Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - FC Dordrecht
vr 11 september 2020 om 10:41

Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - FC Dordrecht
vr 11 september 2020 om 10:41

Op vrijdag 18 september a.s. speelt Roda JC Kerkrade om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion het tweede thuisduel tegen FC Dordrecht

SEIZOENKAARTHOUDERS


Om rekening te houden met het KNVB-protocol voor een veilige opstart van het betaald voetbal, krijgen in eerste instantie alleen onze seizoenkaarthouders de mogelijkheid om bij dit thuisduel aanwezig te zijn.

Als seizoenkaarthouder dien je een (gratis) entreeticket aan te vragen om zo de registratie en de aanmelding te voltooien. In verband met de geldende Coronarichtlijnen is de aanvraag/registratie beperkt tot 1 ticket per actieve seizoenkaarthouder. Het online reserveren start op vrijdag 11 september om 10.00 uur en stopt op vrijdag 18 september om 20.45 uur. Seizoenkaarthouders hebben tot dinsdag 15 september 21.00 uur exclusief de mogelijkheid om een ticket te reserveren. Hierna wordt gekeken of er nog capaciteit over is om ook losse tickets te verkopen.

ONLINE


Het online reserveren van tickets voor seizoenkaarthouders start op vrijdag 11 september om 10.00 uur en stopt op vrijdag 18 september om 20.45 uur.

IN DRIE STAPPEN ONLINE JE GRATIS TICKET CLAIMEN DOE JE ZO!


1. Ga naar rodajc.nl/tickets en klik bij de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Dordrecht op 'koop tickets';
2. Log in met je Mijn.Roda-account waaraan je seizoenkaart gekoppeld is;
3. Voeg het gratis ticket toe aan de winkelwagen en reken af.

Ben je wel in het bezit van een seizoenkaart maar weet je je inlog-gegevens niet meer? Stuur dan een mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin je relatienummer (begint met 11 of 93 en staat op de achterkant van je seizoenkaart).

STADION


Wil je liever niet online je ticket reserveren? Je bent op iedere werkdag tussen 10.00 en 16.30 uur van harte welkom bij de receptie van het Parkstad Limburg Stadion. Neem ter controle je seizoenkaart(en) mee.

LOSSE VERKOOP


Mocht, op basis van de reserveringen, blijken dat er op dinsdag 15 september 21:00 (einde exclusiviteit voor seizoenkaarthouders) nog capaciteit over is, kunnen supporters op woensdag 16 en donderdag 17 september losse tickets voor dit duel aanschaffen.

ONLINE


Indien er nog plaatsen vrij zijn, start de losse ticketverkoop op woensdag 16 september om 09.00 uur en sluit deze op donderdag 17 september om 23.59 uur. Ga naar www.rodajc.nl/tickets en bestel eenvoudig online je entreeticket. Let op: de verkoop is gelimiteerd tot 1 ticket per persoon/account.

STADION


Wil je liever je losse entreetickets in het stadion aanschaffen? Dat kan op woensdag 16 en donderdag 17 september tussen 10.00 en 16.30 uur bij de receptie van het Parkstad Limburg Stadion.

HALVE SEIZOEKAART VERKOOP


Vanaf woensdag 16 september is het ook mogelijk om online of in het stadion een halve seizoenkaart aan te schaffen. Je hebt dan toegang bij alle (competitie) thuiswedstrijden t/m het laatste duel voor de winterstop, Roda JC – Go Ahead Eagles op 18 december 2020. Als (halve)seizoenkaarthouder heb je het grote voordeel t.o.v. losse kaartverkoop dat je exclusiviteit en voorrang hebt op het aanmelden voor de thuisduels!

Bekijk in onderstaande tabel de prijzen voor een halve seizoenkaart.



Let op: de gekozen plaatsen zijn niet de definitieve zitplaatsen in het stadion. Stewards begeleiden je naar de zitplaats. Heb je nog vragen over de aanschaf van tickets? Stuur gerust een e-mail naar ticketing@rodajc.nl.

CASHLESS PAYMENT


Vanaf aankomend seizoen worden de consumptiemunten ingeruild voor een cashless betaalsysteem. Heb je nog consumptiemunten? Deze kun je vanaf 1,5 uur voor aanvang van het duel omwisselen bij de stadionkassa's 2, 7 en 5/6. Je kunt hier ook direct je betaalkaart opwaarderen (enkel met pin). Heb je geen munten meer en wil je liever niet met een betaalkaart betalen? Dan kun je in het gehele stadion ook per pin afrekenen.

De club vraagt je om onderstaande maatregelen goed in acht te nemen voorafgaand, gedurende en na afloop van het stadionbezoek:

  • Het Parkstad Limburg Stadion is vanaf 1,5 uur voor aanvang van het duel geopend;

  • Seizoenkaarten zijn niet geactiveerd en worden dus ook niet gescand, op het e-ticket staat de juiste ingang vermeld;

  • Het online reserveren start op vrijdag 11 september om 10.00 uur en stopt op vrijdag 18 september om 20.45 uur;

  • Reserveren bij het stadion kan vanaf maandag 14 september iedere werkdag tussen 10.00 en 16.30 uur;

  • Het gekozen vak bepaalt niet de uiteindelijke zitplaats, deze wordt door de stewards aangewezen;

  • Houd in de eventuele wachtrij die ontstaat voor de ingang van het Parkstad Limburg Stadion te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar;

  • Bij binnenkomst worden u een aantal gezondheidsvragen gesteld door medewerkers van de EHBO;

  • Het bezoeken van dit duel is enkel en alleen mogelijk als u vooraf een ticket aanschaft, op de wedstrijddag is dit niet mogelijk;

  • Volg te allen tijde aanwijzingen van de stewards op; u wordt bij binnenkomst naar uw plek begeleid;

  • Neem enkel en alleen plaats op de stoelen met een groene sticker; personen uit 1 huishouden en kinderen t/m 12 jaar mogen naast elkaar op de tribune plaatsnemen in de daarvoor aangewezen vakken;

  • Vanaf komend seizoen geldt een rookverbod voor het gehele Parkstad Limburg Stadion;

  • Er zullen consumpties worden verkocht in het Parkstad Limburg Stadion, eigen drank is niet toegestaan;

  • U verlaat het Parkstad Limburg Stadion na afloop van de wedstrijd op aanwijzing van de stewards.

Wij doen ons uiterste best om het stadionbezoek zo veilig mogelijk te maken. Omdat we daarvoor de hulp van alle supporters nodig hebben, vragen wij iedereen verantwoordelijk te nemen en in en rondom het stadion te allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. De enige uitzondering geldt voor supporters die uit hetzelfde huishouden komen en/of jonger zijn dan 18 jaar.

Wij wensen iedereen een fijn en veilig wedstrijdbezoek en we kijken ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen in ons prachtige Parkstad Limburg Stadion.

Bron: Rodajckerkrade.nl