deprofeet
Profieloverzicht / Reacties van deprofeet
134
reacties


Terug
naar deprofeet

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]vroomen85 - 17 januari 2020 om 15:41
"Al jaren supporter en altijd op west. Afgelopen wedstrijd was voor mij de druppel.
Direct toen de rook de tribunes opkwam naar huis gegaan. En ben niet de enige. Zit er niet om gerookt te worden en er een astma aanval aan over te houden.

Maar rekening houden met de medemens is schijnbaar lastig voor dit soort mensen. Welk voor namelijk uit emotie handelen en niet het ook rationeel kunnen bekijken.

Dit is gewoon jammer. Volgende derby zit ik er iig niet meer bij."[/quote]

Doei!
17-01-2020 om 15:48

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]thebeast4000 - 17 januari 2020 om 15:37
"DeProfeet

nee hoor beste profeet, gok nog eens."[/quote]

zeg het eens beast.
17-01-2020 om 15:48

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]thebeast4000 - 17 januari 2020 om 15:31
"deprofeet

als je nu eens goed zou kijken hé, vanaf pak hem beet 2000 tot nu, dan zie je 1 ding, en dat is dat je elk seizoen miljoenen te kort komt. elk seizoen weer. en de enige die het gelukt is om dat te doorbreken, die wordt door iedereen uitgekotst. raar hé?"[/quote]

Laat me raden. Je hebt het over je idool Collard die er een grote puinzooi van heft gemaakt.
17-01-2020 om 15:36

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]jeweun - 17 januari 2020 om 14:59
"DEPROFEET

Ook op West zitten voldoende mensen die deze actie niet konden waarderen."[/quote]

De 2e actie ja. De eerste heb ik niemand over gehoord. De 2e actie kun je over discussiëren. Maar zeik maar over de miljoenen die de lucht in zijn gegaan.
17-01-2020 om 15:20

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]mirakel - 17 januari 2020 om 14:59
"DeProfeet

Het mag gewoon niet. Is dat nu zo moeilijk te snappen? Kost bakken met geld. Als Twentesupporters de mat in de fik steken hebben jullie allemaal het grootste commentaar maar als onze eigen mentally challenged wajong jongeren het doen dan is het ok en moet iedereen zijn muil houden want anders ben je saai."[/quote]

Jij hebt ook nog nooit iets gedaan wat niet mag hè brave jongen. Mentally challenged wajong jongeren? Dat zijn nog eens teksten grote jongen.
17-01-2020 om 15:19

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]koempelfs - 17 januari 2020 om 13:52
"
deprofeet - 17 januari 2020 om 13:47
"Heb je er weer zo eentje van de Theo Pickee tribune die vindt dat vuurwerk niet in een stadion hoort. Nee stel je voor er zou wat sfeer kunnen ontstaan. Of moeten we het van de Theo Pickee tribune hebben waar het enige geluid heyyyy is als ze denken dat het buitenspel is."

Thanks voor de info Mohammed!
In sha Allah!"[/quote]

Je bent toch op de hoogte dat Molenaar reeds bij een andere club ontslagen is?
17-01-2020 om 13:57

deprofeet

@deprofeet schreef:
Heb je er weer zo eentje van de Theo Pickee tribune die vindt dat vuurwerk niet in een stadion hoort. Nee stel je voor er zou wat sfeer kunnen ontstaan. Of moeten we het van de Theo Pickee tribune hebben waar het enige geluid heyyyy is als ze denken dat het buitenspel is.
17-01-2020 om 13:47

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]rodasport - 17 januari 2020 om 13:20
"Z12 , denk er goed aan he. In de toekomst eerst verantwoorden aan de grote P. en daarna wachten op toestemming voor dat je hier iets plaatst."[/quote]

Dat is niet nodig. Alhoewel het voor jou wel verstandig zou zijn. Scheelt je een hoop onzin.
17-01-2020 om 13:25

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]z12 - 17 januari 2020 om 12:26
"DeProfeet

Dus mensen die niet live in het stadion aanwezig kunnen zijn, hebben volgens jou geen recht van spreken. Over gezwets gesproken!!!!

Ik ben meer als 50 jaar in het stadion erbij geweest, dus weet ik heus wel wat er zich allemaal kan afspelen op de tribunes. Dus heb ik wel degelijk recht van spreken.

En wat mijn commentaar betreft, ben jij wel de laatste die gaat bepalen waarover ik hier wel of niet schrijf. Als je daar moeite mee hebt, moet je mij op jouw negeerlijst zetten!"[/quote]

Die discussie hebben we al gehad. Je kunt niet naar Roda komen, maar staat wel iedere 2 weken langs de kant bij het 1e van je amateurclub. Dan is het geen kwestie van kunnen maar van willen.
17-01-2020 om 13:11

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]hutch - 17 januari 2020 om 11:43
"Kunnen we het erover eens zijn dat de actie van zondag niet de handigste was? Vast wel. Maar alle ophef is ook overtrokken.

Daarbij klopt het wel dat dezelfde mensen die moord en brand om schreeuwen om dit soort relatief onschuldige acties van de harde kern beduidend minder ingewikkeld doen over het jarenlange wegpissen van tonnen door incapabele bestuurders. Daar gebruikt men in iedere geval niet dezelfde bewoordingen. Schijnbaar maakt het toch uit of je met een hoody op West staat of met een stropdas op de hoofdtribune zit.

De club mag trouwens ook best zelf in de spiegel kijken. Lik op stuk is prima, maar het was fijn geweest als er op Noord ook met stadionverboden was gewapperd toen een Mexicaanse parasiet de club leegtrok en clubiconen schoffeerde. Maar daar keek iedereen maandenlang de andere kant op en mocht 'het gepeupel' van West uiteindelijk het vuile werk opknappen. Wat mij betreft mag dat best onthouden worden iedere keer als de behoefte bestaat het vermanende vingertje op te steken."[/quote]

He he Hutch. Sterke teksten. Eindelijk :-)
17-01-2020 om 13:05

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]marco - 17 januari 2020 om 11:05
"DEPROFEET

Begrijpend lezen is een kunst...

Over de miljoenen die verdwenen zijn door wanbeleid hier zijn al hele epistels geschreven, ik kan me niet voorstellen dat je dat gemist hebt. Dat zijn dingen die gedaan zijn en waar wij maar beperkt invloed op uit kunnen oefenen. Er is geen hond die dat goedkeurt...Wat ik of anderen voor Roda betekenen of betekend hebben daar weet jij niet zoveel vanaf lijkt me, dus niet voor je beurt spreken.

Mijn reactie was niet zozeer gericht op het afsteken van het vuurwerk als wel het bagatelliseren van de kosten van de boete als "paar euri's" vanwege "de sfeer". Maar meer nog de opmerking dat het mensen zouden zijn die "onderin de mijn gewerkt hebben", dan heb je een pan af, of weet je daar ook alles van? Ik heb om me heen gezien wat de mijnen gedaan hebben, jij ook?"[/quote]

Opmerking over de mijnen die begrijp ik ook niet waar die vandaan komt. Totaal overbodig.
17-01-2020 om 11:09

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]mahispe - 17 januari 2020 om 10:40
"Het is 5 dagen geleden en nog wordt daarover gezeikt.

En dat over wat zwarte rook.
Oke,die pijlen hoefde ook weer niet zo nodig.
Alleen het moment is idd wat verkeerd uitgekozen.
Als het nu bij opkomst was gebeurd hoorde je niemand klagen,op een enkeling na.
Daarbij was het naar Fox toe gerelateerd.

Maar goed
Roda (lees jarenlang wanbestuur) hebben het zelf zo mede gecreëerd"[/quote]

Sterker nog. Ik hoorde zondag dat Roda op de hoogte was van de acties.
17-01-2020 om 10:43

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]herman - 17 januari 2020 om 10:19
"DeProfeet
dat er nog ergere dingen bestaan (of dat er met betrekking tot Roda JC duurdere fouten gemaakt werden) maakt die rookbommen-actie nog steeds niet legaal of intelligent!! Stop gewoon met die onzin, dan moet Roda niet óók nog die boetes betalen bovenop de bedragen die zij zelf te verantwoorden hebben. Net als het gooien met bier en aanstekers. Wat bereiken jullie er nou mee?"[/quote]

Jullie? Ik sta op West maar heb met deze acties niets doen. En of de acties goed of niet goed zijn even buiten beschouwing gelaten. Deze gasten zijn er altijd. Die zitten als Z12 s'morgens weer eens op staat om te pissen, weer in de bus naar Leeuwarden om de ploeg te steunen. Het zijn altijd die figuren hier op het prikbord die zelf helemaal niets toevoegen, die altijd het grootste commentaar hebben. De meesten komen niet eens in het stadion. Daar gaat het om. Selectieve verontwaardiging. Boeten van 5 of 10K daar vallen ze hier overheen. Maar miljoenen het afvoerputje af of 90K aan die dikke Nieuwenhuis of 100K naar Zuid-Duitsland en 45K naar DLV daar hoor ik niemand over. Ga daar excuses zoeken.
17-01-2020 om 10:24

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]z12 - 17 januari 2020 om 10:09
"Wat een aandacht wordt hier geschonken aan dat hele vuurwerkgebeuren! Die gasten die dat flikken, verdienen nog geen seconde aandacht te krijgen. Zo lang er op dit prikbord hierover wordt geschreven, zo lang voelen die gasten zich in de schijnwerpers gezet. En daar krijgen zij een kick van.

Helaas zal er binnenkort een nog veel grotere boet volgen n.a.v. afgelopen zondag."[/quote]

Hahaha. Weer zo eentje. Komt zelf niet in het stadion, maar wel commentaar. Jij bent toch wel de laatste z12 die commentaar op anderen moet leveren.
17-01-2020 om 10:17

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]kr1t1sjerodatuup - 17 januari 2020 om 09:58
"Dat je vooraf niet heb kunnen inschatten dat het vuurwerk op die aard en wijze misschien niet zo handig was, daar heb ik nog wel begrip voor. In het vuur van het spel en enthousiasme kan dit gebeuren, maar achteraf gezien moet je ook de ballen hebben om te zeggen, nou dit was niet zo handig, je benadeeld te club er mee."[/quote]

Waar zijn de ballen van alle bestuurders die in het verleden tientallen miljoenen er doorheen hebben gedraaid? Heb je aan hun ook excuses gevraagd? Die gasten die DLV naar binnen hebben gehaald en Nieuwenhuis. Hebben die ook hun excuses moeten aanbieden? Volgens mij niet. Ik denk dat er grotere problemen zijn om op te lossen dan een paar rookbommetjes.
17-01-2020 om 10:03

deprofeet

@deprofeet schreef:
Daar komen ze de Marcootjes, drherjodjes, de jeweuntjes en de littesatjes. Overal commentaar op en veroordelen en wat doen ze zelf? Helemaal niets, behalve met hun ballen in hun hand naar de voice kijken. Want de meeste van deze gasten die commentaar hier hebben komen niet eens in het stadion.
Is zoals Theike gisteren al zei. Ze mogen nog 16x dit doen om aan het bedrag te komen dat ze nu aan die dikke Nieuwenhuis moeten betalen. Daar hoor ik ze niet over. Of die 100K die in Duitsland even afgetikt moet worden. Beetje hier de popiejopie uithangen met hun keuring praatjes en opvattingen. Als we het van die gasten moesten hebben dan kon je een euro horen vallen het stadion.
17-01-2020 om 09:56

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]hutch - 16 januari 2020 om 14:34
"Tja, Je kunt hier posten wat je wilt. Nieuw accountje aanmaken en je kan zo weer los."[/quote]

jij post hier toch ook wat je wilt of niet? Mensen die denken dat anderen op hun staan te wachten, dat zijn de ergste.
16-01-2020 om 14:55

deprofeet

@deprofeet schreef:
Hutch

Je bent een grote lulhannes die denkt dat die uitgevonden heeft. Zo een limburger die denkt dat die limburg ontgroeid is omdat die in de randstad woont. Die een beetje neerkijkt op het gepeupel in het zuiden. Steeds probeer je iedereen te beleren. Valt constant in herhaling omdat ze jouw verheven mening moeten overnemen. Jij hebt een grote bek. Nu ga je het weer opgeven. Was jij niet die gast die niet meer ging omdat de scheids zo slecht was? Jij bent een grote praatjesmaker die denkt dat die wat is omdat die 3 volzinnen foutloos achter elkaar kan schrijven. Blijf lekker in de randstad, verwijder hier je account en ga in de randstand je evangelie verkondigen. Misschien dat ze daar wel interesse hebben om dingen iedere dag 10x te horen!
16-01-2020 om 11:12

deprofeet

@deprofeet schreef:
Hutch

Ik ga de club langzaam opgeven.

Zou je dit aub willen beloven? Wat zou het toch heerlijk zijn om jouw aanhoudende herhalende gezever te moeten missen.
16-01-2020 om 09:57

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]z12 - 15 januari 2020 om 16:22
"Wat een gezeur omtrent het wel of niet betrekken van oud-voetballers bij een club! Ik weet zeker dat de nieuwe eigenaren nu geen seconde hierover peinzen. Die hebben wel wat anders aan hun hoofd. Laat hen eerst eens zorgen dat er een fatsoenlijke dagelijkse leiding ten tonele verschijnt."[/quote]

Je bent je prikker niet geëindigd met: "het zou me niets verbazen". Kom op hey.
15-01-2020 om 16:29

deprofeet

@deprofeet schreef:
thebeast4000

En een bij een club als Bayern werkte een clubicoon met de meeste wedstrijden voor de club niet in de bouw kan ik je vertellen. Die hadden hem al lang een breed een baantje gegeven. Misschien iets simpels. Maar zo een club verzorgd zijn mensen. Kijk maar eens naar Gerd Muller die ze uit de goot hebben gehaald.
15-01-2020 om 15:45

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]thebeast4000 - 15 januari 2020 om 15:37
"DeProfeet

maar dat ontken ik ook niet. maar er is een groot verschil tussen koesteren en mensen in je organisatie zetten die er gewoon niet horen. ik heb ook genoten van stevens als trainer. maar niet als td of adviseur. datzelfde gaat op voor vergoossen. ik heb ook genoten van ger, rene, eric, gene en ga zo maar door. als voetballer. maar ze hebben geen talent om verder nog wat voor de club te betekenen. maar genoten heb ik ook van hun in hun actieve loopbaan, maar dat wil niet zeggen dat je die mensen tot aan hun pensioen aan de schijt moet houden."[/quote]

Nogmaals, al zet je hem achter de kassa. Maak hem van mijn part materiaalman. Maar iemand met zoveel wedstrijden voor de club dat is een icoon. Dat zijn de mensen die je club nog enige smoel geven. Die geven de club nog herkenning. Nee jij wilt natuurlijk alleen maar Engelse investeerders, mexicaans oplichter en een TD uit Geleen waar je geil van werd omdat die alleen maar wazig rukkers uit het Oostblok haalde.
15-01-2020 om 15:41

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]thebeast4000 - 15 januari 2020 om 14:43
"reipedod

waarom altijd clubs als ajax en bayern erbij pakken? dat zijn ook spelers van een heel ander niveau, die hebben bij de top in europa gespeeld, die hebben in zoveel keukens kunnen kijken. en zelfs daar zijn er vaak genoeg problemen met die oude garde. je kunt een ger, gene of eric toch niet vergelijken met die mensen. wat weten die nu van het hedendaagse voetbal af. kijk zo'n eric, heeft niks meer paraat gemaakt na zijn actieve loopbaan. kijk eens naar ger, geeft de spelers de schuld en stapt op, zelf heeft die natuurlijk niks verkeerds gegaan, kijk eens naar gene, wat moet je daar in godsnaam mee? laat het verleden het verleden zijn en kijk naar de toekomst. dat verleden is mooi, maar daar koop je niks meer voor. het voetbal heeft zich doorontwikkeld en als club zul je daar in mee moeten of je betaald de prijs. als gene in deze tijd zo had gespeeld zoals in die tijd dan speelde hij 5 wedstrijden per seizoen, voor de rest was hij dan geschorst."[/quote]

Beast kun je eens zien dat je er geen reet van snapt. Maar dat wisten we al. Verleden moet je koesteren. Dat is wat de club gemaakt heeft. Het verleden geeft de club nog enige status. Het heden is niets, helemaal niets. In het buitenland weten ze wel met helden om te gaan. Mensen zoals een Gene moet je altijd in de club hebben. Al is het maar achter de kassa. Zal me een worst wezen wat die doet.
15-01-2020 om 15:31

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]thebeast4000 - 15 januari 2020 om 11:18
"gene was een geweldige voetballer in zijn tijd. punt. voor allemaal die oud-spelers moet je eigenlijk een apart team oprichten, mochten ze met elkaar door 1 deur kunnen. zo kun je ze toch bij de club blijven betrekken maar heb je ze niet in de organisatie, want daar horen ze dus echt niet."[/quote]

Waarom geen functie Beast? Je hoeft hem geen TD of AD te maken. Maar er is best wel iets te verzinnen voor iemand met zoveel wedstrijden voor de club.
15-01-2020 om 11:48

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]viro - 15 januari 2020 om 10:42
"DeProfeet

"Hij mag dan niet de slimste zijn"

Klinkt ook niet erg respect vol naar Gene toe."[/quote]

Ja Viro, hij is natuurlijk geen Hutch
15-01-2020 om 10:46

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]radomir - 15 januari 2020 om 09:18
"Ik ben geen voetballer, dus heb op voetbalgebied niks voor Roda betekend. Daarnaast deed/ doe ik genoeg, ook financieel. Wat heeft Gene naast het veld voor Roda gedaan?


deprofeet - 15 januari 2020 om 08:55
"RADOMIR

Gene heeft in zijn teelbal meer Roda hart dan jij in je hele lijf onnozele. Wat heb je betekend voor Roda dan?""[/quote]

Dat je dat ook nog durft te vragen. Hij heeft in het veld alles betekend. Dat kun jij financieel niet compenseren. Dat denigrerende over Gene altijd. Hij mag dan niet de slimste zijn, maar is wel Mister Roda met een heel groot Roda hart. Dat daar zo over gesproken wordt is typisch. In het buitenland zou dat niet gebeuren, daar weten ze met helden om te gaan. En dat hij geen functie heeft binnen de club zegt ook alles over Roda. Maar wie ben jij om zo over hem te praten?
15-01-2020 om 09:47

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]deprofeet - 15 januari 2020 om 08:55
"Radomir

Gene heeft in zijn teelbal meer Roda hart dan jij in je hele lijf onnozele. Wat heb jij betekend voor Roda dan?"[/quote]
15-01-2020 om 08:57

deprofeet

@deprofeet schreef:
Radomir

Gene heeft in zijn teelbal meer Roda hart dan jij in je hele lijf onnozele. Wat heb je betekend voor Roda dan?
15-01-2020 om 08:55

deprofeet

@deprofeet schreef:
Nog enkele weken ja hahahaha. Platform? bestaat dat nog? Was dat niet het klankbord tussen Roda en de supporters? Groot succes gebleken dat Platform.
14-01-2020 om 16:01

deprofeet

@deprofeet schreef:
Derharrie

Waarom denk je dat die Hogenelst dan hier is? Omdat die Roda zo een mooie club vindt. Die wil eigenaar zijn zonder te investeren en zijn tapas aan de man brengen. Investeren aan anderen over laten.

En verder met je eens. Wil je niet investeren zoals een Koster. Neem de club dan niet over.
14-01-2020 om 15:36

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]z24 - 14 januari 2020 om 14:29
"MaartenF top!
Beetje humor en (roda zelf-) spot is van harte welkom hier!!"[/quote]

Klopt helemaal voor. Zeker als het een beetje origineel is. Maar een Netflix serie is hier al zo vaak genoemd, dat een mop die je voor de 8x hoort niet leuk meer is.
14-01-2020 om 14:32

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]maartenf - 14 januari 2020 om 14:07
"Er zijn al een heleboel mooie documentaires gemaakt in de voetbalwereld, maar dit najaar komt daar een docu-serie bij die je als voetbalfan gegarandeerd wil zien. Netflix heeft namelijk aangekondigd een vierdelige ‘achter de schermen’ serie te gaan maken met één van de meest spraakmakende clubs in de Keuken Kamioen Divisie: Roda JC. Gisteren werd dat nieuws door zowel Netflix als Roda JC bevestigd en waarschijnlijk wordt ‘ie dit najaar al gelanceerd.

De Eerste divisie club uit Kerkrade gaat de deuren wagenwijd open zetten voor de grootste streamingsite van de wereld. Je kunt de Koempels namelijk gaan volgen naar uitwedstrijden, in de auto meerijden van verschillende spelers op weg naar hun training en je krijgt een intiem kijkje in het dagelijkse leven. Daarnaast krijg je ook alles mee rondom de wedstrijden, trainingssessies en hoe het is om voor Roda JC te voetballen.Netflix gaat dus diep in de keuken van Roda JC duiken en wij juichen het toe dat een Nederlandse voetbalclub de deuren opent voor iedereen ter wereld. De vier afleveringen zullen elk 60 minuten duren en die zijn vanaf eind september te zien. Helaas is er nog geen trailer, maar zodra die er is zullen we die ongetwijfeld met jullie delen."[/quote]

grappig.....NOT
14-01-2020 om 14:21

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]eml - 14 januari 2020 om 13:33
"Meerdere goed geïnformeerde bronnen binnen Roda melden dat Roda al een tijdje bezig is , met een Engelse inversteder . Twitter thimister"[/quote]

Blijf je dat nu volhouden met je inversteder!!?
14-01-2020 om 13:36

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]berglund - 14 januari 2020 om 12:11
"
deprofeet - 14 januari 2020 om 11:25
"Zoals jij het schetst Johnnie, dat wordt dus een complete chaos. 4 kapiteinen op 1 schip dat gaat falikant mis. Ik zie de eerste krantenkoppen weer verschijnen, "ruzie tussen roda eigenaren". Een Engelse investeringsmaatschappij wil echt iets te zeggen hebben, die komen niet omdat ze het Gaia Park zo leuk vinden. Ik ben hier helemaal geen voorstander van."


Jij bent nergens voorstander van volgens mij hahaha"[/quote]

Van mij mag iedereen investeren. Maar hoe meer mensen die iets in de melk te brokkelen hebben, des te meer kans op strubbelingen.
14-01-2020 om 12:41

deprofeet

@deprofeet schreef:
Een buitenlandse investeringsmaatschappij komt alleen hier naar toe als ze ook de koers kunnen bepalen. Lijkt me logisch als ze ook zouden investeren. Dat ze ook hun eigen mensen willen neerzetten. Moet je dit willen?
14-01-2020 om 11:35

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 14 januari 2020 om 11:29
"DeProfeet laat het maar eens gebeuren. Roda is altijd zo vormgegeven geweest. Totdat we op eigen benen wilde staan. Voorheen had je een bestuur, een ad, td, fd, piqué als voorzitter en Hendrix als geldschieter. In principe is Roda altijd een club met investeringsmaatschappij geweest. En zodoende ook altijd een club met mensen aan de macht en anderzijds mensen die het geld verschafte."[/quote]

Johnnie. Vroeger had je 1 investeringsmaatschappij en die noemde zich Nol Hendriks. Als je straks 4 partijen hebt die in principe evenveel zeggenschap hebben dan wil ik nog wel eens zien of dat goed gaat. Wie gaat die koers bepalen?
14-01-2020 om 11:32

deprofeet

@deprofeet schreef:
Zoals jij het schetst Johnnie, dat wordt dus een complete chaos. 4 kapiteinen op 1 schip dat gaat falikant mis. Ik zie de eerste krantenkoppen weer verschijnen, "ruzie tussen roda eigenaren". Een Engelse investeringsmaatschappij wil echt iets te zeggen hebben, die komen niet omdat ze het Gaia Park zo leuk vinden. Ik ben hier helemaal geen voorstander van.
14-01-2020 om 11:25

deprofeet

@deprofeet schreef:
Ia het zeker dan dat Ugbo weg is volgend jaar?
13-01-2020 om 18:26

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]lodi - 13 januari 2020 om 16:26
"Dat kan allemaal best zo zijn Johnnie, niet willen en niet kunnen ligt vaak heel dicht bij mekaar. Het grootste euvel bij roda is het gebrek aan voetballend vermogen, met name op het middenveld, dat is al jaren zo. Neem zo´n Rösch en Klaasen, gebrek aan inzet kun je die twee niet verwijten. Alleen ze kunnen niet voetballen en daar kunnen ze zelf niks aan doen."[/quote]

Exact!
13-01-2020 om 16:40

deprofeet

@deprofeet schreef:
Johnnie, laat maar zitten jongen. Een voetballer begrijpt dat soort zaken. Heeft geen zin. Ze hebben er gisteren niet met de pet naar gegooid. Integendeel. Maar als je geen kwaliteiten hebt dan ziet er zo uit ja.
13-01-2020 om 16:16

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 15:52
"Nee klopt ik heb nooit gevoetbald etc... klopt allemaal! Jij ziener! En ten Hag? Wat interesseert me Ajax, daar moeten wij ons niet mee meten, wij moeten ons juist met ploegen als Zwolle, heracles etc meten. Als kwaliteit ontbreekt, moet je je andere zaken veel verder doorontwikkelen. Dan moet je conditioneel zo goed als mogelijk zijn, dan moet je tactisch lastig te bespelen zijn en moet je automatismen en verrassing in je spel inslijpen. Dat gebeurt hier 0,0

Het gaat niet eens erom of iemand er beter van wordt om een dagje vrij te hebben. Het gaat om het zetten van de toon, het stellen van een grens, het uitfilteren van de selectie op basis van hun mentaliteit etc.

Roda heeft veel te veel hardlopers en te weinig voetballers. Dat is mijn mening over de selectie. Maar Roda heeft momenteel ook een trainer die nogal veel lijkt te dulden. Dramatische vertoning, op deze manier, thuis tegen mvv. Dat is een schande die zijn weerga niet kent.

Maar we gaan de dag erna gewoon door als nooit te voren. Geen consequenties dus, kop in het zand en doorbraggelen. En dat DeProfeet is hetgeen dat steekt."[/quote]

Met deze prikker bewijs je alweer dat je nog nooit gevoetbald hebt, anders schrijf je deze grote onzin niet. Meen je nou werkelijk dat deze kwaliteitsarme selectie beter wordt met een dag extra trainen? Daar kun je dag en nacht mee trainen dan wordt het nog niks. Als ik de wedstrijden zie vraag ik me af of ze uberhaupt wel trainen. En straftraining doe je alleen bij teams die verzaakt hebben omdat ze er met de pet naar gegooid hebben. Maar dat heeft deze groep gisteren niet. Ze kunnen gewoon niet beter, maar hebben voor hun doen alles gegeven. En uitfilteren op mentaliteit dat heb je binnen 2 a 3 weken in de gaten wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat weet JP nu wel.
13-01-2020 om 15:59

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 15:29
"DeProfeet je mag je gelijk hebben hoor. Dat interesseert me vrij weinig. Op niveau gespeeld of niet, het is gewoon de typisch Hollandse denkwijze, evenals 433. Maar goed, de trainer van heracles(om maar eens een te noemen) heeft ook ongelijk en zijn zaken niet op orde."[/quote]

Je hebt zelf niet gevoetbald Johnnie. Mijn vader ook niet. Die zou dat ook zeggen. Wat vrij? Werken godverdomme voor hun geld. Straftraining, lekker laten lopen. Maar soms is een dag vrij, iets leuks doen met de vrouw, even je hoofd vrij maken effectiever. Doet Ten Hag ook met spelers Johnnie. En die schaar ik hoger in dan die Duitser van Heracles.
13-01-2020 om 15:48

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 14:42
"Nee inderdaad hard werken loont niet"[/quote]

Nee soms niet Johnnie. Soms is een dag rust meer effectief dan spelers af te matten. Even hard aanpakken omdat het zo kut was. Maar hier kun je aan zien dat jij nooit op enig amateurniveau gespeeld hebt.
13-01-2020 om 14:56

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 14:36
"Mijn God, de boys hebben een “rustdag” morgen....
Toch ook maar eens in gaan lassen op m’n WERK, want dat is het voor hun! Schandalig na zo’n prestatie"[/quote]

Johnnie. Soms heb je meer aan een rustdag dan ze af te matten op een training. Dat moet jij toch weten als voetbalprofessor.
13-01-2020 om 14:40

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]jeweun - 13 januari 2020 om 14:32
"DeProfeet

Op basis van welke wedstrijd kun je Prtajin afbranden? Die gast heeft nauwelijks speeltijd gekregen, enkel en alleen als we achterstaan en het spelbeeld is veranderd naar pompen of verzuipen mag hij 5 min invallen."[/quote]

Ik brand hem niet af, maar ook in 15 of 20 minuten tijd kun je aan bepaalde acties zien van: "hey daar schuilt kwaliteit in". Dat heeft die niet. Heel onbeholpen. Waarom komt die er alleen maar in als we achter staan? Denk dat de trainer hem ook niet zo goed vindt namelijk.
13-01-2020 om 14:39

deprofeet

@deprofeet schreef:
Wat is de ambitie? Blijven aanmodderen tussen plaats 13 of 20, of om mee te spelen bij de eerste 5? Als dat eerste de ambitie is dan blijf vooral doorgaan met Prtajin, Schlosser, Verburg, Rosch, Gunst en consorten. Is het 2e je ambitie dat moet je van al deze spelers af.
13-01-2020 om 14:30

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]dorpsgek - 13 januari 2020 om 12:20
"DeProfeet

Lachwekkend? Wat heeft die jongen in die 10 minuten gedaan wat lachwekkend is? Het is nogal moeilijk om je in 10 min even te bewijzen. Ik ben ervan overtuigd dat Prtajin een prima spits kan worden voor de kkd, hij is sowieso beter dan Remans."[/quote]

Hou op. Remans heb je echt meer aan. Die kan nog een bal vasthouden. Wat kan die Prtajin dan? Koppen? Ik heb nog niets gezien waarvan je denkt. Nou dat verraad enige kwaliteit.
13-01-2020 om 12:49

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]berglund - 13 januari 2020 om 11:48
"AD: Johan De Kock
TD: Jeffrey van As
TR: Jean-Paul de Jong

Novakovic

Nieuw - Werker - Nieuw - Keulen

Nieuw
Cotàn - Croux
Alberg

Prtajin - Nieuw

Tja...."[/quote]

Prtajin? Dat kan toch echt niet. Viel gisteren weer in. Lachwekkend. En Werker kan ook echt niet meer. Wat is die voetballend zwak. Lange ballen die niet aan komen en aan de bal zo onzeker.
13-01-2020 om 12:03

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 11:38
"DeProfeet en heb je dus iemand nodig die goodwill kweekt. Stevens kan altijd iets betekenen omdat iedereen hem mag. Of denk je dat van as ook spelers gratis gehuurd krijgt bij Schalke?

Hoe jij de situatie schetst is veel te simpel."[/quote]

Aha. Nu moet de TD ook nog iemand zijn die iedereen mag.
13-01-2020 om 12:01

deprofeet

@deprofeet schreef:
Ja tuurlijk. Laten streppel trainer/TD maken. Ongelooflijk.
13-01-2020 om 11:39

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 11:34
"DeProfeet onzin. Als Roda zijnde, zijn we alle goodwill kwijt. We hebben mensen nodig die de club weer positief neer weten te zetten in den landen. Voor de support, voor de exposure en voor de sponsoren."[/quote]

Johnnie hou toch op man. Positief neerzetten in den lande? Weet je hoe je de support, exposure en de sponsor terug krijgt? Met goed voetbal en resultaat. Dat is alles. Ik hoef geen TD die er goed uit ziet, maar iemand die een netwerk heeft en in staat is om goede spelers aan te trekken.
13-01-2020 om 11:37

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 11:20
"Pfoeh van As. Ik zeg niet per definitie dat die man onkundig is. Maar die man heeft wel een uitstraling en manier van doen, die niet bepaald positief te noemen is. Daarbij ook iemand die niet vies is van het maken van een ruzie hier en daar.

Anderzijds. Met eventueel de Kock en van As zijn we wel eindelijk af van de achterbakse en Softies uit eigen achterland."[/quote]

Johnnie wat interesseert mij zijn uitstraling. Al ziet die uit als pipo de clown of loopt die in een batman pak rond. Als die maar eens verdomme spelers naar binnen haalt die in staat zijn om de bal 3x rond te spelen.
13-01-2020 om 11:24

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]thebeast4000 - 13 januari 2020 om 11:19
"deprofeet

dat afschieten van alles wat de club doet door jou ook. binnen 1 of 2 weken een ad, ik ben blij dat jij niks te vertellen hebt."[/quote]

Beter lezen Beast. Er staat een TD binnen 2 weken. Sterker nog die heb je binnen 1 week. En ik kan nog steeds na 10 jaar ellende niets positiefs zien nee. Laat het ze maar eens zien. Maar ze krijgen niets anders voor elkaar behalve onrust.
13-01-2020 om 11:21

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]thebeast4000 - 13 januari 2020 om 11:08
"deprofeet

kijk, daarom zitten die mensen aan de knoppen en ben jij aan het timmeren op een toetsenbord."[/quote]

Hou op Beest. Dat kontengekruip van jou bij de leiding kennen we. Wie daar ook zit.
13-01-2020 om 11:17

deprofeet

@deprofeet schreef:
Eredivisie? Daar kom je misschien wel nooit meer. En wat moet je daar ook. Ze zijn nog niet in staat om in een paar maanden een AD en TD aan te trekken. Een organisatie op poten zetten. Dat lukt ze gewoon niet. Het is geen hogere wiskunde. Neem een TD met enige ervaring en netwerk en je bent binnen 2 weken klaar. En de AD hoeft ook geen minister President te zijn.

Als ik toch lees van de Kock dat hij nog een aantal vragen heeft na het gesprek met Roda dan valt mij niets meer in. Hoe gaat de begroting uit zien, zijn er financiële mogelijkheden etc etc. Dat zijn toch vragen die je meteen stelt of ben ik nou gek? In een gesprek van 2 uur komen toch al deze aspecten aan bod of waar moet je het anders over hebben. De mate van incompetente figuren bij Roda begint echt de spuigaten uit te lopen. En Maurice Jongen daar heb ik nog het meest vertrouwen in, want je kunt zeggen wat je wil, die is Roda supporter. En dat kan ik van al die andere figuranten helaas niet zeggen.
13-01-2020 om 11:06

deprofeet

@deprofeet schreef:
Die Gunst is niets beter dan een Durwael. Hij heeft als enige dat hij linksbenig is, maar dat is het dan ook. Maar wat verwacht je als je een bankzitter van mvv naar binnen haalt. Die kan je gewoon niet verder brengen lijkt me duidelijk. Roda heeft verder teveel spelers die zelfs rechtrijtje KKD niet kunnen bij benen. Achterin zijn Verburgh, Werker en Schlosser een drama. Niet goed genoeg. Op het middenveld Cotan, Rosch en Klaassen. De eerste geef ik nog het voordeel van de twijfel. Andere 2 totaal ongeschikt. Die Rosch kan er echt niets van. Voorin is het voor KKD begrippen met Alberg, Ugbo en Croux gewoon goed. Ze moeten alleen aanvoer krijgen vanuit het middenveld. Alberg, Croux, Ugbo kunnen blijven staan. De rest moet allemaal vervangen worden.
13-01-2020 om 10:53

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]mahispe - 13 januari 2020 om 09:57
"Dat fouilleren stelt geen ene reet voor
Gisteren ook weer gemerkt.
Ze pakken alleen die er wat wantrouwig zijn of wat zenuwachtig lopen te doen.
Daarbij wordt het vuurwerk al lang vantevoren naar binnen gelegd voor dat er überhaupt iemand is
Dat gebeurt niet alleen bij Roda hoor.

Ik keur dit natuurlijk ook niet goed.
Maar ja ,het is al zo saai bij Roda en op de tribunes laatste maanden/jaren.

Het kost natuurlijk weer een fikse boete met in het achterhoofd nog de voorwaardelijke straf met dat vuurwerk tegen NAC.
En je kan er bovendien op rekenen dat je een wedstrijd zonder publiek moet spelen.
Ook dat past dan wel allemaal in het rumoerige seizoen."[/quote]

Een wedstrijd zonder publiek, dan hoef je niet veel mensen teleur te stellen :-)
13-01-2020 om 10:14

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 09:49
"DeProfeet

Ik ben altijd aanwezig, al 26 jaar.
En je leest gekleurd. Ik zeg nergens dat er niets gedaan mag worden. Ik zeg dat het roepen om beter fouilleren onzinnig is, omdat de boel hoogstwaarschijnlijk gewoon binnen klaar ligt.

Voorheen hadden we heel vaak, heel veel, vuurwerk. Maar wel georganiseerd en uitgevoerd door een bedrijf. Mooi, veilig en vooraf georchestreerd."[/quote]

Je bent aanwezig ja. Maar wat doe jij dan aan de sfeer behalve klappen als ze het veld op komen. Die 2e actie gisteren was nergens voor nodig. Maar die eerste aan het begin van de wedstrijd was ok. Beetje rook, poeh poeh het is wat. En Roda was op de hoogte van deze acties hoord ik gisteren in het supportershome.

En dan zeiken over een de boetes. Op wie gaan we de schade verhalen van de 21 miljoen van Schrouff en Korotaev die in rook zijn opgegaan??
13-01-2020 om 09:54

deprofeet

@deprofeet schreef:
[quote]johnnie - 13 januari 2020 om 09:39
"Mag ik trouwens 1 ding benoemen betreffende het commentaar op de acties van gisteren? Ik ben er geen voorstander van, maatjes roepen over fouilleren etc is onzinnig.

Ik heb namelijk het idee dat die dingen niet mee naar binnen gesmokkeld worden. Ik denk dat die dingen er gewoon liggen. De avond van te voren of weet ik veel wanneer maken supportersverenigingen alles in orde op de sfeertribunes. Denk aan het ophangen van doeken, het klaarzetten van eventuele extra acties etc.

Ik ga er vanuit dat die onzin gewoon al geplaatst wordt voordat het stadion voor het publiek op de wedstrijddag geopend is.

Kortom, gewoon geen toestemming meer geven om zaken in het stadion te regelen voor openingstijd."[/quote]

Ach daar is de heilige Johnnie weer. Wat doe jij dan voor de sfeer in het stadion Johnnie, vertel me dat eens.
13-01-2020 om 09:46

deprofeet

@deprofeet schreef:
Met een betere selectie
12-01-2020 om 22:46

deprofeet

@deprofeet schreef:
Waarom was er wel op molenaar kritiek en blijft deze trainer buiten schot?
12-01-2020 om 22:45

deprofeet

@deprofeet schreef:
Ga 442 spelen man. En snel ook. Je hebt geen goede middenvelders. Maar hij doet het niet. Bij utrecht ook uitgekotst. En ook door de spelers daar.
12-01-2020 om 22:41

deprofeet

@deprofeet schreef:
Ja hutch. Komt die weer. Mijn god. 16e met deze selectie is echt top. En maar volhouden met een driemans kut middenveld.
12-01-2020 om 22:37

deprofeet

@deprofeet schreef:
Ik verbaas me over het krediet van JP. Molenaar werd afgemaakt en stond 7e.
12-01-2020 om 22:35

deprofeet

@deprofeet schreef:
Zoermoos

Welkom back. Miaschien dat de oude garde oa andreas ook weer komt. Zou leuk zijn.
12-01-2020 om 22:28

deprofeet

@deprofeet schreef:
Tuurlijk weer de trainer eruit. En dan?
12-01-2020 om 22:27

deprofeet

@deprofeet schreef:
Bulles

Klopt. Maar daar zal die niet bij Roda de tijd v hebben. Hij is nu gekomen als directe versterking en dat is die niet.
12-01-2020 om 22:24

deprofeet

@deprofeet schreef:
Hey zoermoos. Ben je de zoermoos van het oude prikbord?
12-01-2020 om 22:19

deprofeet

@deprofeet schreef:
Bulles

Wat heeft jong te maken met overje eigen benen vallen. Niets volgens mij. Jong? Met 19 in de kkd ban je niet heel erg jong.
12-01-2020 om 22:18

deprofeet

@deprofeet schreef:
Bulles

Die Bisseck is zwaar overschat. Valt over zijn eigen benen en neemt veel te veel risico's
12-01-2020 om 22:14

deprofeet

@deprofeet schreef:
Dat limburgs volkslied moeten ze ook eens mee ophouden.
12-01-2020 om 22:12

deprofeet

@deprofeet schreef:
Hutch

Kom je nu weer met je simakala syndroom. Die zit in de 2e bundesliga niet eens op de tribune maar staat de auto van de trainer te wassen. Die heeft in 2 jaar nog een 10 goals gemaakt. Op de training dan hè.
12-01-2020 om 22:01

deprofeet

@deprofeet schreef:
Klopt harrie
12-01-2020 om 21:18

deprofeet

@deprofeet schreef:
Werker verburgh schlösser klaassen rösch cotan moeten allemaal vervangen worden volgend jaar. Met Rösch als dieptepunt. Wat is die slecht. Zelden gezien zo een blinde voetballer.
12-01-2020 om 21:05

deprofeet

@deprofeet schreef:
En Schlösser is een drama. Ook voor dit niveau. Hoe vaak hij verkeerd staat te dekken en de goals die vallen aan hem zijn kant zijn niet te tellen.
12-01-2020 om 21:03