Roda JC legt Mart Remans vast tot en met seizoen 21-22
do 25 juni 2020 om 16:31

Roda JC legt Mart Remans vast tot en met seizoen 21-22
do 25 juni 2020 om 16:31

Mart Remans heeft zijn contract bij Roda JC verlengd. De 22-jarige centrumspits tekende vanochtend een nieuwe overeenkomst die hem tot en met het seizoen 2021-2022 aan Roda JC verbindt.

Remans, geboren in Eygelshoven, maakte op 17 augustus 2018 als invaller zijn debuut in de hoofdmacht van Roda JC gedurende de wedstrijd Roda JC - Jong Ajax (2-1). Tot dusver heeft Remans 43 officiële wedstrijden voor Roda JC achter zijn naam staan, waarin hij zevenmaal trefzeker was.

TROUWE FANS


Remans is trots om te mogen bijtekenen bij ‘zijn‘ Roda JC: “Fantastisch om nog steeds voor Roda JC te mogen uitkomen. Vanuit de jeugdafdeling doorstromen naar het eerste elftal gaf mij enorm veel energie. Wat wil je nog meer, naast voetballen in het prachtige Parkstad Limburg Stadion met de trouwe fans achter ons. Samen met de supporters willen en moeten we stappen omhoog gaan maken. Met zijn allen op naar een nieuwe start en een onvergetelijk seizoen!"

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN


Technisch Directeur Jeffrey van As: “Mart is een talentvolle aanvaller die op diverse posities in de aanvalslinie van waarde kan zijn. Hij heeft bewezen over scorend vermogen te beschikken en geldt wat ons betreft als een speler met voldoende doorgroeimogelijkheden."

Remans zal zijn wedstrijden gaan afwerken met rugnummer 18.

Bron: rodajckerkrade.nl