derharrie
Profieloverzicht / Reacties van derharrie
1481
reacties


Terug
naar derharrie

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]voetbalfilosoof - 09 februari 2020 om 00:36
"Re Josje,
Limburg telt 4 Bvo‘s. Opgeteld komen er ruim 20.000 mensen in totaal per speelronde kijken.
We hebben 2 clubs in de eredivisie en 2 in de kkd.
In potentie heeft Roda bij normaal beleid de beste kansen om een stabiele eredivisie club te zijn. Maar op dit moment is het natuurlijk een chaotische kkd club.
Waarom moet dat toch per sé verdwijnen? Wat dacht jij dat dit zou opleveren? Een championsleage club? Een team met wekelijks 30.000 mensen op de tribune die meestrijd om het kampioenschap?

Nee FC Limburg wordt hooguit een soort FC Groningen.

En daar moet je dan de hele Limburgse profvoetbal traditie voor opofferen.

Geen derby’s en rivaliteit meer. Geen promotie en degradatie strijd meer....helemaal niks behalve een suffe club die strijd om plek 8 op de ranglijst....

Dan heb ik het liever zoals het nu is"[/quote]

Goeie prikker soof!
09-02-2020 om 01:02

derharrie

@derharrie schreef:
Volgend jaar zowel die Novakovic als Muyters laten gaan.
In de 3e of 4e liga in Duitsland loopt bij iedere club een betere.

Hoop trouwens ook dat er nu weer krachten vrijkomen die Henkie Dijkhuizen terug gaan halen. Heb je gewoon goedkoop een hele goeie aan. Prijs/kwaliteit is gewoon heel goed.
08-02-2020 om 20:21

derharrie

@derharrie schreef:
Van As ben ik wel een voorstander van. Prima,eindelijk eens een td die geen oud trainer is. Ja hij ziet uit als een 6e hands autoverkoper maar boeie..
Als td moet je een rommelaar zijn. En niet een Harm waar bij alle dorpspastoren 2 jaar mogen roepen "ja maar harrie Harm heeft gewoon geen geld,wat moet je zonder geld"?? Types als Harm kunnen niks zonder geld een rommelaar ,zeg maar een handelaar haalt 12 spelers die niks kosten. Zoiets heeft een oud trainer niet. En nee ook een Streppel niet. Op basis van wat ook??
08-02-2020 om 17:30

derharrie

@derharrie schreef:
Als Groenendijk zou komen dan speel je nog geen 442 die houd van 433 . Slaat dus nergens op.
Als je een aardige selectie hebt is Fons een leuke optie met dit bij elkaar geraapt zooitje heb je een trainer nodig die van de hollandse school af wil
08-02-2020 om 17:20

derharrie

@derharrie schreef:
Hey hutch wat vind je van de nieuwe td van As?
07-02-2020 om 23:56

derharrie

@derharrie schreef:
Haha komt er nog zo ene over de 4e periode haha dan zakt je toch de broek af. Maarja zag al de nickname wie het schreef.
07-02-2020 om 23:29

derharrie

@derharrie schreef:
Ennuh johnnie zit je in de frustratie mode?
Misschien moet je nog eens in de 3e divisie gaan scouten zal je goed doen.
07-02-2020 om 22:47

derharrie

@derharrie schreef:
Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat Hutch van van As vind? Ik ben in ieder geval voor. Bevreesd me wel dat beest ook voor is. Normaal wordt het nooit iets als beest iemand heilig verklaard (en dat zijn er nog al wat de laatste jaren)
07-02-2020 om 22:14

derharrie

@derharrie schreef:
Wel blij dat we van Simakala af zijn. Komt in het rijtje grootste miskopen aller tijden. Heeft werkelijk geen moment aangetoond dat hij er ook maar een beetje iets van kon. Heb nooit begrepen die mensen die zeiden van "je kan zien dat hij echt wel kan voetballen"
Vooral voor hutch zal dit wel een trieste dag zijn.
31-01-2020 om 18:28

derharrie

@derharrie schreef:
Collard zou zeggen "het was voor 98% rond" of was het 99% ???
15-01-2020 om 17:03

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 14 januari 2020 om 15:43
"DERHARRIE

je kunt blij zijn dat mensen als hogenelst en koster de beurs hebben getrokken anders kon je nu bij groene ster over het hek hangen. zoals ook jij in de media hebt kunnen lezen zijn ze achter de schermen bezig met het oplossen van de rotzooi van dlv, zijn ze bezig met gesprekken met mogelijke ad's en td's, en zoals nu blijkt zijn ze ook bezig met gesprekken met potentiële investeerders. in de tussentijd is er ook nog kenbaar gemaakt dat bijv het spelersbudget behoorlijk omhoog zal gaan komend seizoen. denk je dat dit allemaal niks kost? ben gewoon eens heel blij dat mensen als koster en hogenelst de nek hebben uitgestoken anders was het einde oefening geweest en liepen er nu plastic geiten in het pls te grazen."[/quote]

Och beest jij bent net als Johnnie altijd iemand die alles klakkeloos aanneemt en op hol slaat. Dat heb je bij Caanen gedaan,bij Collard en paar maanden geleden kreeg je nog een stijve van die Mexicaan want dat was je volgende messias. Hoe vaak loop je nog met je bulles tegen de zelfde lamp?
14-01-2020 om 15:46

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 14 januari 2020 om 15:11
"DERHARRIE

eigenaren die geen verstand hebben van het technische gedeelte. dat koster een x bedrag op zijn bankrekening heeft staan wil natuurlijk niet zeggen dat hij voor sinterklaas moet spelen lijkt mij. vooral als je meer verstand van het zakelijke als het technische hebt. maar het is inderdaad makkelijk om andermans geld uit te geven. zometeen ga je ook nog vertellen dat dat zijn plicht is."[/quote]

Sinterklaas spelen,wie heeft dat dan gezegd? Maar als je eigenaar wilt zijn dan zal je ook de beurs moeten trekken op een gegeven moment want anders is het precies zoals we al dachten (dat zo'n Hoogenelst er puur zit om zn eigen product dalijk hier te introduceren)

Maarja wat hadden we ook verwacht van een bejaarde eigenaar die de club gratis te koop zet? Dan krijg je allerlei vreemde partijen die opeens interesse hebben.
14-01-2020 om 15:32

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 14 januari 2020 om 14:58
"DERHARRIE

alles beter dan roda 2.0 zou ik zeggen. misschien moet je eens even lezen wat ik in de prikker van 13.56 uur aan lodi schrijf. ik ga nergens van uit beste harrie, ik ben niet positief en niet negatief zolang ik niet weet wie de partij is, maar kun jij hetzelfde zeggen beste har? want volgens jou is het nu al weer 3 x niks."[/quote]

Je kunt je ook afvragen waarom een investeringsmaatschappij als je al 2 miljonairs binnen hebt? Wat zegt dat over die andere partijen? Ja dat die Hoogenelst een kleine jongen was was al bekend met 6milj eigen vermogen maar die Kevin Kostner heeft meer dan 200milj dus waarom in godsnaam een investeringsmaatschappij?
14-01-2020 om 15:08

derharrie

@derharrie schreef:
Een investeringsmaatschappij? Pff... dat zegt me dus dat die 2 muppets wat er nu zitten Hoogi en Kevin Kostner niet kunnen of willen!
Anders niet te verklaren en dan heb je hier weer een hoop die slaan weer op hol en vinden het automatisch weer een goed idee he Johnnie en thebeast4000 . Nee ik vind het weer een slecht teken want alweer geef je een gedeelte van de club weg. En denkt men nu werkelijk zo'n maatschappij doet dit uit goodwill ofzo? Man man man wat een schapen hier zitten hier toch,geef ze 1 vinger en ze raken helemaal op hol.

Btw de laatste club die met een investeringsmaatschappij werkte was Twente en dat werd een totale chaos. Die maatschappij besliste toen dat sommige spelers verkocht moesten worden want er moest rendement uit betaald worden. Zoiets wil je toch niet hier hebben?
Wat is deze club toch afgezakt? En er blijven maar fouten gemaakt worden. Bedankt nog Frits
14-01-2020 om 14:36

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]dorpsgek - 13 januari 2020 om 17:08
"DERHARRIE jij spoort zelf niet, wat is er raar aan iemand die Ali heet? Kan begrijpen dat je Dorpsgek raar vind maar Ali, ik ken meerdere mensen die zo heten."[/quote]
Hahaha
13-01-2020 om 17:13

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]ali - 13 januari 2020 om 16:55
"Remans... Die jongen kan alleen maar hard rennen. Demouge had nog meer techniek in zijn linkerteen.

Ben overigens wel voorstander om Remans eens vaker laat in de wedstrijd te laten invallen om met zijn snelheid misschien nog wat aan te kunnen richten.

Voor de rest een waardeloze speler."[/quote]

ali ik zou zeggen kijk eens naar de statistieken van Remans tov bijvoorbeeld een Prtajin en dan kijken wie de waardeloze speler is?
En wat zijn dat voor belachelijke meningen? Je vindt hem waardeloos maar wel een voorstander om hem vaker laat in de wedstrijd te laten invallen?? Man man man wat een figuren zitten hier toch?! En dan iemand die zichzelf ali noemt dan spoor je sowieso al niet met zo'n naam hahahaha wtf noemt zichzelf nu ali?
13-01-2020 om 17:06

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 13 januari 2020 om 16:43
"DERHARRIE

zo donker als jij zie ik het niet. ugbo,alberg en croux zijn al in ieder geval prima. cotan gaat ook. achterin jensen, keulen, biseck en schlösser zijn ook bruikbaar, gunst weet ik nog niet, die had gisteren een klote tegenstander en deed het niet echt slecht, in ieder geval niet slechter dan de rest. en serieus? cambuur?"[/quote]

Hahahahaha zo'n voorspelbare gast ben je toch
13-01-2020 om 16:53

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 13 januari 2020 om 16:29
"DERHARRIE

verder dan tafelvoetbal ben jij toch ook nooit gekomen als ik hoor wat voor spelers allemaal brandhout zijn volgens jou."[/quote]

Beest in principe is het allemaal brandhout voor waar Roda heen wil (top3 kkd) ,want we staan gvd een straatlengte van plek 9 af. Ik denk dat we géén één speler hebben die als je aan Cambuur vraagt wil je er ene gratis hebben dan hoeven ze er niet ene. Maar daar zul jij wel weer anders over denken.
13-01-2020 om 16:33

derharrie

@derharrie schreef:
Haha johnnie jij hebt dus echt nooit gevoetbald,dat vermoeden had ik al want je bakt er met je theorieën en gescout al niks van maar goed dat het nu officieel bekend is.

Remans is echt wel veel beter dan die prtajin. Al die mensen die zeggen op basis van wat kun je Prtajin nu al afbranden daarbij kun je het ook omdraaien! Op basis van wat kun je zien dat die kan voetballen?? Niks! Dat is er niet. Daarom staat die er ook nooit in.


Haha en dan komen ze hier als klap op de vuurpijl ook nog aan met Streppel voor een dubbelrol. Mijn god hey,die heeft die dubbelrol bij WillemII uit pure armoede gedaan. En ook nog redelijk idd. maar daar ga je toch niet aan beginnen hey?? Streppel als trainer misschien maar meer niet. Je moet een td hebben die niks weg heeft van een trainer. Dat is mijn stokpaardje,het moet geen oud trainer zijn want dat zijn de slechtste td's. Je moet een goede onderhandelaar hebben die weet dat die maar in totaal bijvoorbeeld 6ton te besteden heeft en daar naar handeld. Dus aub géén oud trainer. Pak die van As maar met zn non uitstraling als die maar kwaliteiten heeft.
13-01-2020 om 16:27

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]kayy2001 - 12 januari 2020 om 23:33
"Ik heb me even met plezier het prikbord teruggelezen. Ouwhoer wat een azijnzeikers. Mooiste wat ik heb gezien is toch wel weer de kenmerkende trainerhaat. Sommigen hier linken hem zelfs aan dela vega. En op west heb ik zelden zo’n ontlading gezien als bij de 2-2 maar op het prikbord zie ik toch alleen maar reacties alsof het doek definitief is gevallen. Neemt niet weg dat het niet best is wat ze lieten zien maar ik denk dat we gewoon gebrekkige middenvelders hebben (op cotan na) waardoor we niet de overhand hebben over de wedstrijd. Souren, Cotan Ndenge zou een mooie balans zijn geweest, maar helaas is Ndenge in zwitserland aan het genieten van het het prachtige landschap."[/quote]

De Cotan kan er ook heel weinig van. Die wordt de hemel in geprezen omdat hij ooit bij Sevilla gespeeld heeft een blauwe maandag maar als je zegt dat hij uit de jeugd van Telstar komt dan geloof je het ook. Cotan is echt niks bijzonders. Van mij mogen ze allemaal weg Cotan,Rosch en Klaasen. Ndenge daarentegen met zijn sterke lichaam was nu wat we nodig hebben. Stel je voor Ndenge op de plek van Klaasen!
12-01-2020 om 23:40

derharrie

@derharrie schreef:
Hutch
Vind je het geen goed idee om Simakala om te turnen naar een rb?
Ngombo leek jou namelijk ook een goede cv?
12-01-2020 om 22:00

derharrie

@derharrie schreef:
Hij is bar slecht
12-01-2020 om 21:23

derharrie

@derharrie schreef:
DeProfeet
Rosch is niet zo slecht.
12-01-2020 om 21:13

derharrie

@derharrie schreef:
Nou laten we hopen dan dat we zsm verlost zijn van Simakala. Vreselijke voetballer is dat. Heeft hier niks toegevoegd,en valt in de categorie waar ook vVelzen bij hoort. Zijn statistieken zeggen genoeg.

Hopelijk kunnen ze voor dat bedrag wat er vrijkomt door het salaris van Simakala een goede nummer 6 halen zodat Klaassen kan moven. Met een goeie middenvelder erbij ,die de balletjes zsm vooruit speelt kan het misschien gaan lopen want met een Klaasen erbij kun je niet winnen. Die loopt wat onbeduidend voor zn 2 cv ,gaat daar de bal ophalen en speelt 'm dan breed naar Schlosser. Nou nou dan heb je wat.
12-01-2020 om 18:47

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 12 januari 2020 om 16:31
"DERHARRIE

nee die jongen heeft voetbalverstand wil je zeggen?"[/quote]

Wie beest? En euhh... jij hebt het over voetbalverstand,jij?
12-01-2020 om 16:35

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]robbieroda78 - 12 januari 2020 om 16:30
"Misschien heb ik t gemist maar ...
waar was Simakala vandaag?"[/quote]

Haha heb je 'm gemist? Man man ook zo'n wereldtopper die Simakala.
12-01-2020 om 16:31

derharrie

@derharrie schreef:
Ik doe ook maar eens een duid in het zakje:
Waardeloze wedstrijd gezien. Het was dat mvv zo slecht was anders stonden ze in de eerste helft al achter.
Maar wat een slecht team hebben we, echt brandhout bij elkaar. En als ze wisselen wordt het nog slechter want dan komt Milts erin waar je niks aan hebt. Dit seizoen gaat als een nachtkaars uit. Als je van zo'n slecht team niet kunt winnen dan houd het op. Dan ga je echt géén 8e of 9e meer worden. Wat wij missen is echt 3 goede middenvelders. Want zowel Cotan,Rosch en zeker Klaasen heb je echt totaal niks aan. Dat is ook de reden dat we los zand zijn en met drie linies spelen die als los zand aan elkaar hangen.

En normaal ben ik tegen de trainer ontslaan maar met JP gaat het hem.niet worden want deze joker ziet gewoon niet dat we een versterkt middenveld nodig hebben en dus 442 moeten spelen. Schokeffect heb je nu nodig. Maar goed iedereen slaapt verder.

Meest verontrustende van vandaag is de tweet van Maurice Jongen. Deze man is een echte Rjc-er met kwaliteiten heeft helaas te weinig geld om een echte rol te spelen maar die andere hebben geld maar dat zijn voetbalanalfabeten.
12-01-2020 om 16:30

derharrie

@derharrie schreef:
Pff....als.je hier zegt dat ze 433 spelen dan komt meneer Hutch iedere keer breuzelen dat ze geen ouderwetse 433 zoals a la Ajax met Piet Keizer en Sjaak Swart spelen.
Nee hutch goed opgelet jongen! We spelen idd niet mer buitenspelers met krijt aan de schoenen. Maar zo wordt al 30 jaar nergens meer gespeeld. Maar nog spelen we gewoon 433 hampeleman
12-01-2020 om 16:09

derharrie

@derharrie schreef:
Zo'n berichtje van Maurice Jongen zegt alweer genoeg. Dit wordt ook nooit wat. Pff... lijkt wel in het dna te zitten. Ik vraag me af met welk udder ze dalijk aankomen als AD. Denk de directeur van de wozl.
12-01-2020 om 11:44

derharrie

@derharrie schreef:
Vandaag begint de 3e periode ,win je vandaag niet dan is het seizoen echt voorbij. Je kan in theorie nog 8e of 9e worden maar win je vandaag niet dan hoop ik dat ze JpdJ eruit flikkeren. Maarja.. wie moet dat doen onder al die voetbal analfabeten?
12-01-2020 om 10:55

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]matje - 11 januari 2020 om 22:28
"Aan alle zeurpieten wees blij dat er nog mensen zijn die onze club mee willen opbouwen als die niet waren was ons Roda niet meer dan konden jullie zeuren geloof maar alles komt goed"[/quote]

Ben jij het nieuwe geweten hier? Het lijkt wel een missie van je om de hele dag hier met het vingertje te wijzen. Of ben je de pastoor van Eygelshoven?
11-01-2020 om 22:37

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 11 januari 2020 om 22:12
"DERHARRIE
g7941"[/quote]

Ja erg voorspelbaar ben je idd
11-01-2020 om 22:14

derharrie

@derharrie schreef:
Dan weet je nu al dat deKock kansloos is anders was hij het al geworden. Kandidaat deKock is afgeserveerd.

@beest kun jij dalijk weer je g7836 (ofzoiets) weer van stal halen he?
11-01-2020 om 22:12

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]roda1989 - 11 januari 2020 om 16:32
"MAHISPE

In Geulle normaliter,mssn dat die tokkies dat ook wisten.."[/quote]

In Geulle bij iemand voor de deur ofzo?
11-01-2020 om 16:34

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]roda1989 - 11 januari 2020 om 16:27
"DERHARRIE

Zover ik weet staat de bus altijd in Geulle,chauffeur van Roda woont daar.
Wel 043 gebied maar niet in Maastricht zelf."[/quote]

Ja typisch weer. Die van mvv zetten ook geen spelersbus in Landgraaf ,Brunssum of Simpelveld neer. Ik keur deze actie natuurlijk niet goed maar dit toont wel weer aan hoe bleud je kan zijn. Maar goed dit was al bekend
11-01-2020 om 16:31

derharrie

@derharrie schreef:
Jammer dat ze niet melden waar die bus stond! Zou me niet verbazen dat die udders die bus ergens in regio 043 hadden geparkeerd?
11-01-2020 om 16:22

derharrie

@derharrie schreef:
Op het begin werd ik niet heel erg warm over De Kock maar hoe langer ik er over nadenk hoe geschikter hij me lijkt. Waarom? Omdat je als je dalijk ook nog een td hebt je automatisch gewoon voetbalverstand ademt. Dit is zo'n ontzettend voordeel tov van bijna alle andere clubs. Ik hoop daarom echt dat ze alsnog voor de Kock gaan.
Wordt ook doodziek als ik dan lees dat zo'n Beest liever íemand heeft die zich al ergens als directeur ofzo bewezen heeft dan zakt me de broek af. Man man man wat een dommigheid dan krijgen we dalijk een directeur die tien jaar bij meander, zuyderland ziekenhuis of bij een scholengemeenschap als Arcus ofzo gezeten heeft. Yeah right dan hebben we wat? Weer de zoveelste onbenul die niet weet of er lucht of zand in een bal zit.
Man man man iedereen weet toch waarom we nu staan waar we staan? Dat is dat we al jaren totaal nul komma nul verstand van voetbal op de directeurs plekken hadden lopen. Ze gaven iedere keer een desbetreffende td alle credits en die moest het gaan doen. Dat is zo dom,nee zelfs het domste wat je kunt doen. We hebben gezien met Caanen maar ook met Harm ,een slechte td brengt je in een jaar of 2 a 3 tot aan de rand van de afgrond.
Maar goed Roda kennende zullen ze idd wel weer met de verkeerde algemeen directeur aankomen.

Johan de Kock lijkt mij daarom uitermate geschikt.
08-01-2020 om 22:11

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]rodafrenske - 31 december 2019 om 13:36
"Ooit al eens gehoord van tekengeld? Maar dat zal wel niet want jij komt niet verder dan hier wat loze kreten roepen en elke kandidaat AD, TD of speler, al direct af te schieten!
Maar van As, dat lijkt mij echt een topper.

ps: Mijn info gaat echt iets verder dan alleen training kijken, maar dat terzijde."[/quote]

Ja jij denkt dat je heel erg geïnformeerd bent he haha, fijn voor je. En wat stel je je voor bij tekengeld in de kkd bij alles overbodige spelers als bijvoorbeeld een Pauli of een Muhren?? Nee frenske je kletst uit je nek. Maar dat was al bekend. Tekengeld haha, man die hebben 20 spelers gehaald waar een rodafrenske er 17 niet van kende en dan komt hij met tekengeld aan hahaha
31-12-2019 om 13:47

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]rodafrenske - 31 december 2019 om 13:25
"DERHARRIE

En jij denkt dat die bij Cambuur allemaal voor nop zijn gekomen? Yeah right."[/quote]

Ja idd. Dat heeft Foeke Booy laatst gezegd.
Maar jij hebt zeker bij Roda op de training wat anders gehoord he???
Dat noem je goed scouten en spelers als Pauli en Muhren die bij hun club op een dood spoor zaten gewoon op te pikken. Dat heet voetbalverstand, iets wat ze bij Roda niet hebben. (Hopelijk in de toekomst wel)
31-12-2019 om 13:27

derharrie

@derharrie schreef:
mooiste voordeel is als je de Kock haalt dat je dan heel veel voetbalverstand hebt in je organisatie. Dan heb je naast een td ook een Ad die van toeten nog blazen weet. Dit zou een geweldige pré zijn en iets waar Nol altijd op hamerde. Enige clubs die dit nu hebben wat ik zo weet is WillemII en Ajax. En hier zie je meteen dat het goed zit.
Nadeel van de Kock is denk ik dat hij niet in de buurt komt wonen. Kijk hij hoeft niet in de Heilust te komen wonen maar ergens in noord-Limburg zou al goed zijn. Lijkt me niet goed als de AD iedere dag vanuit Utrecht moet komen.
Maar dat argument zal natuurlijk wel weer iedereen onzin vinden.
31-12-2019 om 13:16

derharrie

@derharrie schreef:
Haha Johnnie wat klets jij toch altijd uit je nek zeg.
En wat heeft die Mo Allach in godsnaam bewezen,en zeker bij kleine clubs? Niks! En bij grotere clubs was het vooral een sprekende nobody.
Dit is gewoon een goed geklede Marokkaan die met 2 woorden spreekt ,niet meer of minder. Daarnaast zal daar helemaal geen sprake van zijn. En jij serveert vanAs af,en 2jaar geleden dacht ik er ook zo over maar die heeft het volgens mij prima gedaan. Toen ze hem bij Ado nog zn gang lieten gaan zorgde hij ieder jaar voor leuke teams. Die zich makkelijk handhaafde.
We moeten echt af van td's die van die goedgeklede schoonzonen zijn,dat boeit echt geen klote. Die Rubio al eens gezien? Die gast ziet er ook niet uit.
Nee en zeker geen oud trainer halen. Gewoon een slinkse onderhandelaar die voor een half miljoen 12 spelers onder contract krijgt, zo ene moeten we hebben.
Mooiste voorbeeld blijft Cambuur met hun 20 spelers voor 0 euro halen.
31-12-2019 om 13:09

derharrie

@derharrie schreef:
Van mij mogen ze trouwens die Jeffrey van As eens polsen voor de td functie. Heeft het bij Ado en Nac niet heel slecht gedaan. Deze zou best wel eens door Hogenelst gepolst worden denk ik want hoorde Kees Jansma laatst ook niet slecht over van As praten. Die van As heeft geen uitstraling,ja uitstraling van een koffieshophouder, maar dat zal me een zorg zijn, volgens mij is het wel ene die als hij weet dat hij een spelersbudget van 1miljoen dat die niet eerst tonnen gaat uitgeven en dan op het einde maar van alle ellende 2 waardeloze backs gaat halen.
30-12-2019 om 23:56

derharrie

@derharrie schreef:
Haha de Kock als td was ook weer typisch Roda geweest. Roda ten voete uit. Net als dat Collard toen Harm in eerste instantie wilde halen om Ad te maken. Ook zo belachelijk.
De Kock als Ad kan ik me nog wel wat bij voorstellen. Maar op basis van wat weet ik ook niet. Maar als td? Hoe verzin je het in godsnaam???
30-12-2019 om 23:10

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]johnnie - 29 december 2019 om 22:00
"“ Later heb ik dat nagevraagd bij de entourage van Schrouff. Toen bleek dat Nieuwenhuis mijn interesse helemaal niet kenbaar had gemaakt. Had hij dat wel gedaan, dan was De la Vega nooit ingestapt en waren al die verliezen er nu niet geweest”

Wie heeft zich hier zelf verrijkt zou je haast gaan afvragen? Hogenelst mag ik wel. Geld krijgen?! De door jou geleden schade vergoeden zul je bedoelen! Zo moet dat. De verantwoordelijken mogen de kosten dragen.

Net als nu, had dit moeten gebeuren bij alle voorgangers die wanbeleid gevoerd hebben in het verleden."[/quote]

Ja Johnnie ga je Hogenelst heilig verklaren ? Volgens mij zei je ongeveer hetzelfde over De La vega in de zomer. Toen vond je hem ook zo geweldig.
Tjongejonge sommige leren het ook nooit. Alsof Hogenelst (waar ik niks tegen heb) een Roda gevoel heeft?? Die zit er ook alleen maar om er uiteindelijk aan te gaan verdienen.
29-12-2019 om 22:13

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]mahispe - 28 december 2019 om 18:52
"De ellende ko.t nu pas allemaal nu die vuile smeerpijp Mexicaan weg is
Dit gaat Roda nog meer geld kosten dan wij allemaal denken.
En daar zitten de heren investeerders echt niet op te wachten.

Dit gaat nog wel even door.
Iedereen bijna had die Mexicaan al na paar weken in de gaten met zijn gezwam ..behalve 1 iemand niet"[/quote]

Laat me raden ,met die ene bedoel je dhr. Schrouff??
28-12-2019 om 18:56

derharrie

@derharrie schreef:
NikS
Dalijk zal beest wel komen dat hij het eigenlijk gewoon een goede td vind en weinig te verwijten valt.

Ton Caanen is idd met afstand de slechtste td ooit en een onbetrouwbare , gladde aal. Was alleen goed in zn eigen zakken te vullen. Voor Roda heeft die alleen maar geld de wc doorgespoeld met belachelijke domme aankopen. Oftewel géén één goede aankoop, wel geloof ik 37 miskopen.

En natuurlijk ook weer lang zn gang laten gaan door Frits. Het is dat hij zn eigen graf had gegraven door op expeditie te gaan naar zuid-Amerika anders zat hij er nu nog.
28-12-2019 om 18:52

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 28 december 2019 om 16:52
"DERHARRIE

nogmaals, mulleners wou de pin er uit trekken, is dat gebeurt? en betreffende dat wat er gebeurd na het overlijden van frits, dat zuig je uit je duim of ben je daar ook bijgeweest? dat zullen die echt gaan bespreken met allemaal van die jandoedels erbij."[/quote]

Beest ik zuig zoiets niet uit de duim, ik heb dit gehoord van iemand die dit zeer zeker kan weten.
28-12-2019 om 17:00

derharrie

@derharrie schreef:
Beest het blijkt wel weer dat jij niet weet waar je over praat en dat neem ik je niet kwalijk want je komt niet verder dan die kuil op je zolderkamer.
Maar iedereen weet dat Schrouff en Mullenders 4 handen op 1 buik zijn. Schrouff doet niks zonder Mullenders. Sterker nog Mullenders heeft de bevoegdheid om na de dood van Frits alle financiën naar eer en geweten te mogen regelen.
Maar moet ik nu Mullenders de schuld geven van de fouten van Frits? Neen, een ondernemer is altijd zelf schuldig die kan zich niet verschuilen achter een boekhouder of accountant. Dat zou jij met je aardbeien bedrijf toch moeten weten?
28-12-2019 om 16:48

derharrie

@derharrie schreef:
Och beest Schrouff had helemaal geen haast ,Schrouff heeft zichzelf en door de geweldige adviseur van hem ,die Mullenders,druk opgelegd om NU de club door iemand anders te laten overnemen.
Dat is de haast die die zichzelf heeft opgelegd.
Dit is een man die werkelijk alles fout deed en doet wat je fout kan doen. Miljoenen door de plee heeft die geduwd. En nu ook weer, gaat die druk erop zetten en de club voor nul euro weggeven. Man man man hoe dom kun je zijn?? Frits had ipv de club gratis weg te geven ,eens niet naar die Mullenders en gewoon eens naar een voetbalman moeten luisteren. Dan had Roda een td aangesteld met de eis niet meer uitgeven dan het budget.
Dan had je de club niet voor 0 euro hoeven weg te doen. En had je er misschien in de toekomst nog iets voor terug gehad.
Want als je een club te koop zet voor 0 euro dan trek je allerlei vreemde figuren aan. Maar nogmaals die Schrouff heeft verstand van Aziatisch eten en daarbij de desbetreffende handel in dat soort eten maar verder heeft die bewezen niet bijster slim te zijn en zeker niet in het leiden van een voetbalclub en ook niet om goede personen om je heen te verzamelen. Allerlei vreemde beslissingen hebben de club gebracht waar we nu staan. En dat heeft niks met de voorgangers te maken. Dit is puur Frits
28-12-2019 om 15:56

derharrie

@derharrie schreef:
Idd er is er maar ene hoofdschuldige en dat is en blijft Schrouff. Deze blijft fouten maken, die trekt gewoon ezelen aan.
We kunnen wel zeiken op Nieuwenhuis maar in principe heeft die gewoon gelijk. Als je iemand inhuurt, en ook al levert die slecht werk ,moet je die toch betalen.
Schrouff kiest toch altijd de verkeerde. Nu ook weer ,5 eigenaren die van toeten nog blazen weten net als Schrouff. Ja van zaken doen weten ze wat maar dat is al 50jaar bekend dat dat de eerste zijn die de grootste fouten maken als ze in een voetbalclub stappen. En Schrouff spant gewoon de kroon. En met alle respect voor Frits want dat verdient die maar vraag me zelfs af of die ook in die 5jaar ooit een goede beslissing genomen heeft??
28-12-2019 om 15:48

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 24 december 2019 om 18:15
"DERHARRIE

ben je naar de kerk geweest of ga je naar de hoogmis?"[/quote]

Ik ben er nog niet uit.
24-12-2019 om 18:17

derharrie

@derharrie schreef:
Haha alle blije geiten gaan elkaar beste kerstwensen doen. Tjongejonge wat een blij gedoe, lijkt wel een kruising tussen msn en facebook hier. Volgende week zal wel een goeie roetsj komen!?
24-12-2019 om 18:13

derharrie

@derharrie schreef:
Maar goed ik ga uitloggen anders heb ik dalijk weer een ban.

Beest veel plezier met je stokpaardjes.
23-12-2019 om 00:02

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]lbz - 22 december 2019 om 23:52
"En die Maurizio lacht zich ondertussen een ei uit over het percentage van de transferinkomsten van zijn spelers dat hij als "praktical joke" bedongen heeft."[/quote]

Lijkt me niet want welke zal hier nu van een transfer maken? We verkopen al jaren géén. Wie moet hier dan verkocht worden hahahahaha
23-12-2019 om 00:01

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 22 december 2019 om 23:51
"DERHARRIE

niks beestlogica, ik heb het over de scoutingsapparaten van die clubs, jij hebt echt het id dat daar allemaal mafkezen zitten en dat jij de enige bent die het goed ziet. maar zover ik op de hoogte ben sta jij bij de clubs alleen achter het hek en heb jij niks te vertellen, dat is toch krom of niet?"[/quote]

Beest bij dat soort clubs worden er honderden gescout.
En al hebben ze bij Real Madrid gespeeld je moet ze gewoon beoordelen hoe ze NU spelen. Net als dat belachelijke ophemelen van Cotan hier na 1 wedstrijd alsof het Maradonna is. Alleen maar omdat hij ooit bij Sevilla speelde. Als zo'n speler naar Roda komt ,en dan bedoel ik een Roda in de kkd dan weet ik al genoeg. Maar hier ,en jij in het bijzonder denken dan dat die van champions league niveau is. Zo'n simpele heb je hier. Die analyseren niet op basis van wat ze zien maar op de historie van een speler en dan vaak niet vanuit het stadion maar vanuit een samenvatting van 2min op fox.
Begrijp me niet verkeerd,zo'n Cotan zie ik graag erin staan ergens op het middenveld van 4.
22-12-2019 om 23:57

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 22 december 2019 om 23:46
"DERHARRIE

nou, ergens heeft die jongen toch wel wat talent zitten lijkt me als je bij clubs als ajax en MU gescout wordt en ook in de toenmalige jupiler behoorde hij tot de 3 beste spelers in die divisie. als die echt niks zou kunnen dan kan dat ook niet. ook simakala is toch door een duitse club gescout. en dat zal zeker geen barcelona of real materiaal zijn, maar volgens mij zijn wij dat ook niet? wij zijn volgens mij het enige land waar de trainers zweren bij een 4-3-3 systeem, in andere landen lachen ze daar om."[/quote]


Haha daar komt de aap weer uit de mouw,daar komt de beest logica. Als een speler ooit in de b-jeugd van een grote club heeft gespeeld dan moet die goed zijn ool al is dat ondertussen jaren geleden. En onze jeugd is per definitie kut met peren. Heel logisch als je beest heet.
22-12-2019 om 23:49

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 22 december 2019 om 23:35
"DERHARRIE

ho, niet mijn woorden verdraaien beste har, ik heb gezegd dat hij beter is als vorig seizoen, net zoals verburgh. wat ik niet begrijp, je hebt het nu over alberg en croux met hun verkeerde been op hun positie, was dat dan met van velzen ook niet het geval?

Haha vVelzen was op zowel rechts als links vreselijk slecht.
Simakala is net zo slecht. Zie 'm nu 2 jaar en vraag me echt af wat het is? Schijnt een middenvelder te zijn maar daar heeft niks van weg en als aanvaller kan hij er niks van want scoren heeft hij een broertje dood aan. Hij schiet zelfs nooit binnen de palen. Dat is een speler die na Roda ook nooit meer ergens fatsoenlijk aan de bak komt. En terecht zou ik.bijna zeggen.
En waarom is die beter dan vorig jaar?? Hij is niet slecht, hij is bar slecht. We mogen hopen dat in de winterstop een 3e of 4e liga club komt voor zulke spelers.
22-12-2019 om 23:40

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 22 december 2019 om 23:22
"DERHARRIE

vraag me een beetje af wat dat terzake doet. roda heeft er wel iets aan dat mensen zoals jij elke keer bakken met kritiek over de spelers uitkiept? en als je nu nog een altijd gelijk zou hebben, maar ook dat heb je niet. je kunt als club niet alles voor niks of bijna voor niks weggeven. bij dat stadion behoort een bepaald prijskaartje. en een voetballer kan niet opeens wel voetballen als er meer publiek op de tribune zit, dat kan die of dat kan die niet."[/quote]

Ja beest jij vind ook Simakala goed vooruit gegaan las ik hahaha dus schei uit haha.
Ook zo'n wereldvoetballer in Kirchroa Simakala. Vorig jaar vond beest vVelzen nog zo goed mog je ook niks over zeggen. Allemaal brandhout Tjongejonge wie scout dat allemaal vraag je je af?
22-12-2019 om 23:28

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]johnnie - 22 december 2019 om 23:17
"DRHARRIE ik zeg ook niet dat klaasen geen 6 is. Maar een 6, hangend en alleen voor de verdediging, moet spel bepalen en dus voetballend een stempel drukken. Een 6 naast een cm als stofzuiger, hoeft voetballend niet te dicteren. En zelf denk ik dat klaasen best wel kan bikkelen, bal veroveren en inleveren, maar klaasen kan geen spelbepaler zijn. En in die zin bedoel ik niet goed gebruikt. Zo stond makrini ook als schakel tussen de verdediging en het middenveld, maar als mo iets niet kan, is het passing. Mo kon vooral breken."[/quote]

Pff.... johnnie klets toch niet uit je nek man. Dit heeft gewoon met kwaliteit te maken. Die Klaasen ken er gewoon niks van ,dat weet die zelf ook,daarom hangt die zo diep terug. Dan doen alle middenvelders en verdedigers die niet zo goed zijn.
Dit is nu een speler die je zsm moet lozen maar die je aan de straatstenen niet kwijt komt. El makrini vond ik bij Roda ook niks maar was paar jaar eerder bij Cambuur een hele goeie speler.
Maar goed wie had een jaar geleden ooit van Klaasen gehoord? Johnnie zeker he? Maar die kent ook de voorstoppers van Excelsior maassluis of de rechtsback van Gemert.
22-12-2019 om 23:25

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]thebeast4000 - 22 december 2019 om 23:10
"DERHARRIE

niet voor het een of ander, maar in dat stadion van 5 miljoen van denbosch betaal je ook gewoon 12,50 euro. dus wat is duur?"[/quote]

Haha beest ten eerste moet jij de laatste zijn die daar over begint want jij bent nog niet met 6 knuppels naar het stadion te krijgen en ten tweede betaal je bij Roda geen 12.50. Bij Roda laten ze je tegen al die klote clubjes iets meer betalen op west en oost en op zuid al helemaal.

Haha beest die zich bemoeit waarom mensen wel of niet naar het stadion komen? Precies het figuur waar Roda niks aan heeft maar zichzelf wel ongetwijfeld supporter noemt.
22-12-2019 om 23:13

derharrie

@derharrie schreef:
ricardoW
Prik niet per ongeluk iets over Breda he! Val je dalijk nog door de mand.
22-12-2019 om 23:06

derharrie

@derharrie schreef:
Ik zal dalijk wel weer de gebeten hond zijn die zegt waar het opstaat. Want kritiek hebben op eigen spelers is not done he? Het ligt overal aan behalve aan al die losers wat er rond lopen.
22-12-2019 om 22:52

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]johnnie - 22 december 2019 om 22:45
"DERHARRIE ik snap je punt. Maar bankzitten, dat zegt me niet zoveel. Ook niet de club waar iemand speelt. Als ik, pak en beet, de jongen ophaalde die op de bank zat bij Eindhoven ten faveure van van den Boomen of bij Volendam ten faveure van Veerman. Dan kan dat zomaar een klasbak zijn. Maar dan moet je die jongen wel goed in kaart brengen en weten waar zijn kracht ligt.

Zo wordt, mijn inziens, klaasen ook verkeerd gebruikt. Evenals makrini vorige jaren. Zijn geen goede voetballer, maar bikkelaars. Die moeten dan ook niet op 6 staan denk ik, maar als stofzuiger naast een technische en bepalende speler. Zeg maar de doomernik naast vdl positie vroeger(al was Arno een klasbak uiteraard).

Ps klaasen komt uit de Ajax jeugd 😅"[/quote]

Ja dat weet ik ook dat die uit de ajax jeugd komt maar waarschijnlijk niet hoger dan het g-team. Die gast kan er echt helemaal niks van. En dat weet die zelf ook,daarom loopt die ook altijd als 5e verdediger mee achterin,die komt echt niet door de trainer. Spelers die weten dat ze niet goed zijn doen dat.

En wat nou verkeerd gebruikt? Dat is een 6. Maar hij kan er gewoon niks van. Echt de grote miskoop van dit jaar. Dit is gewoon een ontzettend belangrijke plek. Daar moet je een faik ofzo hebben ,ene die kan voetballen ipv ene die alleen maar breed speelt en daar nog moeite mee heeft.
22-12-2019 om 22:50

derharrie

@derharrie schreef:
Hoelang heeft die Klaasen éigenlijk een contract gekregen? Hoelang zitten we daar weer mee opgescheept??
Dat was toch weer logisch in de zomer toen ik hoorde dat ze een bankzitter van het gedegradeerde deGraafschap hadden dat dit echt niks kon zijn??
Dan snap ik hutch ,haal dan ipv zo'n non voetballer een afvaller bij jong-psv of jong-ajax die kunnen tenminste voetballen. Een Klaasen kan er niks van want anders stond die wel in de basis als die een beetje kon voetballen.

Beste voorbeeld is Cambuur die 20 spelers haalt voor 0 euro.
22-12-2019 om 22:40

derharrie

@derharrie schreef:
Ben het opzich met hutch eens dat er te weinig voetbal in zit. Kijk naar RKC, als je 20 echte voetballers aantrekt dan komen de punten van zelf wel.
Alleen overdrijft hutch het heel erg. Daarnaast ligt het lage puntenaantal voor een groot gedeelte aan jpdj. Waarom een Croux en Alberg steeds met hun verkeerde been op de verkeerde plek? Waarom altijd die non voetballer Klaasen? Waarom altijd 433?
Al die papegaaien over de keepers heb ik toen dat jaar met Jurjus niet gehoord. Niemand had het er toen over terwijl iedere simpele ziel die een beetje verstand van voetbal heeft al na 3 wedstrijden zag dat Jurjus er niks van kan.
En deze keer is Novakovich en Muyters lood om oud ijzer. Mij boeit het echt niet wie er instaat. Vind ze beide niet geweldig.
Ik had liever een Dijkhuizen erbij gehad. Henk is laatst op gesprek geweest bij Roda en gaat 100% niet komen. Jpdj heeft hier een stokje voor gestoken.
Ik ben normaal nooit ene van trainer raus maar met deze trainer wordt het niks.
Molenaar die door al die nobodys Molenwiek of palingboer werd genoemd stond 7e, en geloof me die had een veel veel slechtere selectie. Deze selectie moet veel hoger staan. En moet ook altijd lachen als de dooddoeners komen van "tegen Nac thuis konden ze het wel of tegen Cambuur" jaja dat waren precies die 2 wedstrijden dat ze de prijs verlaagd hadden en er nog iets van sfeer was. Dat had onze jongens steun gegeven. De andere wedstrijden sta je al met 0-1 achter als ze het veld op komen. Bij Roda heb je meerdere problemen. Om te beginnen de trainer die vasthoud aan iets wat niet werkt. Het bestuur die zorgde voor hoge ticketprijzen waardoor er volgend jaar geen hond meer zit want de laatste paar duizend zijn nu ook murw gebeukt. Daarnaast vraag ik me af met welk udder ze dalijk als td of ad aankomen. Deze club is door en door ziek.
22-12-2019 om 22:34

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]dorpsgek - 07 december 2019 om 22:03
"DERHARRIE

Haha wat een onzin man, kan mij aan me reet roesten waar die td vandaan komt... als die maar goede spelers haalt!"[/quote]

Ja tuurlijk dat lijkt me het voornaamste. Maar het zou ook mooi zijn als we eens toevallig een goede hebben dat dat ene is voor de lange termijn. Maar dan ben ik het dan wel met Hutch eens dat een AD nog belangrijker is dat die van hier komt. Niet omdat hij de club kent ofzo maar gewoon dat hij voor lang hier wil blijven. Zelf ben ik een voorstander van Krewinkel als ad. Maar met al die eigenaren bij ons zal het wel een heel kleurloos figuur worden die nooit iemand voor de schenen geschopt heeft. Want als 5 of 6 eigenaren moeten beslissen dan zal het wel een dominee ofzo worden ipv een klootzak die kwaliteiten heeft.
07-12-2019 om 22:14

derharrie

@derharrie schreef:
Het is ook geen must dat de td uit Limburg komt, zou alleen heel fijn zijn. Want haal je er ene uit Groningen is die binnen de kortste keren weer vertrokken,en kun je weer opnieuw beginnen. Want zo ene gaat toch niet compleet huis en haard achter laten om hier wat te moeten aankloten.
Mooiste zou zijn een clubman die het in de vingers zou hebben, ene die weet dat hij een klein budget heeft en daar ook naar handeld. Kijk eens bij Cambuur,daar halen ze gewoon 20 spelers voor nul euro. Hier komt de desbetreffende td ieder jaar met het excuus dat er geen budget is. Pff... en dan heb je ook nog hier 90% die dat gewoon gelooft. Net als de autoverkoper die zei dat Nederlandse spelers niet te betalen waren. Ook zo'n dooddoener
07-12-2019 om 20:58

derharrie

@derharrie schreef:
Hahaha Hutch jij altijd met je Serve Kuijer ,man dat was één van de allerslechtste man! Was er ene van het typische achterbakse Limburgse. Had totaal.geen feeling met supporters. En zakelijk gezien had hij er ook geen kaas van gegeten. Weet nog dat Nol ooit zei dat hij not amused was dat Kuijer Marcel Meeuwis hier hield ipv die 4milj pakken die FcGroningen bood. Dat is achteraf gezien 1 van de grootste fouten geweest waar daarna de echte neergang begon en het nooit meer beter is gegaan.
Dus schei aub uit over Kuijer. Jij vergist je altijd met Theo Pickee,dat was juist een verbinder. Kuijer was een overlever. Hutch haal je hoofd eens uit die randstad reet want je klets af en toe echt uit je reet.
07-12-2019 om 20:48

derharrie

@derharrie schreef:
Marco
Ten eerste die onzin dat hier niemand zou willen werken slaat nergens op. Iedereen wil hier werken. Iedere trainer of td met een beetje vuur in z'n kloten wil hier werken. Dit is namelijk 1 van de mooiste clubs in de kkd. Er is na NAC namelijk géén ene met zoveel potentie kwa fans. En iedere trainer of td die weet dat als het gaat lopen je zo binnen 2 jaar middenmoot eredivisie kan spelen. (Ja zo denken trainers)
Ik zou zo niet één twee drie weten wie een goede td is. (Als het maar geen oud trainer is) Er is namelijk niet zo te zeggen dat je een td eventjes kan gaan scouten. Moet je ook niet doen,dat is nu net de fout. Dat gebreuzel altijd hier dat men als het ware een td moet gaan scouten... Nu ik Materazzi hoorde zeggen over Smulders zou ik zeggen ja probeer die eens. De td van Top Oss deed het vorig jaar misschien wel het beste van iedereen,zo ene kan je ook polsen.
Zelf houd ik het liefste van iemand hier uit de buurt ,ook voor de functie van ad. Waarom? Omdat ik géén jobhoppers wil. Als je een Smulders haalt weet je nu al dat hij hier niet jarenlang zal blijven omdat die natuurlijk ooit terug naar z'n heimaat wil. Maar goed voor nu even misschien. Belangrijkste lijkt me dat we een Ad hier uit de buurt krijgen, hopelijk een goede die dan de komende 10jaar de continuïteit kan bewaken. Haal je een Johan deKock krijg je hetzelfde, zo ene blijft 2 jaar en gaat weer terug en ben je weer terug bij af. Of dacht je dat die net als Rutjes op Bleijerheide gaat wonen?

Maar goed ben er na al die jaren wel van overtuigd dat een goede td géén oud trainer moet zijn. De voorbeelden van oud trainers die goede td's waren kan ik op 2 vingers aftellen. Als het géén oud trainer is heb ik er meteen een stuk meer vertrouwen in.
06-12-2019 om 22:33

derharrie

@derharrie schreef:
Ja de neuzen staan ook lekker achter ja!

WillemII heb ik voor het seizoen ook al een goede komende jaren voorspeld. Reden? Daar zit enorm voetbalverstand in de organisatie met Mathijsen als Td en van Geel als AD. En geloof dat ome Wielaert er ook weer een rol heeft. Hier haalt men alleen maar de verkeerde mannen binnen. Of denkt men nu werkelijk dat oa mevrouw en meneer Wiertz dalijk een goeie td of ad vinden?
Ja er zullen ongetwijfeld figuren dit denken onder al die opportunisten hahaha
06-12-2019 om 21:57

derharrie

@derharrie schreef:
pietjepuk
Ik zou die loopse keuter van jou als TD pakken. Of is die te zwart?
06-12-2019 om 21:32

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]viro - 06 december 2019 om 19:22
"DERHARRIE

Je hoeft geen verstand van voetbal te hebben om te weten wie een goede TD is. Helaas in de situatie van Roda wel een zak met geld. Want wie wil zijn vingers nog branden aan Roda ?

En wie is vrij om deze moeilijke klus op zich te nemen ?"[/quote]

Haha grapje zeker? Natuurlijk moet je er verstand van hebben om te weten wie wel of niet een goede td is. Maar Roda kennende zullen ze wel weer denken aan een oud trainer. Is ja ook heel logisch, die gasten hebben het hele leven met pionnen gesleept en met een fluitje op van die trainingsvelden gestaan. En moeten nu onderhandelen met zaakwaarnemers en collega td's ,heel logisch! Pff...
Roda moet alles behalve een oud trainer pakken dat zijn nooit goeie.
06-12-2019 om 21:02

derharrie

@derharrie schreef:
De allerbelangrijkste plek en zeker bij een klumpjesclub als Roda is de functie van TD. Ik vraag me dan ook af met welk udder ze dalijk weer aankomen en de hele ziel en zaligheid aan toe vertrouwen!?
En dan wie van al deze voetbalonbenullen (want van de eigenaren is er nul voetbalverstand,zijn hun eigen woorden) moet beslissen wie een goede kandidaat is?? Zal dus waarschijnlijk een never ending story worden in verkeerd beleid.
06-12-2019 om 17:39

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]lodi - 05 december 2019 om 22:51
"Niet meer uitgeven dan er binnenkomt, de werkelijkheid ligt iets genuanceerder Harrie. Je kunt budget genereren door sponsors te werven, maar dan dien je wel een product te leveren, in dit geval een leuke avond met goed voetbal. Een kip ei verhaal dus. Hou je vast aan strekke noa de dekke, zit je heel vlug met een begroting van nog geen 2mln te koekeloeren en 1800 man op de tribune. Het dordrecht scenario. De mensen die nu de aandelen hebben moeten heel goed begrijpen, als je je een voetbalclub wil veroorloven, gaat dat geld kosten. vSeumeren, de rus bij vitesse en die chinees bij ado kunnen Hogenelst zonodig een beetje bijpraten."[/quote]

Klopt helemaal Lodi, maar een club als Dordt die moeten gewoon een goede td hebben en verder niet meer uitgeven dan er binnen komt. (Tijden van Boogers,want die maakte af en toe leuke selecties)

Bij Roda is het idd een ander verhaal. Hier moet eerst geïnvesteerd worden. Want anders wordt het echt nooit meer wat. Ik zou ook eerst eens investeren in een fatsoenlijke commerciële afdeling want nog voordat ze hun commerciële afdeling opgedoekt hadden (ten tijde van MvdB) zat daar maar een 2 man en een paardekop in,pff.. en die moesten dan zorgen dat noord vol kwam?? Hier werd vroeger altijd vergeleken met sc Heerenveen of Twente maar die zaten daar met meer dan 15 account managers en bij Roda geloof ik 3 en een stagiair. Ja logisch dat het stadion en dan vooral noord nooit vol komt. Sponsoren of toekomstige sponsoren willen serieus genomen worden en persoonlijk bezocht worden of op zn minst opgebeld worden. Ik heb genoeg middenstanders gesproken en sommige hebben al 30jaar een zaak in Heerlen maar zijn nog nooit persoonlijk benaderd. Dan vraag je je toch af wat daar voor amateurs de hele week doen? Maar goed wat verwacht je ook met die paar man he
06-12-2019 om 00:05

derharrie

@derharrie schreef:
[quote]helskabaal - 05 december 2019 om 21:42
"
JOHNNIE - 05 december 2019 om 14:58
"Langzaam maar beetje raken steeds meer clubs in de problemen, nu weer Dordrecht. Er is gewoon iets goed mis in de voetbalpiramide in nl"


Nee, er zijn gewoon te veel profclubs in een ontzettend klein land. Niet meer te handhaven op lange termijn."[/quote]

Onzin! Er zijn al tig jaren zo veel clubs. Gewoon niet meer uitgeven dan er binnen komt en dan blijf je overleven. Dan schijnt heel moeilijk te zijn want dat lukt Frits of wie dat voor hem doet ook al jaren niet. Maar hier begint alles ermee dat onze ezelen nog niet eens een fatsoenlijke begroting op te stellen. Dan kun je wel niet meer uitgeven dan je binnen krijgt maar als je verkeerd begroot dan wordt het nog niks. Komend jaar zullen ze wel weer 180,- vragen voor een seizoenskaart op west en er dan duizenden begroten hahaha
05-12-2019 om 22:02