vangaluh
Profieloverzicht / Reacties van vangaluh
12
reacties


Terug
naar vangaluh

vangaluh

@vangaluh schreef:
Wat dachten jullie van transfervrije spelers....
17-02-2020 om 13:42

vangaluh

@vangaluh schreef:
[quote]reipedod - 15 januari 2020 om 14:24
"Oud-spelers met leiding-gevende kwaliteiten spelen wel een successvolle en belangrijke rol bij andere clubs. Ik denk dan aan bv ajax of bayern muenchen, qua budget een andere liga maar het kan in principe wel. Een club die alleen maar uit vreemdelingen bestaat vind ik roda-jc onwaardig. De club heeft door alle problemen de laatste jaren niet alleen de oud-spelers en sponsoren slecht betrokken bij de gang van zaken maar ook de supporters. En dat neem ik de club zeer kwalijk."[/quote]

Oud spelers die een meerwaarde zijn voor de club en daarbij niet vallen over hun eigen ego is een pre uiteraard. Ik denk dat er veel afhangt van wie er de leiding heeft en uiteindelijk de beslissingen neemt.

De rol die Piere Vermeulen heeft is zo'n meerwaarde zo lijkt het. Intern weet ik ook niet hoe hij functioneert, maar op mij komt hij positief over voor de club.
15-01-2020 om 15:01

vangaluh

@vangaluh schreef:
[quote]jeweun - 15 januari 2020 om 13:25
"Om Gene nu een functie aan te bieden...Nee, maar het is wel een feit dat Roda heel slecht omgaat met oud-voetballers.

Gooi één van de leegstaande skyboxen open, maak er een leuk kroegje van met een leuke naam en zorg dat deze, tijdens wedstrijden, altijd toegankelijk is voor oud-voetballers van Roda JC Voor mijn part zorg je ervoor dat de speaker ze noemt in een speciaal woord van welkom. Dan kan je vrij eenvoudig een hoop goodwill creëren."[/quote]

Helemaal mee eens. Mede daarom is het van belang dat we een ad krijgen die het wereldje kent.
Verder ben ik het eens met Beest. We moeten af van die "ons kent ons" types. Die hebben ons de afgelopen 10 jaar geen steek verder geholpen. (bijna de afgrond in zelfs)
Vwb die engels investeringsmij. Ik neem toch aan dat deze de nodig voetbaltechnische know how meebrengt. ik zou dat in ieder geval een logische zet van Koster en Hogenelst vinden.
15-01-2020 om 13:41

vangaluh

@vangaluh schreef:
[quote]hutch - 23 augustus 2019 om 11:11
"BERGLUND

Nee, want inderdaad, Remans en Simakala zijn de oorzaak van alle problemen. Gewoon eruit ermee en twee anderen erin. En als die ook niet voldoen weer twee anderen erin. Liever nog - een nieuw blik openen. Dat doen we namelijk al een jaar of wat. En met aanwijsbaar veel succes. Manmanman...

Afgelopen weekend zag ik Crystal Palace verliezen bij Norwich. De ploeg schoot niet een keer tussen de palen maar had in Benteke en Zaha ook twee ongelofelijke kutspitsen natuurlijk... (zucht!)
NEE NATUURLIJK NIET! De acht die erachter stonden kregen de bal niet naar voren. Da's wat anders...

Wat ik maar wil zeggen is dat Roda eens fatsoenlijk van achteruit moet gaan opbouwen en het eens ervoor moet zorgen dat het het middenveld in handen krijgt. Van die dingen. Dat doe je door gericht aan je elftal te sleutelen en niet voortdurend spelers op de mestvaalt te kieperen. Jean-Paul de Jong sleutelt voorzichtig aan een PLOEG en beseft dat alles in elkaar grijpt. Nieuwelingen worden niet in het diepe gemieterd, maar voorzichtig ingepast. Hij bouwt aan een structuur. Prima vind ik dat. Werken aan automatismen en zorgen dat het elftal stapjes maakt. Als dat gebeurt zie je vanzelf wie er niet meekan en kan je doorselecteren. Voor nu is dat veel en veel te vroeg."[/quote]

Volgens mij bedoel je Christal palace tegen Sheffield united.
Heerlijke pot was dat. De passie bij Sheffield droop ervan af. En dat met bijna dezelfde spelers als waarmee ze kampioen werden in de champignonship. Allemaal engelsen met een paar ieren en niemand met raar haar of roze schoentjes.
23-08-2019 om 14:01

vangaluh

@vangaluh schreef:
Bij roda was het jarenlang een slangenkuil. Ik ben blij dat er nu eindelijk iemand met ballen de lakens uitdeelt.

Clubiconen die een positieve inbreng hebben prima. Maar als ze de boel alleen maar tegenwerken jammer dan. We moeten door...

Zie Bergkamp bij Ajax. Sinds die weg is gaat het daar alleen maar beter.
14-08-2019 om 15:10

vangaluh

@vangaluh schreef:
vlgs mij was het eerste jaar van van Leer en tyton ook niet geweldig.
Belangrijker is dat we deze keeperstrainer houden, die doet het echt goed heb ik de indruk.
07-05-2018 om 16:10

vangaluh

@vangaluh schreef:
van mij mag jurjus er nog een jaar aan vastplakken.
of anders tyton terughalen Lol.
07-05-2018 om 15:51

vangaluh

@vangaluh schreef:
Idd Lodi, die meijers werd helemaal tereluursgespeeld gisteren.
Vwb molenaar. Ik was blij dat hij kwam begin van het seizoen, daarna vond ik het teleurstellend en na de winterstop doetie weer logische dingen.
07-05-2018 om 14:54

vangaluh

@vangaluh schreef:
sjesus scroll me onnozel met al die onzinnige posts van ene Harrie.

Hou mijn hart vast voor donderdag mbt Donis en Nijhuis.
07-05-2018 om 13:39

vangaluh

@vangaluh schreef:
tja de geleidelijke weg is op de lange termijn de beste.
Je selectie zit nu op een transferwaarde van ronde de 12 mil, dit moet je zien te tillen naar rond de 20 milj (aankoop en huur), dan speel je normaliter onder in het linkerrijtje.
04-05-2018 om 14:11

vangaluh

@vangaluh schreef:
Als Korotaev komt, moet je niet te grote sprongen willen maken.
De geleidelijke weg is de beste. Niet te grote salarisverschillen maken binnen de selectie.
2 a 4 gerichte kwaliteitsaankopen. En dan liefst jonger dan 25 en vervolgens door selecteren.
04-05-2018 om 13:21

vangaluh

@vangaluh schreef:
Tuurlijk moet je zondag met het sterkste team spelen.
Alleen spelers die niet helemaal fit zijn of het risico lopen geschorst te worden (als dat al mogelijk is voor de nacompetitie), eruit laten.
03-05-2018 om 13:56