rooney
Profieloverzicht / Reacties van rooney
87
reacties


Terug
naar rooney

rooney

@rooney schreef:
[quote]mahispe - 04 februari 2020 om 19:32
"
SNOWBOCK - 04 februari 2020 om 19:31
"MAHISPE ahidar had toch 2x gescoord tegen jong Fey!"


Klopt.
Maar waarschijnlijk geblesseerd geraakt
Of ziek"[/quote]

Of... doet hij niet mee omdat hij vrijdag mag spelen? 🤞 Zou mooi zijn!
04-02-2020 om 19:45

rooney

@rooney schreef:
JP Pardon hè. Heb het voor je aangepast! Zal mijn geelzwarte bril zijn... Zou je ook eens moeten opzetten... Zijn tuurlijk fouten en op die manier wordt winnen lastig. Vreemd genoeg heb ik toch weer eens wat lichtpuntjes gezien in de 2e helft... Zou je ook eens moeten doen. Wat vond je van die heerlijke goal van Cotàn? 😉
24-01-2020 om 23:16

rooney

@rooney schreef:
Derjong Gelukkig... kwam de ambulance inderdaad tegen.

Over brancards gesproken. Verburgh kon die ook goed gebruiken. Zo te zien een zware blessure helaas. Sterkte Niels!!
24-01-2020 om 23:04

rooney

@rooney schreef:
FCTrade Of Mitchell Paulissen natuurlijk 😁
24-01-2020 om 23:01

rooney

@rooney schreef:
Littlesat 2e helft inderdaad 442. Hoop dat de trainer heeft gezien dat ze hiermee wel voor de goal komen, kansen creëren... en 2x scoren. Mag van mij blijven staan.

Daarnaast scheelt de drive van Remans veel t.o.v. het gebrek aan drive bij Alberg.

Lekker 442 blijven spelen met Remans. En op middenveld moet hij kiezen tussen Croux en Alberg. Croux vanaf links, of Alberg achter de spits... maar niet samen. Verder oo middenveld Souren ipv Klaassen.

Zie dat Werker de volle laag krijgt ivm de 2-3. Maar daar moet hij toch zeker hulp krijgen van Durwael? Die doet helemaal niks en speelde sowieso slecht. Snap de wissel met Schlösser niet zo...

fctrade Bedoel je Melvin Platje? Denk dat we genoeg spitsen hebben.
24-01-2020 om 22:55

rooney

@rooney schreef:
Badman Van Geel ben ik zeker niet vergeten. Met hem is alle ellende begonnen. Vooral vanwege die dubbelfunctie waarvan jij vindt dat hij die goed invulde!
Die droeg als AD het stadion over voor noppes in ruil voor een lening (!). En met dat geleende geld ging hij de geweldige TD uithangen. Een jaar later was hij gevlogen.

Wil niet zeggen dat combi AD/TD niet kan, maar van Geel vond ik dus niet bepaald een goed voorbeeld.
19-01-2020 om 20:25

rooney

@rooney schreef:
Dorpsgek

Herman Huirne maakt niet langer deel uit van de zogeheten ‘Roda-coalitie’, het gezelschap van ondernemers dat de Kerkraadse club heeft overgenomen. Na zijn plotselinge vertrek als directeur is de supermarktondernemer uit Landgraaf nu ook beoogd aandeelhouder af.
Huirne besloot zich afgelopen weekend plotsklaps te laten uitschrijven als directeur van Roda JC. Aanleiding voor dat besluit was een confrontatie tussen hem en Roland Hogenelst, de horecamagnaat die samen met Stijn Koster de aandeelhouderskar moet gaan trekken. Aanvankelijk was er nog de hoop dat de plooien tussen de twee zouden kunnen worden gladgestreken. Ook Koster zei zondag na de wedstrijd tegen MVV (2-2) ervan uit te gaan dat Huirne wel gewoon als aandeelhouder aan boord zou blijven. Dat blijkt nu dus niet het geval. Herman Huirne bevestigt dat hij op bestuurlijk vlak niet langer betrokken is bij Roda en zegt zich nu weer ‘100 procent te focussen op zijn bedrijven’. Roland Hogenelst wilde geen commentaar geven.

Johan de Kock

Na zijn exit werd Huirne opgevolgd door voormalig VDL-topman Karel Bouckaert. Die was in een eerder stadium al eens bij de club betrokken als voorman van de G7, een saneringsgroep van ondernemers. Ondertussen is Roda nog altijd op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Oud-speler Johan de Kock (’94-’96) is voor die functie nog altijd nadrukkelijk in beeld, zo vertellen ingewijden. Daarnaast is er contact met een club Britse investeerders, maar hoe concreet die interesse uit het Verenigd Koninkrijk is, is onbekend. De Belgische mediatycoon Wouter Vandenhaute toonde in een eerder stadium ook interesse in Roda, maar die belangstelling lijkt van de baan. Deze week werd bekend dat de gefortuneerde sportondernemer aan de slag gaat als ‘extern adviseur’ bij Anderlecht, de club die hij eerder al eens in handen probeerde te krijgen.
15-01-2020 om 18:24

rooney

@rooney schreef:
Voormalig Roda-adviseur Pieter Nieuwenhuis eist bijna een ton van de Kerkraadse club. Hij zegt recht te hebben op dat geld voor de werkzaamheden die hij met zijn bedrijf Hypercube heeft verricht. Op zijn beurt dreigt Roland Hogenelst, een van de nieuwe aandeelhouders van Roda, met een miljoenenclaim richting Nieuwenhuis.
Volgens Nieuwenhuis moet Roda nog 94.200 euro aan openstaande facturen betalen. Zijn advocaat heeft inmiddels een brief gestuurd waarin de eerstedivisionist gesommeerd wordt voor 6 januari het bedrag over te maken. Zo niet, dan volgen juridische stappen.

De la Vega

Nieuwenhuis maakte in juni zijn entree in Kerkrade als adviseur en woordvoerder van Mauricio de la Vega, de Mexicaanse zakenman die de club wilde overnemen. Toen duidelijk werd dat De la Vega niet met de beloofde investeringen over de brug kwam, verdween hij plots van de radar. Om later weer terug te keren in Kerkrade om samen met toenmalig Roda-directeur Hessel Meijer te zoeken naar een manier om van de Mexicaan af te komen. Nieuwenhuis stelt dat zijn bedrijf Hypercube een contract met Roda heeft afgesloten voor werkzaamheden in de maanden juli tot en met oktober. ,,Het gaat onder meer over het opstellen van de begroting, afsluiten van spelerscontracten en contacten met de KNVB. Een zakelijke dienstverlening.”

Lees ook: Kerstrapport: een 5,0 voor Roda JC, rampjaar in alle opzichten

Toen de facturen onbetaald bleven gingen beide partijen in november met elkaar in gesprek. Naar eigen zeggen stelde Nieuwenhuis toen een betalingsregeling voor: Roda mocht gespreid betalen en kreeg een korting van vijf procent over het hele bedrag. Maar daarna escaleerde de zaak. Nieuwenhuis beweert dat hij een appje kreeg waarin horecamagnaat Roland Hogenelst - een van de nieuwe aandeelhouders van Roda - dreigt een miljoenenclaim bij hem neer te leggen als hij zijn eis niet laat vallen. ,,Hogenelst verwijt mij dat ik hem niet tijdig in contact heb gebracht met Frits Schrouff (voormalig Roda-eigenaar, red.). Maar dat was destijds mijn taak niet. Na dat appje heb ik een advocaat in de hand genomen.”

Voormalig Roda-adviseur eist ton van club, maar krijgt mogelijk ook zelf miljoenenclaim

‘Eenzijdig’

Roda-directeur Herman Huirne kijkt heel anders naar de zaak. Hij zegt dat de club niet zomaar facturen gaat betalen en eerst van Nieuwenhuis wil weten hoe het bedrag tot stand is gekomen en waar dat op gebaseerd is. ,,Nieuwenhuis is naar aanleiding van die vragen niet de diepte ingegaan. Het is een heel eenzijdig verhaal van zijn kant. Hij heeft eerst voor De la Vega gewerkt en later weer voor Roda. Wij willen onderbouwing zien van de uurtarieven en van de hoeveelheid werkzaamheden. Dat heeft hij niet inzichtelijk kunnen maken. Per app heeft hij twee foto’s van een contract gestuurd. Maar wij denken dat dit contract pas in een later stadium is opgesteld. En die korting van vijf procent konden we inderdaad krijgen, maar wel pas als we Hypercube een nieuwe opdracht zouden geven.” Volgens Huirne heeft Nieuwenhuis al een bedrag van zo’n 40.000 euro gekregen, naast de openstaande facturen van bijna een ton. ,,Dat is betaald voor de werkzaamheden in juni, toen hij met De la Vega actief was bij de club.” Hij vreest dat beide partijen niet voor 6 januari tot overeenstemming komen. ,,Ik denk dat dit juridisch getoetst gaat worden.”

Lees ook: Interim-directeur Huirne na twee maanden alweer weg bij Roda

Roland Hogenelst bevestigt het appje dat hij aan Nieuwenhuis heeft gestuurd. Sterker nog, hij zegt serieus werk te gaan maken van de miljoenenclaim. Hij beweert dat Nieuwenhuis in het voorjaar, toen Roda-baas Schrouff een koper zocht, zijn bemiddelende rol niet goed heeft uitgevoerd. ,,Ik heb toen aan Nieuwenhuis laten weten dat ik interesse had in de club. Maar Nieuwenhuis zei dat men verder ging met die Mexicaan. Later heb ik dat nagevraagd bij de entourage van Schrouff. Toen bleek dat Nieuwenhuis mijn interesse helemaal niet kenbaar had gemaakt. Had hij dat wel gedaan, dan was De la Vega nooit ingestapt en waren al die verliezen er nu niet geweest.”
29-12-2019 om 21:49

rooney

@rooney schreef:
Gaja Die Belg haakt daar niet op af?

Zal wel de zwarte prins van Helin zijn!!
27-10-2019 om 00:43

rooney

@rooney schreef:
Vlak voor de vorige D-day in juni kwam naar buiten dat Stijn Koster en nog enkele oud G7-leden een noodplan hadden voor het afwenden van een faillissement. Een dag later werd 'de Mexicaan' gepresenteerd...

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20190603_00108495/noodplan-gereed-doemscenario-roda-van-de-baan

Ik zou zeggen: de nood is weer hoog, dus haal het noodplan maar van de plank!! Of was het gebakken lucht, omdat ze wisten dat er al een deal was!?

Ik heb wellicht makkelijk lullen, niet gehinderd door kennis en het bezit van een godsvermogen, maar vind het vreemd dat ze de keutel intrekken op het ontbreken van een schone lei. ZE KRIJGEN GVD DIE AANDELEN VOOR NOP!! Maak die lei zelf schoon, dat is de prijs van die aandelen. Zo veel geld en nog voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten... (typisch trekje van "succevolle ondernemers").
27-10-2019 om 00:22

rooney

@rooney schreef:
Van Eijma ipv Durwael!! 👍
25-10-2019 om 18:52

rooney

@rooney schreef:
[quote]derrick - 01 oktober 2019 om 00:12

Haha, wat voor een onzin kunnen sommigen toch bedenken. Hypercube heeft niets van doen met Kessler en Kessler bemoeit zich al een jaar of tien niet meer met de KNVB."[/quote]

Haha, inderdaad kunnen sommigen onzin bedenken en jij kunt er ook wat van:

Henk Kesler heeft als commissaris best wat te doen met Hypercube...😁
01-10-2019 om 00:35

rooney

@rooney schreef:
Hypercube ontkracht dat er een vertrekregeling was overeengekomen en laat weten dat er ook GEEN intentie tot een vertrekregeling was. Er is nog geen nieuwe afspraak tussen Schrouff en MdlV gepland.

Dus Mullenders spreekt niet de waarheid en probeert over de rug van supporters zijn hachje te redden.

Dacht overigens dat Hypercube er tussenuit geknepen was. Maar die spelen dus ook nog steeds een rol?

Maar hoe vervelend ook wat er nu allemaal naar buiten komt, mogen blij zijn dat NRC ingedoken is en de beerput opengaat. Hopelijk brengt dit e.e.a. in stroomversnelling en is er nog tijd om de club (opnieuw) te redden van de ondergang.
29-09-2019 om 23:25

rooney

@rooney schreef:
Hutch Hierbij de link naar het artikel:

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/08/30/in-spanje-weten-ze-al-wat-roda-jc-te-wachten-staat-deze-man-ruineert-je-club-a3971699?utm_source=social&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitter&utm_term=20190830

Inmiddels heeft MDLV een verklaring verspreid, zie prikker van onze SLO van 22:10u en onderstaand artikel:

https://www.1limburg.nl/de-la-vega-men-wil-onrust-rond-mijn-persoon-creeren?context=topstory

NRC zet bij het artikel dat het tot stand is gekomen op basis van officiële documenten uit Mexico en Spanje en gesprekken met negen personen die met Mauricio de la Vega hebben gewerkt of te maken gehad. Op één van hen na willen zij anoniem blijven.

Zorgwekkend... Ben zeer benieuwd naar de reactie van Pieter Nieuwenhuis.

Jammer van het derby weekend. En jammer ook dat bepaalde lieden hier de club meteen begraven hebben. Maar goed, dat zijn dezelfde labiele figuren die bij een tegengoal hun seizoenskaart doorknippen en gaan janken dat ze hun club kwijt zijn.
31-08-2019 om 00:47

rooney

@rooney schreef:
[quote]mahispe - 15 augustus 2019 om 22:10
"Wuytens is broodje aap.
Komt niet!!

Reken maar op een "schnitzel"
Maar net iets anders"[/quote]

Alex Witsel?😁
15-08-2019 om 22:17

rooney

@rooney schreef:
Kom op, vul even die toezegging in voor een seizoenskaart!! Het is niet verplicht om het bedrag te verdubbelen. Dit kun je aan-/uitvinken.

Als je dat financieel niet haalbaar is, of als je bijv. al een losse donatie hebt gedaan, is het afzien van de loyaliteitskorting een mooie optie.

kaalheide77. Neem aan dat in de begroting al een x aantal seizoenskaarten zijn opgenomen.
Enig inzicht in dat aantal? Daar moeten we natuurlijk zover mogelijk overheen om het begrotingstekort van € 900K te verkleinen.
26-05-2019 om 08:52

rooney

@rooney schreef:
Josje Kap met je terugkerende gejank! Daar help je helemaal niemand mee en Roda al helemaal niet... Als je het zo vervelend vindt allemaal, koop dan een seizoenskaart!

Met wegblijven en jammeren bereik je in ieder geval niets... behalve dat het mij enorm stoort.
08-05-2019 om 14:29

rooney

@rooney schreef:
Het gerucht van een andere investeerder heb ik ook gehoord tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Den Bosch. Zou om een buitenlandse investeerder gaan. Minder groot dan AK. Verder werd verwacht dat Roda die plannen op 15-5 zou willen communiceren.

Met die oorverdovende stilte vanuit de club en allerlei doemscenario's die de ronde doen, houden we ons maar vast aan elke strohalm. Zou in ieder geval prettig zijn als er nog een alternatief voor handen is buiten AK.

Afwachten maar... geen PO, maar toch spannende tijden!
06-05-2019 om 20:47

rooney

@rooney schreef:
Derharrie, ik heb Simakala zien invallen tegen jong psv (uit). Toen vond ik hem echt goed! Dus ik snap wel wat Hutch bedoelt. Maar dat is natuurlijk veel te weinig.

En met 0,0 rendement in een heel seizoen op dit niveau, wordt het lastig om vol te houden dat hij zo goed is.

Zal je zien dat hij in de PO los komt... Alleen jammer dat we daar wss niet aan meedoen!
25-04-2019 om 19:27

rooney

@rooney schreef:
'Wie het waagt aan te vallen en de bal naar voren te spelen krijgt een boete'... met die boodschap zijn de spelers het veld in gestuurd.

Ik snap dat je in deze fase resultaat belangrijker vindt en je misschien wat behoudender speelt, maar dit sloeg nergens op.

Die 0-1 was gerechtigheid voor deze laffe tactiek. Roda moet toch thuis altijd voor 3 punten spelen, kom op EvdL.... Hier stond een team dat niet mocht/durfde te voetballen van hun trainer. En dat was het laatste wat ik had gedacht van jou als trainer. Er zit echt wel wat meer voetbal in dit team dan dat jij je spelers laat geloven... Ik waardeer enorm dat je zoveel uren en energie steekt in onze club, maar dat bracht je vandaag (gisteren) niet over op je spelers. Zonde, want dit zijn de wedstrijden waar je vertrouwen kunt opdoen richting PO. En dat vertrouwen is nu ver te zoeken...
20-04-2019 om 00:46

rooney

@rooney schreef:
Normaal maakt het me geen zak uit, maar kan maar moeilijk blij zijn met 3 punten vanavond. Enorm slecht voetbal, verschrikkelijke ambiance, geen beleving op veld en tribune. Supporters die eigen spelers uitfluiten en spelers die op hun beurt klaar zijn met de supporters... Wordt er niet vrolijk van.

Ik zie in ieder geval geen vooruitgang na de trainerswissel. Sterker nog, ik zie achteruitgang. Voetballend en qua energie/beleving. Veel angst in de ploeg.

De houding van het publiek helpt niet. Laten we niet vergeten dat dit een hele jonge ploeg is. Die verdienen meer steun. We hebben in de achterhoede gewoon teveel afwezigen. Tel daarbij op dat Gjnatic op het middenveld blijkbaar veel waardevoller was dan menigeen dacht. Het mindere presteren na de winterstop is daarmee wel te verklaren.

Vrijdag weer 3 punten en we staan er weer tussen. Misschien moesten we maar weer eens erachter gaan staan, en anders moeten ze dat hele koempelgeneuzel maar snel loslaten, want die term past de club en haar supporters momenteel nauwelijks.
01-04-2019 om 23:53

rooney

@rooney schreef:
Zeer matig Roda vandaag, dat desondanks 2-0 voor komt. Maar zoals zo vaak wordt het weer uit handen gegeven. Waardoor het als een nederlaag voelt, terwijl het gelijkspel terecht is. Pijnlijk om te zien hoe mvv veel makkelijker voetbalt.

Maar de taferelen op West/Noord zijn natuurlijk het echte dieptepunt. Daar verlagen we ons toch tot het bedenkelijke mvv-niveau met poppen, trieste leuzen over Schroijen (vind hem ook niet symphatiek en hij heeft ook een beetje een raar hoofd, maar spandoek is niet cool) en cappuchons die mvv familieleden bestormen... Op alle fronten dus een trieste middag in een derby zonder sfeer.

Ik zag geen ander Roda na de trainerswissel... Gezien het programma zal Roda die PO wel halen en dan maar hopen dat Roda in die wedstrijden de geest krijgt. En daar had ik met RM geen vertrouwen in. Na vandaag is dat vertrouwen bepaald niet toegenomen.
25-03-2019 om 01:22

rooney

@rooney schreef:
Eml
Tussenstand verkochte kaarten vanochtend: 8.974
22-03-2019 om 14:59

rooney

@rooney schreef:
Eml Dat is slecht nieuws... Herstel na zo'n operatie verschilt nogal, maar vrees dat hij niet meer zal spelen dit seizoen. Over 2 maanden beginnen immers de play-offs al. Echt een forse tegenvaller!

Iemand enig idee hoe het met van Eijma is gesteld?
05-03-2019 om 19:06

rooney

@rooney schreef:
2-2 is geen slecht resultaat. Met die late treffer voelt het zelfs als een gewonnen punt. Maar er had nog meer ingezeten. Jammer dat ze pas zo laat beginnen te voetballen. In het laatste kwartier hebben ze best wat kansen gecreëerd. Maar wat ze daarvoor lieten zien was wel heel mager. Wel werkten ze allemaal voor elkaar en gaven ze weinig kansen weg.

En om nog maar eens een terugkerende discussie op gang te helpen: Simakala viel sterk in! Hoopgevend....
23-02-2019 om 00:02

rooney

@rooney schreef:
kokkie

[-] Vreven
[X] Streppel
17-02-2019 om 23:31

rooney

@rooney schreef:
Opstelling:
Novakovic-Dijkhuizen-Werker-Verburgh-Schlosser-El Makrini-Souren-Van Velzen-Paulissen-Remans-Engels
11-02-2019 om 19:14

rooney

@rooney schreef:
Oudnoord Ik denk het wel...
18-01-2019 om 21:08

rooney

@rooney schreef:
Maan Neem aan dat je Rob Jacobs bedoelt...
09-01-2019 om 00:02

rooney

@rooney schreef:
AHK Ik was er inderdaad niet bij en heb het moeten doen met L1 radio helaas...

Ik vind het desalniettemin vreemd om af te stappen van je systeem in deze belangrijke uitwedstrijd.

Heb ook gehoord dat ze niet slecht speelden, maar het gaat om het resultaat en zonder de wedstrijd gezien te hebben snap ik dus niet de keuze van de trainer. Ben oprecht benieuwd naar zijn beweegredenen.

Maar aangezien jij de wedstrijd wel hebt gezien hoor graag wat jij van de gewijzigde opstelling/tactiek vond.
23-12-2018 om 09:10

rooney

@rooney schreef:
Het is mij een raadsel waarom Molenaar in deze moeilijke uitwedstrijd afstapt van 3 centrale verdedigers. Zeker als je 3 dagen geleden nog 120 min. tegen Ajax hebt gespeeld. Den Bosch wilde kost wat kost winterkampioen worden, dus die zouden heus wel het spel gemaakt hebben. Alle reden om op de omschakeling te spelen in een 5-4-1 of 5-3-2. Maar nee hoor, wij gaan wel ff het spel maken in Den Bosch, iets dat ons het hele seizoen al moeilijk afgaat.

Ik snap het niet.... Was Werker niet fit genoeg? Jammer om zo de winterstop in te gaan. Was volgens mij niet nodig geweest. Periode boeit op zich niet zo, alleen jammer dat je €75K laat liggen.

Off topic: Áls het waar is vind ik het wel een mooi gebaar van Ajax dat ze de recettes van woensdag geheel aan Roda laten. Hadden ze nu maar wat hogere prijzen gehanteerd.
23-12-2018 om 00:56

rooney

@rooney schreef:
Werker meteen weer terug in de basis?

Zal Molenaar vasthouden aan 5-3-2?
Van mij mag het zo:

------------Muyters-------
----v.Eijma Werker Jensen
Dijkhuizen--------------v.steenkiste
----------Gjnatic-Verburgh----------
Van Velzen--- Engels---- Paulissen

Met vol uitvak als 12e man!
29-11-2018 om 23:45

rooney

@rooney schreef:
matrix, helemaal mee eens!
18-11-2018 om 21:44

rooney

@rooney schreef:
Architects. Is idd niet echt een conclusie gebaseerd op feiten, maar meer een verwachting die ik heb. Ook niet zo heel gewaagd, want ik geloof dat je met een 10e plek nog kunt deelnemen. En dat moeten we toch redden of niet? Daar hebben we echt wel genoeg kwaliteit voor met Engels, van Velzen, Paulissen en ja, ook Simakala. Tegen Helmond, jaja ik weet het, het is slechts Helmond, vond ik het zeer overtuigend.

Bovendien is iedereen nu zwaar ontgoocheld na deze pijnlijke middag en kan niets en niemand binnen Roda er wat van. Maar deze match staat op zich. mvv verliest volgende week, die zijn voor deze wedstrijd zo opgezweept dat ze boven zichzelf uitgestegen zijn.

Benieuwd of en hoe ze zich tegen Telstar herpakken.
18-11-2018 om 21:38

rooney

@rooney schreef:
voetbalfilosoof, helemaal eens met je bericht van 18.12u.

Bij mvv leefde deze wedstrijd veel meer dan bij onze spelers. Op dat onderdeel weet Molenaar zijn spelers niet klaar te stomen voor zo'n derby... Ik hoop dat Molenaar dit inziet en hier iets van leert, hoewel hij dat eigenlijk al na het Almere-echec had moeten doen.

Desondanks vond ik het onnodige nederlaag. 3 zeer grote kansen op 0-1 onbenut, dan wel onterecht afgekeurd. Ook met de penalty pech dat hij wel gegeven wordt aan mvv, maar niet aan ons. Verder natuurlijk een kut rode kaart voor Engels. Jammer dat hij zich laat provoceren door die irritante Ippel. Hij en die Schroijen waren zwaar irritant (iets wat aan onze kant ontbrak en ook het verschil maakte). Na die rode kaart had je een aanval zonder Engels, van Velzen en Simakala en was het wel klaar helaas...

mvv wilde het gewoon iets meer, gesteund door het gefrustreerde, aggresieve publiek waar de haat en afkeer aan alle kanten afdroop. Hun seizoen is geslaagd, hun prijzenkast nog net zo leeg.
En wij? Wij gaan onze rug rechten, daar ben ik van overtuigd! Wij spelen straks PO. Zij niet.

Tot slot wil ik nog een lans breken voor Mitchell Paulissen. Die speelde een goede partij en met passie voor zijn stad en streek. Die zit nu thuis nog meer te balen dan wij allemaal. Nu is hij de schlemiel door die fout bij de corner, maar had net zo goed MOTM kunnen zijn met een redding op de lijn na wederom gebrabbel van Muyters en een prachtige individuele actie waar hij helaas te hard en onbeheerst afrondt.

Hij was een van van de weinigen aan onze kant die wist waar het om gaat bij mvv-roda! Hij en Dijkhuizen.

Enne, mvv-Roda en Roda-mvv, da's toch de koning der derbies in Limburg.
18-11-2018 om 21:09

rooney

@rooney schreef:
Van Eijma is blijkbaar geblesseerd geraakt tijdens de training.

Zotti op zijn plaats naast Jensen.

Ook op het middenveld weinig opties zonder Gjnatic, Souren en Verburgh. Dan zal van Velzen wel noodgedwongen moeten starten morgen.

-------------Muyters------------
Dijkhuizen Zotti Jensen v. Steenkiste
-----------Milts--------El Makrini-----
vVelzen------Simakala---------Paulissen
-----------------Engels---------------

Hopen op de eerste overtuigende overwinning met hopelijk toch een volle Koempeltribune??
08-11-2018 om 20:46

rooney

@rooney schreef:
Kutkeeper
26-10-2018 om 21:50

rooney

@rooney schreef:
..............Muyters

Dijkhuizen Werker van Eijma vSteenkiste
....................Gjnatic
v.Velzen Simakala Paulissen
.......Vayrynen Engels

Erg aanvallend voor deventer-uit.
06-10-2018 om 09:36

rooney

@rooney schreef:
Onvoorstelbaar wat we gisteren hebben gezien. De spelers dachten al klaar te zijn bij 2-0 voor en een man meer. Ik dacht ook: nu eens aan het doelsaldo werken. Pfff, wat laat deze ploeg het dan lopen zeg.

Mij viel gisteren Gjnatic in negatieve zin op. En natuurlijk begint het met de spelers, maar de wissels van de trainer helpen niet mee:
Met een man meer die Fin voor Simakala? Weet niet of hij een blessure had, maar niet logisch. Vervolgens haal je je enige vleugelspits met een voorzet eraf?? En dat voor een verdedigende middenvelder zonder enige creativiteit.

Met het aanstaande programma zie ik ons ver wegzakken en de tribunes leger en leger worden.

Benieuwd naar de opstelling van zondag. Geen Jenssen, El Makrini, Milts en Verburgh... Wie naast Werker, wie op het middenveld??
06-10-2018 om 09:26

rooney

@rooney schreef:
pamodoukah Pit en inzet heeft ie. Snap ook dat dat wordt gewaardeerd. Maar hij zet ook vaak op verkeerde momenten druk en zal zelden vooruit voetballen/denken. Op die plek heb je juist iemand nodig die het spel verdeelt. Gjnatic en El Makrini vind ik teveel van het goede. Hierdoor kom je niet aan voetballen toe. En kiezen tussen Gjnatic en El Makrini is voor mij dan simpel. Gjnatic weet veel beter hoe en waar die moet lopen en speelt veel gecontroleerder.
21-09-2018 om 23:43

rooney

@rooney schreef:
pamodoukah Omdat Verburgh wel kan voetballen en El Makrini niet! Wissel was inderdaad onnodig. Verburgh had moeten starten en El Makrini had op bank mogen beginnen.
21-09-2018 om 23:31

rooney

@rooney schreef:
Het niveau was even bedroevend als lachwekkend. Maar er waren toch genoeg kansen op de overwinning. M.n. de kansen van Engels en Paulissen hadden erin gemoeten. En dan was er niets aan de hand hier... maar helaas. Zal niet de laatste keer zijn. Vorige week 2 punten teveel. Nu 2 punten te weinig.

Snap dat het lastig te verkroppen is dit puntverlies tegen de hekkensluiter die overigens echt enorm slecht was.

Maar dit is waar we nu staan. We kunnen en mogen hierover klagen, maar loop nu niet weg als het moeilijk wordt!! Koempelmentaliteit of zo iets?
21-09-2018 om 23:09

rooney

@rooney schreef:
Eureka Inderdaad geblesseerd en volgens mij zwaar. Leek erop dat het zijn knie was. Vrees ervoor dat hij er lang uit ligt, gezien hij eerder al zijn kruisbanden heeft gescheurd...
Zou echt zonde zijn. Met hem ipv El Makrini heb je eindelijk iemand die durft te voetballen. Hoewel hij slecht inviel vandaag...
21-09-2018 om 22:55

rooney

@rooney schreef:
Van Velzen vond ik de 1e 2 wedstrijden een van de beteren. Maar heeft blijkbaar al zijn krediet al verspeeld na afgelopen seizoen. Jammer.
Of dat nog goedkomt? Misschien moet niet hij, maar het Rodapubliek eens naar John Troost of een of andere positiviteitsgoeroe. Volgens mij ligt daar vooral de oplossing!
09-09-2018 om 23:05

rooney

@rooney schreef:
Ivar comodin
Limburgs volkslied mag mooi achterwege blijven. Driekwart van de provincie kotst op Roda. Bovendien krijg ik van liedjes over nachtegaaltjes en korenvelden geen zin in een voetbalwedstrijd...
09-09-2018 om 22:58

rooney

@rooney schreef:
Afgezien van het resultaat ben ik ook niet ontevreden met wat Roda heeft laten zien. Voetballend iets minder dan NEC. Maar met de nodige inzet wordt dat aardig goed gemaakt. Zonde dat de 3-1 niet valt en het vervolgens weggegeven wordt. Muyters maakt wel een enorme fout bij de 2-2. Vrees dat het niet de laatste was... Verder moet El Makrini ervan af. Veel te onrustig, maakt veel verkeerde keuzes en komt daardoor overal te laat. Blij met de terugkeer van Gjnatic die mooi zij plek kan innemen. Verburgh zou ik naast hem zetten en niet centraal achterin.
Hoe dan ook, vind dat we een leuk ploegje hebben.

Komend weekend maar eens afrekenen met de vloek van rkc-uit!!
08-09-2018 om 23:42

rooney

@rooney schreef:
Je vraagt je af wat met Engels is gebeurd zeg. Blijkt het gewoon een spits met een geweldige vrije trap te zijn en geen vleugelaanvaller... Of is het echt het niveauverschil?
24-08-2018 om 21:59

rooney

@rooney schreef:
Zo slecht voetballen en gewoon winnen... Alleen dat laatste is veranderd ten opzichte van vorig seizoen.

Lekker begin van het weekend zo... En thumbs up for the away support. Klasse!!
24-08-2018 om 21:54

rooney

@rooney schreef:
Tuppetei. Denk het ook niet. Livestream is wel pleite... hoe lang nog?
24-08-2018 om 21:50

rooney

@rooney schreef:
Die is voor de transferwindow al pleite
24-08-2018 om 21:44

rooney

@rooney schreef:
Super Marioooo!!!
24-08-2018 om 21:44

rooney

@rooney schreef:
Laten ze dan inderdaad maar Cicilia terughalen. Die wil wel en zal niet veel kosten.
Hebben nu helemaal geen lengte voorin... Met hem heb je tenminste een breekijzer voor als je wat opportunistischer moet spelen. Kunnen we in ieder geval tot de winterstop vooruit en zien we dan wel of AK nog wat overmaakt.

Doe dat maar Harm, want altijd maar nieuwsberichten over spitsen die niet komen, begint toch wel beschamend te worden.
22-08-2018 om 00:43

rooney

@rooney schreef:
Z12 en couto76, veel sterkte!
18-08-2018 om 10:33

rooney

@rooney schreef:
Opvallend gisteren, eindelijk weer eens goede corners!!
En Roda gaf na de 2-1 nog best veel ruimte weg op zoek naar de 3-1. Was in de eredivisie ondenkbaar. Zit dan blijkbaar in zo'n jonge ploeg. Of misschien wel in de eerste divisie in zijn algemeen.

Ik vond het een verademing ten opzichte van de afgelopen jaren. En geen sterallures en misplaatste arrogantie meer... vooralsnog!
18-08-2018 om 10:06

rooney

@rooney schreef:
Lawal, meen je dat nou?! Waar en van wie heb je dat vernomen dan?
Lijkt me onwaarschijnlijk, alleen al vanwege zijn alom bekende antiphatie jegens Roda...
Zou wel voor Roda een geweldige spits zijn. Maar ook geweldig blessuregevoelig!
17-08-2018 om 16:23

rooney

@rooney schreef:
De argumenten van degenen die aangeven niet te verlengen zijn steekhoudend. Maar als we allemaal wegblijven weten we zeker dat het gedaan is.

Dus: https://youtu.be/UaX_w0aoIMM

Kah3: weet je dat zeker? Of heb je per abuis een andere stoel gekozen? De bovenste rij op het beeldscherm is rij 1...;-) Mijn oude stoel was zwart. Heb een andere plek gekozen, waarna Roda mijn oude stoel heeft vrijgegeven en nu dus geel is.

Goede argumenten om te verlengen trouwens, in oplopende volgorde van belangrijkheid zie ik...
14-08-2018 om 00:24

rooney

@rooney schreef:
kah3. Echt? Dan ga ik meteen aan de slag.

Even een oproep aan de twijfelaars: wacht ff met verlengen. Anders moet ik steeds opnieuw beginnen.

Laat wel weten als ik "uitgeteld" ben. Probeer het uiterlijk voor Roda-nec af te hebben.

Anders begin jij bij Zuid. Start ik bij Oost!! Ik bedoel gelijke monniken, gelijke kappen.
Maar kunnen ook gelijk kappen natuurlijk... ;-)
13-08-2018 om 23:42

rooney

@rooney schreef:
kah3 Goed idee! Ben vorige week begonnen met tellen! En mijn indruk was dat het hartstikke goed gaat met de verkoop... Navraag bij Roda leerde echter dat Roda de stoelen van de SK houders van afgelopen seizoen nog niet heeft vrijgegeven. Dit om twijfelaars zo lang mogelijk de gelegenheid te geven om hun stoel alsnog te houden.

Dus BLC, weet niet of je begonnen bent...
13-08-2018 om 23:07

rooney

@rooney schreef:
Herman
Djim viel inderdaad niet goed in. Veel onzuivere passes en ruzie met de bal. Maar dat is echt wat ze noemen, gebrek aan wedstrijdritme. Je zag wel al duidelijk hij heel gretig op de bal is en goede loopbewegingen heeft. Vond hem veel feller/dynamischer dan Remans.
Ik zie het in ieder geval wel in hem zitten. Was ook echt zonde van die blessure vorig seizoen want toen hikte die tegen een basisplaats aan. Nu afwachten of hij dat niveau of hoger nog kan halen...
09-08-2018 om 15:17

rooney

@rooney schreef:
@Beast. Dat weet ik dan niet. Zal vast dat Roda eigen middelen heeft ingezet voor het PLS. Maar van het deel dat middels een hypotheek gefinancierd was zal niet driekwart zijn afgelost toen het stadion aan de gemeente werd overgedaan. Weet niet precies wanneer het was. Ergens in 2012 ofzo? Ik weet niet wat voor hypotheek het was. Maar lijkt me stug dat het na 10-12 jaar voor driekwart afgelost zou zijn.
28-07-2018 om 01:23

rooney

@rooney schreef:
Van Geel heeft ook een tijd de functie van AD en TD bekleed. Hij heeft het stadion destijds weggegooid omdat toen het water ook al aan de lippen stond.
28-07-2018 om 01:18

rooney

@rooney schreef:
Driekwart denk ik niet. Die lening is volgens mij gewoon ingezet om de begroting hoger te houden. Oftewel, ingezet om de lopende kosten te kunnen betalen. Lees: salariskosten voor overbetaalde spelers als Kali en Luijkx...
28-07-2018 om 01:15

rooney

@rooney schreef:
@Beast. Die verkoop van het stadion was voor het symbolische bedrag van € 1,- in ruil voor een lening als ik me niet vergis! Geregeld door de bewierookte Martin van Geel. Daar is een belangrijke basis gelegd voor de problemen die niemand erna heeft kunnen oplossen. Volgens mij heeft de minder bewierookte Collard dit uiteindelijk enkele jaren geleden nog enigszins kunnen rechttrekken in de hele discussie over de huurprijs e.d.
28-07-2018 om 01:06

rooney

@rooney schreef:
Dieter Dank voor het plaatsen van het artikel.
Niet meer normaal wat er bij en met Roda aan de hand is. Ik ben supporter in hart en nieren, maar ik walg gewoon van mijn eigen club!!
Verbazingwekkend eigenlijk dat dit niet meer stof heeft doen opwaaien.

Roda en dan met name eigenaren, commissarissen, directie, grote zeven: Kap met het kapotmaken van onze club! Bijna alle clubiconen, cultuurbewakers, zijn eruit gewerkt en vertrokken. Alleen vd Luer en Plum zitten er nog.
Kan iemand die dichter bij het vuur zit hier eens op reageren? Hoe staat het Platform hier in? Daar lijkt de focus elders te liggen, nl. het voortbestaan van de club die blijkbar staat en valt met AK.

Gerrie Senden, sterkte en hopelijk wordt het nog teruggedraaid. Het siert je dat je desnoods een kaartje zou kopen om te komen kijken.. Stond ik in jouw schoenen zou Roda kapot kunnen vallen. Dat gevoel heb ik zelfs in mijn eigen schoenen momenteel!
28-07-2018 om 00:56

rooney

@rooney schreef:
Het bericht van wimcollard vind ik even bizar als verontrustend...

Zeker is het in ons opgekomen dat er een spreekverbod is... Wat wil je met deze noodkreet bereiken Wim? Zo te horen wil je iets kwijt... Wat heb je nog te verliezen?? Gooi het eruit!

Helaas Wim, het is een groot fiasco geworden, je kwam weliswaar niet bepaald in een gespreid bedje, maar het is vervolgens onder jouw leiding van kwaad tot erger geworden. Nu is het hopen en bibberen dat we deze puinzooi nog teboven gaan komen.
Ik lees tussen de 2 regels van jouw prikker door dat je je niet langer kunt inhouden omdat je momenteel van alle kanten op de brandstapel wordt gegooid en door het slijk wordt gehaald. Dat doet waarschijnlijk enorm veel met je. Uiteindelijk ben je gewoon een Roda supporter zoals wij.... Maar wel eentje die op de verkeerde stoel is gaan zitten en daar te lang is blijven zitten, alle goede bedoelingen ten spijt.

Ben in ieder geval zeer benieuwd naar de reden van het spreekverbod, maar vrees dat ik het niet weten wil!
23-06-2018 om 21:38

rooney

@rooney schreef:
Wow, een bericht van Roda in de media... Totaal geen nieuwswaarde. En HvV mag de kastanjes uit het vuur halen.
De degradatie is een schande, maar het uitblijven van een reactie van de AD is dat ook...

Na het zien van die reportage met HvV begint de degradatie pas echt door te dringen. Wordt er niet vrolijk van.

Morgen om 19.00u op Fox wordt het seizoen van Roda nog eens op een rij gezet. Kunnen alle wonden weer volgegooid worden met zout. Hoe onnodig...
06-06-2018 om 00:05

rooney

@rooney schreef:
Schahin was dit seizoen beter dan vorig seizoen. Maar komt natuurlijk niet voor in het rijtje met topspitsen!

Nanninga en Eriksen waren voor mijn tijd. Die begon een beetje met Hennie "Laat je tieten zien" Meyer.

En de laatste topspitsen waren Junker en Malki.

Daartussenin zijn mij nog bijgebleven: van Loen, Arnold, Hofstede, Graef, Peeters, Peerke van Houdt, Sibon en Andres Oper... Maar met stip op 1: Kone.

Wat een nostalgie!
23-05-2018 om 22:19

rooney

@rooney schreef:
"Leuke" column van Raymond Clement vandaag in de krant... Heb hem op de site geplaatst, in de rubriek waar Butcher altijd de artikelen over Roda plaatst:

https://www.wijzijnrodajc.nl/forum/onderwerp/192-column-donker-zwart
19-05-2018 om 23:16

rooney

@rooney schreef:
Kah3, Nascimento is Potugees...

Kan me verder geen andere Brazilianen bij Roda herinneren.

Sergio was inderdaad echt wel een geweldige voetballer! Type Gustafson maar dan beter!
19-05-2018 om 23:11

rooney

@rooney schreef:
COLUMN MIJNSTREEK
Donker Zwart
RAYMOND CLEMENT

Het is laat. Henk is op weg naar huis. Net als de nacht is hij ook al een paar keer gevallen. De weg van het stadion naar de Parmetellenstraat 34 leek langer dan anders. Vallen en opstaan. Zoals de club die hij die avond zag degraderen. Teleurstelling, boosheid en verdriet. Normale emoties voor iedereen met liefde voor een club. Henk is alleen. Normaal namen ze met de vriendenclub nog wel eens een biertje. Het zuur was vanavond niet weg te spoelen. Al jaren naar de club met dezelfde vriendengroep. Vroeger aten ze voor elke thuiswedstrijd bij dezelfde Chinees. Ze noemden zich de ‘kroepoeksclan’. Vrienden. Bij winst en verlies.

Henk probeerde de beelden in zijn hoofd te verdringen. Het gevoel van onmacht bij die tweede tegengoal. De walging bij het zien van de afgebroken stoeltjes die het veld opvlogen. Zijn vriend, Thei, had er geprobeerd nog een grap van te maken. „Goed dat ze die stoeltjes al opruimen, die zitplaatsen hebben we volgend jaar toch niet meer nodig.” Henk had er niet mee kunnen lachen.

Almere City. Ze zijn verdomme nog geen vijftig jaar droog. Poldervoetbal. Scheuren in het zwart en geel. Hij voelde de boosheid weer opkomen. Boosheid over de agressie. Boosheid over het feit dat zonder ME en bereden politie mensen niet veilig uit een stadion konden. Henk staat voor zijn eigen voordeur. Binnen brand nog licht. Alie begrijpt hem en maakt de voordeur open. „Ach Henk”, troost Alie. „Het komt wel goed.” „Nee Alie, het komt niet goed. Het gaat jaren duren.”

„Kunnen we morgen in Sittard gaan winkelen?” in een poging van Alie het onderwerp te veranderen. „Pilsje?” „Mij krijg je met geen paard naar Sittard nu”, roept Henk in de richting van de keuken. Alie zet het flesje Jupiler voor Henk neer. Henk zucht diep. „Heb ik je al verteld van de nieuwe vriend van Natasha?”, zegt Alie die niet helemaal begrijpt waarom Henk zijn bier in de plantenbak schenkt. „Zul je leuk vinden, hij houdt ook van voetbal.”

„Prima”, bromt Henk. „Waar komt ie vandaan?” „Weet ik niet precies, Amby geloof ik.” Henk gaat naar de kelder, hij heeft zin in jenever.
19-05-2018 om 13:21

rooney

@rooney schreef:
Hutch Ik verleng ook.

Niet verlengen is geen optie. En ondanks dat ik om mij heen veel geluiden hoor over afhaken, hoop ik echt dat we er toch weer met velen zijn op vrijdagavond! Spelers zijn gevlogen, maar wij blijven!!

Kom op, dit is onder andere hetgeen wat onze club zoveel mooier en groter maakt dan al die andere Limburgse clubs bij elkaar! En alle begrip voor mensen díe het helemaal gehad hebben, maar laten we dat zo houden! Je helpt de club niet met wegblijven... "Vuur blieve allenuij bijee..." was het toch!!?

Na een idiote uitschakeling tegen Almere rest niet meer dan accepteren, bij elkaar rapen en opnieuw beginnen. Wat mij betreft met Van Veldhoven en Molenaar! Als AK daadwerkelijk instapt zie ik ze echter niet aanblijven... Dat is ook waarom ik in dubio sta over AK. Het lijkt haast de enige optie op snel herstel, maar vrees dan een nieuw vreemdelingenlegioen en figuren als Anelka... Hoop dat toch regionale sponsors en "Rodamensen" betrokken worden bij de renovatie van onze club!

En mosterd na de maaltijd, maar ik vond de uitschakeling echt niet verdiend. Zoals Maurice Graef zei op L1: Roda begon hartstikke goed en was duidelijk de baas. Dikke kansen gaan er wonderbaarlijk niet in. Over de blunder van Jurjus is alles gezegd en daarna zie je dat de druk voor diverse spelers averechts werkt... Gène Hanssen laakt de inzet van spelers, maar daar schortte het bij de meesten niet aan. Zo vind ik het enorm zonde dat we Ndenge nu zeker niet meer zullen zien volgend seizoen.

Hoe dan ook, Roda moet wel iets teweeg gaan brengen bij sponsors en supporters om samen weer te gaan voor deze unieke club. Zou toch lekker zijn: Meer toeschouwers dan in Venlo en Sittard volgend seizoen!! Kom op, verlengen dus. Mooie wedstrijden tegen Twente, NEC, Cambuur, MVV.... en Top Oss!!
15-05-2018 om 00:29

rooney

@rooney schreef:
Weer die k## play-offs. En natuurlijk mag dat met de huidige vorm geen probleem zijn. Maar wij moeten nu toch weten dat het weer angstzweet en hartverzakkingen zal opleveren. Hopelijk denken de spelers niet zo gemakzuchtig als menig supporter hier.

Over het absolute horror scenario heb ik hier nog niets gelezen: MVV promoveert ten koste van ons: 3 Limburgse clubs in de eredivisie, zonder Roda. Dat is toch de grootste nachtmerrie. En reken maar dat heel Limburg er op hoopt.

Tot zover mijn angstbeelden. Laten toch maar kiezen voor het scenario van soevereine handhaving: We tikken de pieren helemaal scheel en schieten ze af met 0-4 en 5-1. Daarna gaat de Graafschap over de knie en volgend seizoen staan we in het linkerrijtje en mogen we in de laatste wedstrijd fortuna terugsturen naar de eerste divisie, waar ze natuurlijk thuishoren!
30-04-2018 om 13:06

rooney

@rooney schreef:
Andreas
Je kunt het beste een autocombikaart bestellen dan: https://voetbal.iticketsro.com/Roda_JC/
09-04-2018 om 23:32

rooney

@rooney schreef:
Ongelooflijk! Dat is Roda hè. Ik had ons al opgegeven en begraven... maar we leven blijkbaar nog!

Ik heb niet de hele wedstrijd gezien, maar heb de indruk dat Gjnatic heel belangrijk is voor Roda... Zou wel eens willen weten of we met hem inderdaad meer punten hebben gehaald dan zonder hem. Hopelijk blijft ie nu fit!

Wat een heerlijke goal van die Donis. Kwaliteit spat ervan af... Bedankt Huub!
18-03-2018 om 17:17

rooney

@rooney schreef:
Voetbalfilosoof
Inderdaad zeer opvallend, het lijstje met aflopende contracten. Biedt veel kansen voor een nieuwe start en een evenwichtigere selectie. Maar tegelijkertijd is het misschien wel een onderbelichte factor van de huidige misère. Geen van die spelers degradeert ECHT. Volgend seizoen zorgt hun zaakwaarnemer wel dat ze elders hun luie geld kunnen binnenharken.

Zoals Gène Hanssen van de week zei: ze spelen niet voor Roda maar voor zichzelf. Het interesseert hen niet waar Roda volgend seizoen speelt, maar wel waar ze zelf volgend seizoen spelen.

En ditlegt ook het grootste gebrek van onze trainer bloot. Hij kan ze niet mentaal raken en heeft er geen team van gemaakt. Ik heb hem wel eens horen zeggen dat je spelers niet extra hoeft te motiveren want het zijn immers profs die weten wat van hen verwacht wordt... Dat is misschien wel zijn grootste tekortkoming.

Ik ben er zeker van dat "emotietrainers" als Stevens, Reker, Körver veel meer uit deze selectie gehaald zouden hebben. Ik blijf ondanks de alleszeggende reeks vanaf Utrecht-thuis, van mening dat we met deze selectie direct hadden kunnen handhaven.

Naast bovenstaande reden komt het ook door foute keuzes en dan met name het feit dat hij nauwelijks een fatsoenlijk middenveld opstelt. Welke argumenten blijven dan nog over voor de recente contractverlenging? De rust en nuchterheid die hij uitstraalt? Dat hij verstaanbaar is??

Hoewel ik net als iedereen Roda al heb afgeschreven, hou ik stiekem nog wat hoop. Niemand verwacht nog wat van ons.... Dat zou wel eens de druk ervan af kunnen halen, waardoor we NAC zondag wegcounteren:

Sorry Socio
------------Kurto------------
Dijkhuizen-Bangaard-Kum-v. Steenkiste
---Ndenge---Gjnatic------Auassar
---------Gustafson-----
-----Ngbombo-----Advidja
12-03-2018 om 00:25