Bericht geschiedenis
Aanpassingen aan dit bericht

z12

@z12 schreef:
Ik zie hier weer verschillende opstellingen langs komen, maar ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat De Jong niet zal afwijken van zijn visie en dus bijbehorend 4-3-3 systeem. Die speelt het hele seizoen in dit systeem met nagenoeg dezelfde basisopstelling!!

Karkanel

Natuurlijk wilt Roda z.s.m. promoveren, maar dit kan en mag niet ten koste van alles gaan (zoals de afgelopen jaren wel gebeurd is). Helaas zullen de supporters toch nog minimaal dit seizoen geduld moeten hebben. Het moet heel gek lopen, maar volgend seizoen speel je vrijwel zeker geen Eredivisie. Als de nieuwe clubleiding de daad bij haar woord voegt, dan zorgt men er voor dat er volgend seizoen wel een selectie staat die kwalitatief sterk genoeg is om serieus mee te strijden om promotie. Daar zal dus geld in gepompt moeten worden! Doen de heren dat niet, dan voorspel ik nu al dat je weer niet zult promoveren.

Zoals ik al eerder schreef, staat dit seizoen in het teken van herstelwerkzaamheden in alle geledingen van de club. De hoogste prioriteit zal dan de invulling van het dagelijks bestuur worden, met als eerste het aanstellen van een nieuwe AD.
03 dec 2019 om 10:05 - bewerkt door: z12