Zwenkvlaggen op de Koempeltribune
Forum / Supporters & Sfeer / Zwenkvlaggen op de Koempeltribune
Forum / Supporters & Sfeer / Zwenkvlaggen op de Koempeltribune

koempelforlive

@koempelforlive schreef:
De vlaggen maken de sfeer . en die is nu weg . het voiceover geluid is idd zeer storend en klinkt gewoon weg niet . zonde dat steeds minder sfeer mogelijk is nogmaals de grote vlaggen maken de sfeer het zowel op west als op zuid van noord tot oost vol met vlaggen mensen moeten staan dan maak je sfeer . wat weer adrenaline op wekt waardoor de fans zowel de spelers beter van gaan voelen .
21 mar 2018 om 01:36

jos

@jos schreef:
Veel meer vlaggen is geweldig.
Boxgeschreeuw lijkt alsof je op de markt staat in Istanboel.
31 jan 2018 om 11:29

rodajcforever

@rodajcforever schreef:
ik heb minder problemen met de vlaggen dat is geweldig maar dat geschreeuw over de boxen is verschrikkelijk. zowel in het stadion als op tv. en ik hoor steeds meer mensen klagen erover.
31 jan 2018 om 10:09

supporterliaisonofficer

@supporterliaisonofficer schreef:
Inmiddels is sfeervak West 7 in het leven geroepen en in dit vak mag ook tijdens een wedstrijd met vlaggen gezwaaid worden. Wel is er (tijdelijk) een compromis gemaakt en dienen tijdens een aanval van Roda JC de vlaggen omlaag te blijven.

Uiteindelijk zullen de tegenstanders van vlaggen tijdens een wedstrijd toch naar een ander vak moeten verhuizen.
13 jan 2018 om 15:16

patrick

@patrick schreef:
De Koempeltribune is nu eenmaal een sfeertribune. Van mij mag alles in het werk gesteld worden de sfeer nog meer te verhogen.
22 feb 2017 om 18:13

gekkekoempel

@gekkekoempel schreef:
#TFHWD: vind dat zo een onzin dan moeten de mensen maar ergens aan de buitenkant gaan staan op west of beter helemaal niet op west gaan staan als je hiervan last hebt. (mijn mening)
22 feb 2017 om 10:25

tfhwd

@tfhwd schreef:
Persoonlijk ben ik een voorstaander van 90 minuten vlagvertoon. Echter merk ik wel dat de mensen om mij heen (W12) het minder prettig vind. Wanneer een van onze twee vlaggen gedurende de wedstrijd wordt gebruikt, komt er de nodige kritiek van mensen die achter ons staan.
22 feb 2017 om 08:24

onderbanken

@onderbanken schreef:
Zwenkvlaggen en andere vormen van vlagvertoon horen er echt bij,kijk vaak met enige jaloezie naar onze duitse vrienden waar dit algeheel geaccepteerd is.
21 feb 2017 om 17:35

kevin

@kevin schreef:
Van Oost af gezien ziet er leuk uit vooral doorgaan hoe meer hoe beter
21 feb 2017 om 12:53

sebasrjc1995

@sebasrjc1995 schreef:
Ik vind het gebruik van vlaggen ook sfeer verhogend. Kan er bij de ingang geen bord opgehangen worden dat west een sfeer tribune is waardoor mogelijk het zich belemmert word door sfeerartikelen (spandoeken,vlaggen e.d.)?
21 feb 2017 om 12:30

gekkekoempel

@gekkekoempel schreef:
Ik vind dit ook totaal niet storend, het is immers een ''sfeer'' tribune. Verder vind ik als je kijkt naar de sfeervakken in bijv. Duitsland dat dit de normale gang van zaken is en het ziet er geweldig uit.
21 feb 2017 om 10:43

supporterliaisonofficer

@supporterliaisonofficer schreef:
Ik wil eens informeren naar de mening over zwenkvlaggen op de Koempeltribune, met name over het gebruik ervan tijdens een wedstrijd.

Ik kan me voorstellen dat mensen dit als storend ervaren maar ik vind het wel sfeerverhogend. Ik verwacht dat in de nabije toekomst er nog meer vlaggen bij komen...
21 feb 2017 om 09:18