je er gewoon niet veel van verwachten.
04-12-2019 om 11:13

lammi

@lammi schreef:
JP
is het beste wat Roda de laatste jaren is overkomen. Uitstekende coach.
04-12-2019 om 10:07

lammi

@lammi schreef:
[quote]matje - 28 november 2019 om 16:31
"Hoeveel kaartjes zijn er ongeveer verkocht?"[/quote]

Afgelopen zondag waren er rond de 7000 verkocht
28-11-2019 om 18:33

lammi

@lammi schreef:
0-1
22-11-2019 om 21:12

lammi

@lammi schreef:
Gunstige uitslagen voor Roda. Bij overwinning komende maandag staan we
bovenaan in de 2e periode.
01-11-2019 om 22:01

lammi

@lammi schreef:
Gr ster naar pingels door.
30-10-2019 om 22:27

lammi

@lammi schreef:
[quote]666roda666 - 30 oktober 2019 om 10:47
"Weet iemand de periode tussenstand?"[/quote]

NOS teletekst 830.
30-10-2019 om 10:50

lammi

@lammi schreef:
[quote]dl - 29 oktober 2019 om 13:02
"JOHNNIE

Frits zou garant staan dus wie weet heeft hij de portemonnee getrokken zodoende dus geen sancties. Wat dus niet hoeft te betekenen dat de deal rond is of komt. Ik ben blij dat Roda voor nu gered LIJKT maar ik blijf sceptisch over de lange termijn. Het vermogen van Koster is volgens Quote trouwens 150 miljoen."[/quote]
Schrouf heeft de portemonnee niet hoeven te trekken. Was niet nodig.
29-10-2019 om 13:22

lammi

@lammi schreef:
[quote]johnnie - 29 oktober 2019 om 11:00
"lammi juist, de papieren moeten nog in orde worden gemaakt. Dat betekend, mijn inziens, dat je dus een mondeling of misschien zelfs concept akkoord hebt bereikt. Dan is het dus ook rond.

Let wel, ik beredeneer de boel gewoon vanuit mijn eigen beeldvorming. Evenals jij dit doet, alleen dan in een iets andere richting(wat uiteraard niet uitmaakt, maar hooguit leidt tot een leuke discussie).

We mogen er mijn inziens dus positief in staan. Het lijkt allemaal in kannen en kruiken en deels samen met koster, waar vrijwel iedereen zo vurig op hoopte."[/quote]

In het verleden is wel vaker bij Roda alles in kannen en Kruiken geweest maar achteraf bleek het niet zo te zijn. Dus hou ik de boot nog even af maar ik ben niet minder blij dan jij als inderdaad alles in kannen en kruiken is. Ik heb er letterlijk slapeloze nachten van gehad maar ben nu wel positief hoor en nog mooier, we mogen weer over voetbal praten. Dat was de laatste maanden wel anders. Kunt jot.
29-10-2019 om 11:23

lammi

@lammi schreef:
[quote]johnnie - 29 oktober 2019 om 10:53
"lammi de bedoeling was dat hogenelst 5 jaar lang het tekort zou opvangen. Dat was het plan tijdens de onderhandelingen. Dus waarom hogenelst nu alleen voor de bankgarantie zou zorgen, maar verder 0,0 is mij een raadsel."[/quote]

Maar Hogenelst heeft gister ook gezegd dat de papieren nog in orde moeten worden gemaakt. Dus is er nog niks getekend maar het zal wel goed komen, ga ik wel vanuit.
29-10-2019 om 10:56

lammi

@lammi schreef:
[quote]johnnie - 29 oktober 2019 om 10:40
"dl lammi als het niet rond zou zijn, dan was er een sanctie opgelegd geworden vanuit de knvb. De bankgarantie is afgegeven en dit is ook bevestigd. Dat de documenten nog niet ondertekend zijn zegt niets over het, al dan niet, hebben van een akkoord."[/quote]

De bankgarantie wel inderdaad, voor dit seizoen is Roda safe maar vanaf volgend seizoen moet nog blijken.
29-10-2019 om 10:43

lammi

@lammi schreef:
[quote]dl - 29 oktober 2019 om 09:53
"ik lees nergens dat de deal rond is???"[/quote]
Precies jij snapt het.
29-10-2019 om 10:37

lammi

@lammi schreef:
Top korotaev blijft dus ook binnenboord.
28-10-2019 om 23:33

lammi

@lammi schreef:
Nu smaakt die overwinning van vrijdag zo lekker. Frits inderdaad een standbeeld. Dat verdient hij.
28-10-2019 om 19:48

lammi

@lammi schreef:
[quote]bettyboob - 26 oktober 2019 om 11:45
"Met komende wedstrijden in het vizier.

Jong-Psv -Roda
Roda-Cambuur
Dordrecht-Roda
Go Ahead-Roda
Roda-Exelcior
Jong-Ajax - Roda

Zal een periodetitel moeilijk worden. Maar de derde periode zal spannend zijn"[/quote]
Is alles mogelijk. Tegen sterke tegenstanders is Roda op zijn best. Zie je wel gister en kijk eens naar de ranglijst, Excelsior heeft op plaats 5 maar 4 punten meer dan Roda. 2 keer winnen en je staat er gewoon weer bij. Ik heb het gevoel dat dit een mooier seizoen wordt dan wat iedereen denkt. Wel met de hoop dat het rustig wordt/is rondom de club. Dat is een vereiste natuurlijk en.... wij hebben een toptrainer.
26-10-2019 om 12:02

lammi

@lammi schreef:
[quote]niks - 05 oktober 2019 om 20:30
"Heerlijk dat el Parasito Mexicano weg is. Bij deze dus geen boycot meer van Desperado en Corona. We mogen de komende jaren nederig zijn richting KNVB en gemeente (geluk bij een ongeluk dat die zoveel belangen in Roda hebben). Dit is slim uitgespeeld, meer rechtszaken kan die megalomane Mexicaanse jood niet aan, zeker niet met een lege beurs! Bij deze denk ik ook dat de deur richting Korotaev dicht gaat, maar doe mij maar een combi van Koster met Senden! Forza Roda"[/quote]


Combi Koster/Korotaev.
05-10-2019 om 20:37

lammi

@lammi schreef:
[quote]z12 - 01 oktober 2019 om 11:41
"LAMMI

Dan moet de rechtszaak van Korotaev wel echt voor 28 oktober helemaal afgewikkeld zijn. In Dubai verbaast mij echter niets. Dus ook niet als deze rechtszaak toch nog niet binnen enkele weken is afgerond."[/quote]

Dat denk ik wel. Komt goed.
01-10-2019 om 12:07

lammi

@lammi schreef:
[quote]z12 - 01 oktober 2019 om 11:25
"Ook ik ben absoluut geen fan van Geert-Jan Jakobs, maar met dit verhaal slaat hij de spijker 100% op zijn kop. Daar valt helaas geen speld tussen te kr

Volgens De Limburger zijn er nu 3 opties mogelijk:

1) Ger Senden als vertegenwoordiger van Roda 2.0 met een onbekende investeerder, waarmee nog steeds onderhandeld wordt;
2) Korotaev, die als alles goed verloopt nu eindelijk op zeer korte termijn Dubai mag verlaten en over zijn banktegoeden kan beschikken;
3) Stijn Koster met een aantal lokale/regionale ondernemers

Laatstgenoemde groep stelt wel als voorwaarde dat GdlV definitief de laan is uitgestuurd en dat alle lopende tekorten zijn weggepoetst. En dat allemaal voor 28 oktober als Roda de bankgarantie moet hebben afgegeven. Daar wringt uiteraard de schoen. Er moet een regelrecht wonder gebeuren wilt Roda zelf die bankgarantie op betreffende datum hebben afgegeven. Daar zal toch echt iemand anders voor garant moeten staan. Ik moet mij sterk vergissen, maar ik zie het zeker niet gebeuren dat Schrouff dit nogmaals zal doen (wat ik mij ook echt kan voorstellen). Voor hem is de koek nu echt op!

Verder zie ik het nog niet zo snel gebeuren dat GdlV voor 28 oktober daadwerkelijk weg is bij Roda. De doortrapte Mexicaan zal op alle mogelijke manieren gaan dwarsliggen om Roda verder te laten afbrokkelen. Het zal een lastig juridisch steekspel worden om hem van de troon te stoten. Mocht het op een rechtszaak uitdraaien, dan bestaat een grote kans dat deze niet meer voor 28 oktober afgehandeld is.

Wat Stijn Koster en zijn troepen willen, zal hoogstwaarschijnlijk dus nooit of te nimmer lukken."[/quote]

Korotaev bankgarantie.
01-10-2019 om 11:33

lammi

@lammi schreef:
Einde 4-1
16-09-2019 om 20:19

lammi

@lammi schreef:
4-1
16-09-2019 om 20:18

lammi

@lammi schreef:
Is rust 0-1.
16-09-2019 om 19:16

lammi

@lammi schreef:
[quote]eml - 24 augustus 2019 om 11:11
"Hoeveel toeschouwers waren er gisteren aanwezig . Heb niet opgelet of het op het scorebord stond"[/quote]

6054 toeschouwers.
24-08-2019 om 11:37

lammi

@lammi schreef:
[quote]johnnie - 20 augustus 2019 om 21:09
"MAAN het staat al op transfermarkt.

https://www.transfermarkt.nl/dries-wuytens/profil/spieler/83951"[/quote]

Volgens Wikipedia is hij nog steeds speler van Sparta, denk overigens niet dat hij naar Roda komt.
20-08-2019 om 21:45

lammi

@lammi schreef:
Jong Roda-jong Dordrecht 1-1
19-08-2019 om 20:11

lammi

@lammi schreef:
[quote]johnnie - 11 augustus 2019 om 12:12
"Fortuna tegen Heracles. Die ploegen ontstijgen het eerste divisie niveau ook maar nauwelijks. Wat een drama achterin bij de muizen zeg!"[/quote]

Die ontstijgen het niveau van de eerste divisie niet. Die zitten daaronder. Wat is dit slecht, niet om aan te gluren.
11-08-2019 om 13:06

lammi

@lammi schreef:
[quote]cfh - 09 augustus 2019 om 12:12
"Worden de samenvattingen niet meer op tv uitgezonden? Zie het nergens staan!"[/quote]
Nee was me ook al opgevallen. Kanaal 11 bij Ziggo alleen graafschap-cambuur. Samenvattingen alleen bij Fox sports.
09-08-2019 om 12:28

lammi

@lammi schreef:
[quote]w13 - 29 juli 2019 om 10:10
"Op voetbal primeur wordt al gesuggereerd dat Eckert nieuwe spits wordt van Roda!!!"[/quote]

Mogelijk.
29-07-2019 om 10:46

lammi

@lammi schreef:
2-1 achter Aken.
27-07-2019 om 15:50

lammi

@lammi schreef:
[quote]z12 - 27 juli 2019 om 11:11
"KARKANEL

Ben ik maar ten dele met je eens. Twee weken voor de competitiestart moeten de contouren van het elftal in grote lijnen aanwezig zijn. Dan moeten ook vaste patronen en systemen er zo langzamerhand grotendeels ingeslepen zijn. De tijd van uitproberen, moet dan in feite voorbij zijn en de trainer moet dan zijn basiselftal al min of meer in zijn hoofd hebben.

De verzachtende omstandigheid bij Roda en voor De Jong in deze is nu dat er deze week pas 3 echte nieuwelingen zijn gehaald (Croux, Cotán, Alberg). Al deze spelers zullen nog moeten integreren. Deze nieuwelingen en de "oude" spelers zullen nog moeten wennen aan elkaar. Dat heeft zijn tijd nodig. Toch is het zeer te hopen dat dit allemaal nu binnen 2 weken lukt, zodat er tegen Almere City een goed basiselftal aan de aftrap verschijnt. Daarom is het gewenst dat de komst van een nieuwe centrumspits op zeer korte termijn gebeurt. Ook die zal uiteraard moeten integreren."[/quote]

Weet je nog Twente vorig seizoen?
27-07-2019 om 11:22

lammi

@lammi schreef:
[quote]baas - 26 juli 2019 om 15:03
"RODA7UNITED buiten de top 5 geen po ?? In het allergekste geval kun je nog als nr 12 meedoen ."[/quote]

Je bent duidelijk niet op de hoogte van de nieuwe regels. Nummers 1 en 2 promoveren direct. Nummers 3 en 4 nacompetitie en dan nog 4 periode kampioenen. De jong ploegen moet je dan wel doorstrepen. Dan schuift alles gewoon op.
26-07-2019 om 15:10

lammi

@lammi schreef:
[quote]zuid12 - 26 juli 2019 om 13:01
"Wanneer is dan de presentatie ? Heb nog geen filmpje gezien
1Limburg meld het al"[/quote]

Soccernews meld het ook net.
26-07-2019 om 13:32

lammi

@lammi schreef:
We zitten nu ongeveer 2 weken voor het begin van de competitie en ik vraag me af, wie is nu de favoriet in de eerste divisie komend seizoen? Vorig jaar waren dat Sparta, NEC en Twente. Dit jaar zie ik niet echt een favoriet of....?
26-07-2019 om 11:03

lammi

@lammi schreef:
Vanavond is er op L1 een interview met Korotaev in Limburg Centraal.
11-12-2018 om 14:04

lammi

@lammi schreef:
Paulissen scoorde.
09-11-2018 om 20:35