Roda JC Kerkrade contracteert aanvaller Jordy Croux
ma 22 juli 2019 om 11:36

Roda JC Kerkrade contracteert aanvaller Jordy Croux
ma 22 juli 2019 om 11:36

Roda JC Kerkrade contracteert Belgische aanvaller Jordy Croux Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Jordy Croux.

De 25-jarige aanvaller is transfervrij en tekent in Kerkrade een contract voor één seizoen met de optie voor een tweede seizoen.
Croux, geboren in Hasselt (België), doorliep van 2009 tot 2014 de jeugdopleiding van KRC Genk. Via OH leuven en MVV kwam de Belg uiteindelijk bij Willem II terecht. Deze club verhuurde Jordy vorig seizoen aan MVV Maastricht. In de Keuken Kampioen Divisie heeft de aanvaller 18 doelpunten en 25 assists achter zijn naam staan.

Jordy Croux is vanzelfsprekend blij met zijn nieuwe uitdaging. “Ik zie dit als een mooie stap in mijn ontwikkeling", zegt de Belg. “Ik ben blij dat ik komend seizoen mag uitkomen voor deze mooie club. Ons doel is om te spelen voor de prijzen, daar kijk ik erg naar uit."

Rugnummer 11

Croux werd vrijdagmiddag medisch gekeurd en traint vandaag voor het eerst mee met de hoofdmacht van Roda JC. In Kerkrade zal de aanvaller zijn wedstrijden gaan afwerken met rugnummer 11.

Bron: RODA JC.nl

Gerelateerd nieuws

vr 08 januari 2021 om 13:06
Jordy Croux vertrekt bij Roda JC