'Beleef Kerkrade' 1e shirtsponsor voor het komend seizoen
vr 28 augustus 2020 om 16:37

'Beleef Kerkrade' 1e shirtsponsor voor het komend seizoen
vr 28 augustus 2020 om 16:37

Roda JC Kerkrade speelt komend seizoen met goede doelen op het tenue. De Flow Traders Foundation, een supporter van de club, heeft voor het seizoen 2020-2021 de rechten voor het hoofdsponsorschap van de club verkregen.

De Flow Traders Foundation kiest bewust voor vier verschillende goede doelen en/of stichtingen op de voorzijde van de Roda JC-tenues om zo hun zichtbaarheid te verhogen. Als blijk van waardering richting de gemeente Kerkrade, de inwoners en alle bedrijven en organisaties, start de club in de eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie met het logo van ‘Beleef Kerkrade‘ op de voorzijde van het Roda JC-tenue.

In de daaropvolgende periodes zal er iedere keer (periode 2, 3 en 4) een ander logo van een nog nader te bepalen goed doel op de voorzijde van het Roda JC-shirt prijken.

GEWELDIGE REGIO


De Flow Traders Foundation trapt bewust af met ‘Beleef Kerkrade‘ op de voorzijde van het Roda JC-tenue. “Roda JC is onlosmakelijk verbonden met deze regio. De regio Kerkrade heeft ook veel te bieden met naast Roda JC geweldige voorbeelden als GaiaZOO, Leisure Dome, Cube Design museum, Continium Discovery Center, Kasteel Erenstein, een prachtig theater of het vernieuwde stadscentrum. Mooie bijkomstigheid is dat alle wedstrijden live op FOX Sports zullen worden uitgezonden en er dus landelijke aandacht voor onze fantastische regio komt", aldus Roger Hodenius van de Flow Traders Foundation.

TROTS


Guido Aben, Head of Sales Roda JC Kerkrade: “We zijn de Flow Traders Foundation ontzettend dankbaar voor deze steun. Er was veel animo voor het hoofdsponsorschap van Roda JC, maar een constructie als deze geniet absoluut de voorkeur. Het is mooi dat we iets terug kunnen doen voor onze regio. Dat is tenslotte de regio die in goede en slechte tijden achter ons is blijven staan.

Vanaf de tweede periode gaan we, samen met de Flow Traders Foundation, ervoor zorgen dat de nog nader te bepalen andere goede doelen de aandacht krijgen die ze verdienen, middels landelijke exposure bij onze mooie club."

Aanstaande zondag (30 augustus 2020) zal Roda JC voor het eerst spelen in de gloednieuwe LEGEA-tenues, inclusief het logo van ‘Beleef Kerkrade‘ op de voorzijde van het wedstrijdshirt.

Bron: Rodajckerkrade.nl