Sponsoren kopen tickets uitvak op
vr 12 mei 2017 om 13:41

Sponsoren kopen tickets uitvak op
vr 12 mei 2017 om 13:41

De sponsoren KLG Europe, Medisana, Profcore, Fagro, FairPlay, D&D, Hotel Vijlerhof, Jegers Advocaten, Fanshop Roda JC en Der Karnevalswierts hebben de uitkaarten opgekocht voor het uiterst belangrijke duel Vitesse - Roda JC van komende zondag. Dit betekent dat de meegereisde supporters hun kaarten voor deze wedstrijd gratis ontvangen.

De groep sponsoren is, evenals iedereen binnen de club, ervan overtuigd dat een vol uitvak van doorslaggevende betekenis kan zijn in de strijd om rechtstreekse handhaving in de Eredivisie.

De supporters van Roda JC hoeven voor het duel Vitesse โ€“ Roda JC daarom alleen de busreis te betalen. Vanzelfsprekend is de club Roda JC deze groep van sponsoren zeer erkentelijk voor dit fantastische gebaar!

Al een ticket gekocht?


- Heeft u reeds een kaart voor deze uitwedstrijd gekocht via de supportersverenigingen Fanproject ยด98, de Supportersvereniging Roda JC (via Henk Bakker), West 10 Tifosi of Ultras Kerkrade? Dan ontvangt u zondagtien euro retour van degene bij wie u betaald heeft.

- Iedereen die online bij SV Roda JC Oost een ticket heeft betaald, krijgt tien euro op zijn of haar rekening teruggestort.

- Heeft u een autocombi besteld en betaald? Dan ontvangt u op korte termijn bericht van Roda JC. De club laat u dan weten hoe en wanneer u tien euro retour ontvangt.

Nog geen kaart?


Bent u nog niet in het bezit van een uitkaart? Er is nog een gering aantal kaarten vrij. Daarvoor mag u een e-mail sturen naar svrodajc@wijzijnrodajc.nl met alle namen. Let op: vol = vol.

De selectie en staf kijken uit naar 90 minuten lang een fantastische sfeer vanuit een vol uitvak!

Bron: Roda JC.nl