jhn
Profieloverzicht / Reacties van jhn
375
reacties


Terug
naar jhn

jhn

@jhn schreef:
Vd Leur kan veel over gezegd worden, maar blijft een clubman,durft te praten en op zijn bek te gaan. Maar heeft toch een goede staat van dienst en ziet het spelletje, vraag is alleen: hoe is de verstandhouding met de rest? Gerrie moet natuurlijk meteen terug. Deze heeft net als Vd Leur de Roda roots.
08-10-2019 om 09:04

jhn

@jhn schreef:
Koster als een soort spelersbudget gebruiken. Dat zou een andere invulling zijn. Los van Hogenselst, die dan voor de clubfinancien (begroting etc) en de cluborganisatie gaat en Koster gebruiken om de technische staf en selectie te ondersteunen. Mocht je een goede AD hebben, die beide partijen dan succesvol laat samen werken kom je een heel eind.
08-10-2019 om 09:01

jhn

@jhn schreef:
Voor Wessels staat er veel op het spel. Gebied rond stadion exploiteren zij. Anders zat hij er nu helemaal niet. Zal zeker een roda hart hebben, maar blijft een zakenman
07-10-2019 om 21:52

jhn

@jhn schreef:
Geen man van de streek. Gek verhaal weer. Wie gaat 4 uur reizen om een wedstrijd van zijn club te bezoeken? Geen kennissen niets? Ga nu in zee met de regio. Breed draagvlak ipv 1 partij. Gaat Wessels een zakelijke deal aan met als ruil instappen? Zoiets zal het zijn. Wessels heeft locaties die zeer interessant zijn voor deze horeca keten en in ruil moet Roda worden gespekt? In vastgoedland is een miljoen weinig geld.
07-10-2019 om 21:51

jhn

@jhn schreef:
Ga nu voor een Limburgse partij. Houd toch op met de externe partijen, gaat weer hetzelfde liedje worden.
07-10-2019 om 14:42

jhn

@jhn schreef:
Hoe gaat men dit alles oplossen op de goedkoopste manier? Vind het wel raar dat meneer Schrouff in de media vorige week aangeeft dat de Mexicaan tot heden alle afspraken is nagekomen. Dit is natuurlijk geen goede uitspraak. Dan een week later zeggen dat hij totaal niet de afspraken is nagekomen. Hoe heeft hij zoiets kunnen roepen? Dat kan een probleem worden.
03-10-2019 om 14:01

jhn

@jhn schreef:
Bij wie moet hij nu de declaraties indienen? Niemand is er... wat een mooi interview gisteren trouwens met de fanshop. Pierre is top.
03-10-2019 om 09:50

jhn

@jhn schreef:
De heren zijn nu echt wel een paar stappen verder dan wij weten. Denken jullie echt dat hij nog aan bankrekeningen etc kan komen? Echt niet. Bovendien, wanneer hij niet zichzelf tot directeur mocht benoemen, dan is hij momenteel helemaal geen directeur. Lijkt me vrij sterk, dat je hier geen sterk punt hebt. Zal vandaag of morgen wel een beslissing vallen, zeker als de KNVB zich ermee bemoeit. Dit wordt de grootste soap in de historie. Denk wel dat er een probleem is tussen de KNVb en Schrouff, die wil namelijk helemaal de handen eraf met een geldschieter. De KNVB zal proberen oud spelers met meerdere vermogende mensen binnen te halen, zodat je niet afhankelijk bent van 1 partij. Dat zal op termijn de beste oplossing zijn. Clubliefde is belangrijker dan een ton extra.
03-10-2019 om 09:48

jhn

@jhn schreef:
Hij wil de beveiliging ontslaan. Meteen doen, die is niet meer nodig, tenminste verwacht niet dat degene die beveiliging nodig heeft nog komt. Weer geld bespaard.
01-10-2019 om 14:14

jhn

@jhn schreef:
Ugbo mag volgens mij nergens anders spelen, behalve wanneer wij failliet gaan. Dus Chelsea kan niet veel.
01-10-2019 om 14:04

jhn

@jhn schreef:
Het is niet goed te praten, maar we hebben dan wel een heel lucratieve deal met Chelsea gehad. 4 doelpunten, ruim 40000 euro ontvangen. Bij Tempo Team zeggen ze, het waren 7 leuke wedstrijden. Als je dan door denkt en je huurt er een stuk of 8 van Chelsea? Hadden we nu een overschot aan liquide middelen. Hoe ver kun je zakken!!!
01-10-2019 om 14:03

jhn

@jhn schreef:
Die gaat toch niet door. Dan heeft hij toch echt lef, wanneer hij komt. Maar officieel is hij toch helemaal niets? Heeft geen officiele functie, helemaal niets. Geen auto meer, geen pin pas meer geen golf resort meer? Komt hij met de bus of fiets? Haalt frits hem op? Ik ben benieuwd?
01-10-2019 om 13:23

jhn

@jhn schreef:
Ik zeg, bankpas blokkeren, tankpas blokkeren en je bent al een heel eind.
30-09-2019 om 16:23

jhn

@jhn schreef:
Ze zeggen het kapitaal staat op het veld, bij ons zit het kapitaal in de skybox of te golven!!
30-09-2019 om 16:03

jhn

@jhn schreef:
De la Vega zal wel meteen de ziekengeldverzekering bellen, weer inkomsten. Waar gaat dit toch allemaal eindigen, zo'n mooie club helemaal naar de ..... in 10 jaar. Geen enkele voetbalverstand aanwezig of serieus genomen door de beleidsbepalers. Geen enkele speler met een goede leeftijd en die een bal recht kan schieten binnen gehaald in jaren. Spelers weggestuurd die iets konden zoals Anco Janssen, volgens mij de laatste die iets toevoegt aan een elftal. Spelers gehaald obv ? Allemaal via zaakwaarnemers die hun restjes kwijt moeten. Wat moet je nog? Maak er een club van het volk van, geef certificaten uit, betrek de oud spelers, begin opnieuw en betaal gewoon wat je hebt ipv onrealistische doelen. Schrouff, dump die Mexicaan en ga met oud spelers om de tafel, je gaat het geld toch niet terug krijgen, maar accepteer het verlies, ga voor gezelligheid ipv louche figuren met veel praatjes. De volgende zal weer hetzelfde opleveren, ellende. Ben realistisch, er komt geen gezonde partij die brood ziet in deze club.
30-09-2019 om 15:59

jhn

@jhn schreef:
Toch nog een mooie dag voor een balletje te slaan. Morgen gaat het weer af. Dan zal hij wel vertrekken
24-09-2019 om 11:38

jhn

@jhn schreef:
Lijkt wel een prijs uit een loterij, je krijgt geld zonder er iets voor te doen. Dat is momenteel aan de hand bij ons. De eigenaar krijgt geld, hotel en zijn sport betaald. De spelers krijgen schijnbaar salaris, maar sporten er niet voor, en dan betaald door een clubliefhebber. Wanneer word Frits wakker? Je denkt iedere maand, erger kan het niet worden, maar het kan!! Wellicht kan onze Mexicaanse vriend een mooie prijs winnen tijden een golf wedstrijd, die kans wordt met de week groter, hij oefent veel. En wij supporters moeten blijven steunen, want je kan de club niet laten vallen. Hoe lang gaan we dit volhouden?
23-09-2019 om 16:26

jhn

@jhn schreef:
Krijgen de spelers salarissen? Ik had gehoopt dat z ebetaald worden obv prestatie. Dan zit de kluis nog vol. Ik heb al moeite om ze spelers te noemen. Verliezen van Jong Utrecht, wat is nog meer mogelijk?
23-09-2019 om 16:22

jhn

@jhn schreef:
Vandaag de ideale golfdag. Lekker weertje, balletje slaan op kosten van de club.. sommige mensen hebben toch een mooi leven. Gisteren ook al, ideaal op vrijdag ballen en dan 2 dagen lekker relaxen op de golfbaan. Geen premies te hoeven betalen, je verliest immers altijd. Lekker golven. Wat een leven. Wie zou zo kunnen leven? Och ja, valt me iemand in
22-09-2019 om 13:16

jhn

@jhn schreef:
De Mexicaan heeft hopelijk wel de kleding en het materiaal, moeten we dat ook nog betalen. Doet meneer Schrouff ook golven?
11-09-2019 om 16:58

jhn

@jhn schreef:
Ik heb net geprobeerd iemand te ebreiken, lukte niet. Wel de volgende link gevonden: https://www.aj4u.info/golf-voor-beginners/
11-09-2019 om 16:57

jhn

@jhn schreef:
Dat de KNVB morgen maar uitspraak doet, dan zijn we van de volgende asprirant eigenaar af. Hij komt never door de keuring van de KNVB, echter we hebben geen tijd.
11-09-2019 om 16:54

jhn

@jhn schreef:
Wanneer komt de KNVB met een oordeel over de Mexicaan, dat is van belang. Dat moet eerder dan de goedkeuring van de begroting zijn. Dat kan de redding zijn. Maar in Den Bosch ging het ook niet zo snel. Nu zal niemand instappen, met wetende dat de Mexicaan het geld beheert (uitgeeft aan zichzelf)
11-09-2019 om 16:52

jhn

@jhn schreef:
Dat kan erin staan, maar de KNVB keurt de laatste minuut de begroting en de Mexicaan zal niet uit zichzelf opstappen. Dus wie er dan op het laatste moment een bankgarantie afgeeft, is niet eigenaar, dat is dan de Mexicaan. Ik zou niet weten wie er geld geeft, om een Mexicaan daarmee eigenaar te maken. Hij heeft dan namelijk voldaan aan de eisen van Schrouff met geld van een ander. Lachwekkend allemaal. Dit is nog nooit eerder gebeurd, behalve bij Murcia!!
11-09-2019 om 16:48

jhn

@jhn schreef:
Die Mexicaan heeft gewoon een geldig contract getekend. Wacht maar eens af of we daar zo makkelijk vanaf komen. Er kan ook niemand instappen met geld, want dat gaat rechtstreeks naar Mexico. Hij is immers eigenaar.
11-09-2019 om 16:42

jhn

@jhn schreef:
Onze Mexicaanse vriend heeft nu macht, geen geld. We staan dus met de rug tegen de muur. Als Schrouff in de voorwaarden niet de bankgarantie heeft geeist, zijn we gewoon failliet.
11-09-2019 om 16:41

jhn

@jhn schreef:
KNVB keurt de begroting goed, op voorwaarde dat we een bankgarantie afgeven. Dat is lachen, want dat is gewoon precies hetzelfde als de begroting afkeuren. Want wie kan er een bankgarantie afgeven? Niemand en die Mexicaan stapt never op. Zie Murcia, daar heeft hij ook alles gerekt.
11-09-2019 om 16:38

jhn

@jhn schreef:
Zo, we krijgen eerst een financiele man, de heer Collard, die het voor elkaar krijgt om ieder jaar meer uit te geven dan er binnen komt. Nu hebben we een financieel advisuer van de eigenaar die een investeerder zonder geld binnen haalt. Waar is Frans Bauer met bananensplit. Meneer Mullenders, idd een top advisuer van meneer Schrouff. Meneer Schrouff, u eigen adviseur belazert u. Dit is werkelijk niet te geloven. Eigenlijk moeten alle supporters naar het Golf resort gaan.
11-09-2019 om 16:36

jhn

@jhn schreef:
VERS VAN DE PERS:

Alle supporters etc worden uitgenodigd om gratis een balletje te gaan slaan op het Golf Resort in Brunssum samen met ene Mexicaan. De kosten komen voor rekening van Roda JC (lees meneer Schrouff).
Leuk initiatief van de Mexicaan.
04-09-2019 om 10:53

jhn

@jhn schreef:
Wel humor, eerst een td die op onze kosten reisjes naar Amerika maakte, nu een figuur die op onze kosten verblijft bij een golfresort met onze auto!
04-09-2019 om 10:09

jhn

@jhn schreef:
Wij verwachten niets sportief, zijn al blij als we een leuke pot zien.
04-09-2019 om 10:07

jhn

@jhn schreef:
Frits is een zakenman. Frits is succesvol. Zelfs met Aziaten. Wat is dan nu zo lastig om 1 persoon aan te trekken die zorgt dat de begroting wordt uigevoerd? 1 persoon die alleen maar de facturen die betaald moeten worden goedkeurt en kijkt of dit ook volgens de begroting kan. Lijkt niet lastig, maar bij Roda al 10 jaar onmogelijk? Dan verlies je vaker, is meestal het argument, maar Frits, dat zijn we nu al jaren gewend. Bovendien staan bij ons op het veld alleen maar afdankertjes die de grootste moeite hebben een bal recht te schieten, laat staan aannemen. Frits, blijf gewoon eigenaar, regel 1 man voor de financiën en je bent klaar.
04-09-2019 om 10:06

jhn

@jhn schreef:
Hij kan niet door de toetsing komen. Nooit. Heb je rechtzaken, zelfondertekende stukken etc dan ben je de klos. Lijkt me logisch. Dat zou mooi zijn, dan kan iedere supporter de club opnemen.
02-09-2019 om 11:27

jhn

@jhn schreef:
De begroting is rond en minimaal. Mocht het niet doorgaan met onze Mexicaan, prima, komt een ander. Het beste moment om in te stappen is gerealiseerd. De Mexicaan zal niet komen, ben ik zeker van. Dan zullen er genoeg partijen interesse hebben. Het risico is namelijk weg. Schulden worden door Frits betaald en je begint met een sluitende minimale begroting. Je hebt alle mogelijkheden om iets op te bouwen. Wat is het probleem, zelfs Frits kan kiezen bij een afwijzing door de KNVB voor de groep Senden. Er is maar 1 ding waaraan men zich moet houden, geef alleen geld uit dat er is. De faciliteiten zijn top, het stadion zelfs het mooiste van de KKD en zeker bij de top 10 van de eredivisie. Het probleem is gewoon, dan Frits de goede moet kiezen en ik zou gaan voor de optie Volksclub met de groep Senden.
02-09-2019 om 11:25

jhn

@jhn schreef:
Al is1% waar van het nrc, dan is hij al klaar.
01-09-2019 om 16:50

jhn

@jhn schreef:
De mexicaan komt nooit door de screening. Never
01-09-2019 om 16:50

jhn

@jhn schreef:
De punten komen vanzelf, alleen dit seizoen niet. Om te huilen
01-09-2019 om 16:49

jhn

@jhn schreef:
Het beleid van de laatste 10 jaar. Alle geld naar backs en verdedigers, maar een spits!!! Nee. Klasse
01-09-2019 om 16:47

jhn

@jhn schreef:
Het is toch onverklaarbaar waarom De Jong kiest voor Muyters. Als de eigenaar als belang heeft: Geld verdienen, de club op de kaart te zetten, dan kies je toch voor spelers die een waarde kunnen opbouwen. Novakovic heeft alles om een goede doelman te worden, meevoetballen? Waarom? Tyton kon ook niet geweldig mee spelen. Je moet een doelman op zijn keepers kwaliteiten beoordelen en potentie. Muyters zal nooit beter worden, je speelt een overgangsjaar, dan is er geen enkele reden om te kiezen voor een oudere doelman boven een jong talent, met veel potentie. Er is gewoon geen grondslag voor de keuze van onze coach. Vd Leur deed hetzelfde fout, maar koos na 2 wedstrijden toch voor het talent. Een ander punt is voor een verdediging: Het is wel lekker als je een doelman hebt die ook bij hoge ballen er staat. Dan speel je al anders, dan wanneer bij iedere hoge bal het billen knijpen is. Wat jammer blijft is het 4-3-3 systeem, onbegrijpelijk, zeker bij een nieuwe jonge ploeg. Dan duurt het veel langer om zekerheidjes te krijgen en middenvelders lopen zich kapot. Voorin 3 spitsen zetten met weinig rendement heeft naar mijn mening geen nut. Liever dan een sterker middenveld.
26-08-2019 om 10:44

jhn

@jhn schreef:
Klaassen in de spits. Die scoort tenminste
23-08-2019 om 21:15

jhn

@jhn schreef:
Reken maar op 1 extra oefenpotje komende week met de nieuwelingen
03-08-2019 om 15:48

jhn

@jhn schreef:
Trouwens over broodspelers gesproken, wie is geen broodspeler? Men zegt altijd spelers moeten graag willen etc, het gaat gewoon om het geld, behalve de hele jonge jeugdige. En als Croux bij MVV net zoveel had verdiend, had hij daar gezeten. Dat zijn allemaal kreten die nergens op slaan.
24-07-2019 om 12:21

jhn

@jhn schreef:
Er zal toch een spits moeten komen die wat kan. Tegenstanders hebben afgelopen jaar maar 1 speler in de gaten gehouden en dat was Engels. je moet zorgen dat er toch enkele spelers gevaarlijk zijn, want gokken op 1 man gaat niet lang goed. Van Hyfte was wat dat betreft een leuke middenvelder geweest, omdat hij toch zijn doelpuntjes maakt. Hopelijk gaat dat lukken met het transferbeleid. Ik weet niet wie nu het voetbalverstand heeft in de organisatie. Wie bepaalt wie in aanmerking komt? Is dat de coach na de testperiode en een bekende van onze eigenaar voor de rechtstreekse aankopen?
24-07-2019 om 12:19

jhn

@jhn schreef:
Nog zo'n leuke naam: Jerry Uche Mbakogu
24-07-2019 om 12:15

jhn

@jhn schreef:
Josip Ivancic zou een leuke transfervrije spits zijn. Dat zijn fysieke jomgens met lengte en scorend vermogen. Zo'n jongen zal toch ook uit het database bestand komen?
24-07-2019 om 12:07

jhn

@jhn schreef:
Het nieuwe beleid, geen centen weg bij twijfel. Trainer krijgt de kans spelers goed te testen, geeft zelf aan dat hij tevreden is. Denk dat dit toch de manier is. Genoeg zwakkelingen gezien de afgelopen 5 jaar, liever spelers die goed getest worden, de trainer overtuigen dan andersom. Lijkt mij goed beleid. Een selectie zal nooit voor de eerste competitie wedstrijd compleet zijn. Er is salarisruimte, spelers weten ook na een testperiode of ze willen spelen voor onze club. Is toch mooi. Beide partijen zijn dan tevreden.
15-07-2019 om 11:40

jhn

@jhn schreef:
Men moet spitsen met goede statistieken op proef laten komen en dan de coach laten beslissen wie voldoed. Caanen kocht op basis van Youtube, lijkt me niet de oplossing.
10-07-2019 om 12:53

jhn

@jhn schreef:
Als men op basis van data gaat scouten, krijg je zo'n lijsten
10-07-2019 om 12:49

jhn

@jhn schreef:
Er zijn genoeg goede goedkope spitsen te halen, vooral de laatste naam moet je maar eens op google zoeken. Transfervrij allemaal. Fabian Serrarens, Paul Gladon, N’Koyi, Kabasele, Jens Naessens,
Samed Yeşil, Sasa Varga, Josip Ivančić, Miroslav Konopek, Tristan Koskor
10-07-2019 om 12:48

jhn

@jhn schreef:
Bovendien: wie had een jaar geleden gezegd dat Engels er meer dan 20 inlegt? Niemand, die raakte geen knikker in de eredivisie. Dus laten we afwachten en kijken hoe het zal gaan.
10-07-2019 om 10:10

jhn

@jhn schreef:
1 ding is nu wel duidelijk. Spelers die op het prikbord genoemd worden, halen ze niet. De namen die vastgelegd worden kennen we niet. Dat is al een positief punt. Normaal werden honderd namen gelekt en waren ze allemaal niet haalbaar wegens verschillende omstandigheden. We moeten niet overdrijven over het niveau om boven mee te draaien. het is de KKD divisie, niet de champions league. Van de 18 clubs hebben er 12 nog geen selectie voor 70 % rond, dus waar hebben we het over, dat is toch normaal. Je kan ook het oude beleid volgen, haal al in mei 3 backs en je hebt er uiteindelijk helemaal niks aan. Gewoon gericht het elftal versterken. Dat moet men doen en geef de groep de tijd. We weten nu toch wat het verleden (afgelopen 6 jaar) heeft gebracht. Verleizen van Aachen is toch heel normaal. Hadden jullie verwacht dat we die even oprollen. 1 wedstrijdje tegen amateurs gespeeld.
10-07-2019 om 10:08

jhn

@jhn schreef:
Ik ben zeker blij. Nooit gedacht dat zij nog ergens aan de bak zouden komen. Dat waren dus bij ons de grootverdieners. LACHEN , hoezo beleid? Laat de nieuwe eigenaar zich maar eens bewijzen, dat hij wel serieus met het spelersbudget om kan gaan. We hebben gewoon een goede spelerspot voor een KKD club. Daar kunnen we niet omheen. Dan moet je ook een groep samenstellen die in staat is een bal naar elkaar te spelen. Jarenlang verdienden bij ons de zwakste of sfeeronruststokers het grote salaris. Dat moet men nu gaan ombuigen en dan ben je al een heel eind want het niveau is laag in de KKD. JP de Jong is daarvoor aangetrokken.
09-07-2019 om 12:35

jhn

@jhn schreef:
Zij hebben dus nu een soort oude Roda vorm van scouten. El Makrini, die gaan we echt missen!!!! Zelden zo'n zwakke speler gezien. Die leverde werkelijk iedere bal bij de verkeerde kleur in.
09-07-2019 om 12:03

jhn

@jhn schreef:
De selctie zal in ieder geval geen grootverdieners meer hebben. Zeer positief. Spelers moeten zich nu in ieder geval blijven bewijzen ipv geen bal raken en wel iedere maand een fors salaris op de bank. Dat is zeer positief. De spelers die komen, kennen we allemaal niet goed. Dat zal dus afwachten zijn, maar de trainer kennende, zal hij ook een stem hebben. Met minimale middelen heeft hij Eindhoven bovenin laten meedraaien. Mocht dit nu ook lukken, heb je kans dat in de winterstop de wereld heel anders uitziet. Al hebben we een zeer zwaar startprogramma. Ik heb het idee dat de woorden we gaan opnieuw beginnen nu pas echt gaan plaats vinden op zowel organisatorisch gebied als op het veld. Financiele risico's gaat men niet nemen, dus een gezonde basis met een eerlijke concurrentie. Van der Leur voor de jeugd zetten vind ik ook een goede zet. Hij heeft toch veel goede talenten laten instromen in het eerste. Dat is wel degelijk een kwaliteit. Dat hij niet ieders vriendje is, zegt me niets. Beoordeel hem op doorstroming.
08-07-2019 om 12:39

jhn

@jhn schreef:
Bovendien net een nieuwe coach, laat hem eens rustig kijken naar alles wat we hebben. Ipv meteen weer van alles vastleggen.Kwaliteit kunnen we niet betalen en kwantiteit is in de kkd niet nodig. Liever wachten
02-07-2019 om 13:49

jhn

@jhn schreef:
Eerst organisatie, dan spelers, Dat is goed, al jaren niet gebeurd.
02-07-2019 om 13:48

jhn

@jhn schreef:
Van Steenkiste en Van Velzen weg. Goed bezig, hopelijk krijgen wij op die posities nu eens echte spelers
02-07-2019 om 12:42

jhn

@jhn schreef:
Beslissingen in voetbal blijven toch vaak verrassend. De Graafschap blij met Jurjus, wij ook. Stel hij kwam bij ons weer terecht! Zelden zo'n zwakke doelman gezien. Zelfs vorig jaar bij De Graafschap zeer zwak en ze gaan hem weer halen. Ik begrijp er niks van. Wat ik wel begrijp: Onze dure krachten Van Velzen en El Makrini zijn nog op zoek. Die vinden niets tegen een redelijk salaris. Dat blijkt nu. Wij hebben wat onze AD aangaf veel te veel uitgegeven aan salarissen van deze zwakke spelers en daardoor is het helemaal mis gegaan. Hopelijk nu veel goedkope krachten die in staat zijn een bal recht te schoppen, met eenzijdige opties in de contracten na 1 jaar, want ik heb mijn twijfels bij veel van onze spelers.
27-06-2019 om 12:21

jhn

@jhn schreef:
Een iets lagere categorie maar wel zeker goed genoeg:

Jeremy Cijntje, Arne Naudts, Senne Lynnen, Senne Lynen, Toine van Huizen.

Hoopt toch dat we uit deze categorie ook iets halen.
27-06-2019 om 10:12

jhn

@jhn schreef:
Voorin: Huseyin Dogan, Dylan Seys, Kabangu moet toch mogelijk zijn als je naar de budgetten kijkt. Spelers met goede statistieken en geen club.
27-06-2019 om 10:06

jhn

@jhn schreef:
Matheus Bissi: Weinig gespeeld, wel 1,88 m, dat is goed, echter 28 jaar en bij alleen laagvliegers onder contract gestaan en weinig tot niets gespeeld. Ik vind het allemaal geen logische spelers voor iemand die aangeeft omhoog te willen gaan met onze mooie club. Als men nu een start met 3 spelers te halen die een goalgemiddelde van 15 hebben in de KKD. Daarna een goede centrale middenvelder en centrale verdediger. Daar moet het geld in zetten en de rest later kijken.
27-06-2019 om 10:00

jhn

@jhn schreef:
We kijken momenteel naar een database en wie een goede statistiek heeft, maakt kans?

Kurt heeft nu geen goede statsistiek en mag wel op proef, begrijp ik dan iets verkeerd? In de laatste 5 jaar 5 doelpunten? Fysiek veel te klein voor een centrale rol. Hoop dat de instellingen voor de database goed staan!
Juan Alanso, 21 jaar, geen statistieken die iets zeggen voorhanden, moet dus een persoonlijke keuze van de eigenaar zijn, zijn begeleider zal wel een vriend zijn of zo. Ook aan de kleine kant, jong, geen ervaring. Zal stevig moeten overtuigen, anders hebben we 3 jonge onervaren backs op links.
27-06-2019 om 09:51

jhn

@jhn schreef:
Vandaag weer een uitspraak in Dubai?
20-06-2019 om 11:46

jhn

@jhn schreef:
Ik kan me niet voorstellen dat spelers die kunnen kiezen uit TOP OSS, Telstar en onze club, niet voor ons kiezen bij een gelijke beloning. Dat is gewoon flauwekul, er werden gewoon iedere keer de verkeerde spelers gescout. Daar ligt het aan. Hopelijk hebben we nu een technische man die wel kijkt of iemand een bal recht kan schieten, fysieke kracht heeft en niet blessuregevoelig is. En ons spelers budget is gewoon hoger dan TOP, Telstar (en nog 10 clubs) etc. Die spelen echter hoger dan ons.
18-06-2019 om 14:01

jhn

@jhn schreef:
HVV is ziek en er is belangstelling voor hem. Conclusie interim mensen: de salarispost is veel te hoog van de spelers, tenminste afgelopen seizoen. DWZ onze TD/AD heeft veel te dure contracten afgesloten. Dan kunnen we allemaal wel zeggen dat Harm 24 uur gewerkt heeft en zijn best heeft gedaan, maar daar gaat het in een betaald voetbal organisatie niet om. Resultaten op de mat, daar gaat het om. Wanneer je nadenkt over de selectie, dan wil ik wel eens weten wat de heren afgelopen seizoen verdienden. Kwaliattief was het namelijk helemaal niets. Dan heeft hij gefaald en niet zo'n beetje en daar zullen de nieuwe heren niet omheen draaien. Harm heeft dit aangevoeld en zal ook niet meer terug keren.
18-06-2019 om 13:58

jhn

@jhn schreef:
Ik weet nog een aantal toppers die Harm kan meenemen!
14-06-2019 om 09:45

jhn

@jhn schreef:
Is inderdaad waar. Kunstgras is natuurlijk totaal ongeschikt voor de data analyse. Moeten we onze Mexicaan ff bellen!
12-06-2019 om 16:09

jhn

@jhn schreef:
Dan heeft een club vooral behoefte aan top onderhandelaars die het onderste uit de kan halen. Ik wil wel eens de data analyse van de spelers van ons zien die de laatste jaren onder contract stonden. Denk dat de meeste amateurniveau hebben.
12-06-2019 om 15:47

jhn

@jhn schreef:
Dit staat er: Gebruik van verrijkte data in het voetbal, met prikkelende uitkomsten, met schier oneindige mogelijkheden.

Data zijn niet heilig, maar ze kunnen het voetbal vooruithelpen, ook in Nederland. Dat snapt ook het voetbal zelf inmiddels. Wetenschap in dienst van het spel. Kennis als macht. Zo was Ryan Thomas van PEC Zwolle tot de winterstop de beste van de eredivisie als het om ballen afpakken op de helft van de tegenstander gaat, gevoegd bij een goed vervolg: een prachtpass, een doelpoging.


Wat menigeen in de eerste seizoenshelft met het blote oog al meende te zien over de veelgeprezen Thomas, blijkt ook uit cijfers van SciSports. Meer? Hakim Ziyech creëert in de eredivisie meer kansen dan Kevin De Bruyne in de Premier League. Cristiano Ronaldo beleeft een dramatisch seizoen bij Real Madrid.
12-06-2019 om 15:45

jhn

@jhn schreef:
Ik ben eens gaan zoeken naar data info van spelers. SCI Sport bv doet zo'n gegevens verzamelen en verkopen aan clubs. De KNVB staat ook als referentie. Zijn er sites waar statistieken opstaan? Zo'n Thomas van Zwolle schijnt ontzettend goed eruit te komen. Dan kun je dus vragen naar balveroveringen op eigen helft en de voortzetting. Eigenlijk allemaal niet te geloven, lijkt een beetjes science fiction. Daar kan geen scout tegen op. Of vergis ik mij?
12-06-2019 om 15:42

jhn

@jhn schreef:
De hele KKd stelt niet veel voor. Als je iets te besteden hebt en een redelijke technische man in de organisatie, ga je meteen medoen. De verschillen liggen niet zo ver uit elkaar. Twente werd kampioen en ze hadden bij ons het grootste geluk. Gaat om 4 spelers in de as die het verschil maken en leiderschap tonen. Dan kom je een heel eind. Hopelijk nu gewoon dat 4-4-2 systeem met goede middenvelders aan de zijkanten. Die spaanse spelers in de eredivise hebben het bijna allemaal goed gedaan, dus dat is idd een zeer interessante optie. Denk aan Sol bij Willem II. Hopelijk krijgen we nu ook een kleine selectie met goede spelers en niet een groep van 30 met bijna allemaal El Makrini's.
12-06-2019 om 11:59

jhn

@jhn schreef:
Jullie vergeten iemand: Jurjus. Ook een garantie om te degraderen
11-06-2019 om 21:59

jhn

@jhn schreef:
Is deze Meneer Nieuwenhuizen een soort Han Berger met zijn bureau? Die had zich georienteerd richting de Aussies. Lijkt dat men heeft geleerd van zo'n bureau snel uit te sluiten. Het advies destijds is helemaal genegeerd en je ziet hoe het is gegaan al wat niet zeggen dat het anders goed zou zijn gegaan. Maar fris bloed in de organisatie kan geen kwaad en ze zijn bekend bij de KNVB. Lijkt een beetje op het Turks verhaal in een andere Limburgse club. Van onderaan starten en geleidelijk uitbouwen.
11-06-2019 om 16:57

jhn

@jhn schreef:
Het klinkt allemaal logisch, idd eerst de technische verantwoordelijke voor de selectie van de afgelopen 2 jaar evalueren en vervolgens bij vertrek goede mensen aantrekken. Mocht dat lukken, dan hebben we toch een mooie basis om wat neer te zetten. Nu een trainer die eerste divisie ervaring heeft en ook gepresteerd heeft bij een kleine club. Dat is in ieder geval beter. Hopelijk heeft hij idd een beetje netwerk. Kan alleen dat hele bureau niet zo peilen. Maar goed, de organisatie al op de schop moeten, anders wordt het weer hetzelfde verhaal.
11-06-2019 om 16:48