Nieuws
Henk tekent tweejarig contract bij Roda JC

Henk tekent tweejarig contract bij Roda JC

Henk Dijkhuizen en Roda JC zijn met elkaar een nieuw contract overeengekomen. De verdediger tekent een tweejarige overeenkomst met de optie voor nog een seizoen.

Henk Dijkhuizen speelt al sinds het seizoen 2013-2014 voor Roda JC en raakte in april 2016 zwaar geblesseerd in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Het contract van de rechtsback liep toen af, maar de club bood hem de mogelijkheid om te revalideren in Kerkrade met als resultaat dat hij na ruim een jaar weer zijn opwachting maakte in het eerste elftal. Zowel in de thuis- als uitwedstrijd in de Play- offs tegen MVV Maastricht startte Dijkhuizen in de basis.

De 25-jarige back droeg tot nog toe 89 keer het Roda JC shirt en was daarin 7 maal doeltreffend. Voordat hij tekende in Kerkrade was Dijkhuizen speler van Sparta Rotterdam.

Technisch Directeur Harm van Veldhoven: “Henk Dijkhuizen is een speler die in het verleden een goede indruk heeft achtergelaten en past bij de club Roda JC. Hij heeft een vervelende periode meegemaakt waarin hij hard geknokt heeft om weer op niveau terug te komen. Uiteraard zijn we blij dat we nu met elkaar een nieuwe samenwerking aangaan.”