Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC
ma 29 juni 2020 om 16:33

Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC
ma 29 juni 2020 om 16:33

Roda JC Kerkrade heeft een nieuwe assistent-trainer. Remond Strijbosch (40) tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.

Strijbosch is oud-doelman van Helmond Sport. In 2015 behaalde hij het diploma Coach Betaald Voetbal (UEFA Pro). Enkele maanden na het behalen van zijn UEFA Pro-licentie werd Strijbosch interim-hoofdtrainer van Helmond Sport. Tussen 2016 en 2018 was hij actief als assistent- trainer van Helmond Sport, waar hij onder Roy Hendriksen en Rob Alflen werkte. In 2019 verkaste Strijbosch samen met Jurgen Streppel naar de Verenigde Arabische Emiraten als assistent-trainer bij Al-Jazira.

JUISTE AANVULLING


Technisch directeur Jeffrey van As: “Jurgen en Remond kennen elkaar al geruime tijd en hebben reeds met elkaar samengewerkt. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. Remond is met zijn sterke analytische vermogen de juiste aanvulling op de huidige technische staf. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Remond al veel ervaring in het trainersvak."

Aanstaande woensdag (1 juli, 14.30 uur) zal Remond Strijbosch samen met Jurgen Streppel op het veld staan tijdens de eerste training van Roda JC Kerkrade in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De eerste training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen is toegankelijk voor publiek. Later vandaag volgt meer informatie over de eerste training via onze website.

Bron: rodajckerkrade.nl