Bericht geschiedenis
Aanpassingen aan dit bericht

hutch

@hutch schreef:
Nog twee voetballers met een actie, drive en dreiging van een Croux en je wint met 28-0 van dit Cambuur. Zo geweldig was die ploeg niet.
Voorin is het prima - het lukt Roda maar niet om een of twee middenvelders binnen te harken die open kunnen draaien, een actie in huis hebben en de spitsen kunnen lanceren; een Hadouir of een Anco Janssen. We hebben al jaren selecties met NET teveel defensieve zekerheid en NET te weinig puur voetballend vermogen in die linie. Ook dit jaar: Cotan, Rosch, Souren, Klaassen: prima spelers maar aanvallend net te weinig dreiging. Het is om helemaal debiel van te worden.
08 nov 2019 om 22:50 - bewerkt door: hutch

hutch

@hutch schreef:
Twee voetballers met een actie, drive en dreiging van een Croux en je wint met 28-0 van dit Cambuur. Zo geweldig was die ploeg niet.
Voorin is het prima - het lukt Roda maar niet om een of twee middenvelders binnen te harken die open kunnen draaien, een actie in huis hebben en de spitsen kunnen lanceren; een Hadouir of een Anco Janssen. We hebben al jaren selecties met NET teveel defensieve zekerheid en NET te weinig puur voetballend vermogen in die linie. Het is om helemaal debiel van te worden.
08 nov 2019 om 22:48 - bewerkt door: hutch

hutch

@hutch schreef:
Twee voetballers met een actie, drive en dreiging van een Croux en je wint met 28-0 van dit Cambuur. Zo geweldig was die ploeg niet.
Voorin is het prima - het lukt Roda maar niet om een of twee middenvelders binnen te harken die open kunnen draaien, een actie in huis hebben en de spitsen kunnen lanceren; een Hadouir of een Anco Janssen. We hebben al jaren selecties met NET teveel defensieve zekerheid en NET te weinig piir voetballend vermogen in die linie. Het is om helemaal debiel van te worden.
08 nov 2019 om 22:45 - bewerkt door: hutch