Nieuws
Molenaar: "Er zit muziek in deze ploeg"

Molenaar: "Er zit muziek in deze ploeg"

“Afgelopen week was ik heel tevreden met de 6-2 overwinning. We hadden een groot aandeel in de wedstrijd, wisten onze vroege voorsprong royaal uit te bouwen en vermaakten onze supporters met attractief voetbal.

Ook tegen Jong AZ startten we opnieuw met zeven basisspelers die jonger zijn dan 21 jaar. En opnieuw lieten we zien dat er muziek zit in deze ploeg. We zijn een team dat bereid is om hard voor elkaar te werken en dat zich blijft ontwikkelen.

Livio Milts is daar een goed voorbeeld van. Zowel in aanvallend als verdedigend opzicht bepaalt hij het tempo en ontwikkelt hij zich steeds meer tot motor van de ploeg. Daardoor is hij een belangrijke schakel geworden die we niet makkelijk kunnen missen. Ik ben blij dat hij vorige week het net twee keer wist te vinden. Uiteindelijk wordt er toch naar dergelijke statistieken gekeken en daarmee wordt zijn harde werken beloond.

Datzelfde geldt voor Mart Remans. Met zijn dynamische spel maakt ook Mart elke week progressie. Mart werkt keihard en is vaak de aanjager die het omschakelen en druk zetten in gang zet. De samenwerking met Mario Engels verloopt steeds beter en de laatste tijd staat hij meer op de juiste plek. Dat toonde hij afgelopen week nog met zijn twee doelpunten aan.

Zoals bekend is het onze uitdaging om bij de top vijf te eindigen. Daarom is het belangrijkste doel dat onze prestaties stabieler worden. Vóór de winterstop is het ons niet gelukt om meer dan twee wedstrijden op rij goed te presteren. Met onze prima resultaten tegen Go Ahead Eagles, Sparta en Jong AZ hebben we die reeks tot drie verlengd. De volgende uitdaging is nu om die serie vanavond tegen Almere City tot vier uit te breiden. Ook dat zal zeker niet vlekkeloos verlopen, maar met onze frisse en gemotiveerde groep zullen we er opnieuw alles aan doen

Robert Molenaar