Maurice Graef nieuwe presentator Studio Roda
Oud-speler Maurice Graef is vanaf dit seizoen de nieuwe presentator van de tweewekelijkse YouTube-show Studio Roda.
Afhalen seizoenkaartpasjes seizoen 2021-2022
Met ingang van het seizoen 2021-2022 ontvangen alle seizoenkaarthouders een nieuw pasje. De reden hiervoor is de recente overgang naar het nieuwe ticketingsysteem van Tymes4.
Florian Mayer loopt zwaar letsel op
Florian Mayer heeft zwaar letsel opgelopen gedurende de training van afgelopen woensdag. Dat wees een MRI-scan uit.
The Voice of Kaalheide - S3E2 Jeffrey Van As
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Florian Mayer tekent eenjarige overeenkomst
Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Florian Mayer. De 23-jarige centrale verdediger tekende zojuist een overeenkomst voor de duur van één seizoen.
Roda JC sluit voorbereiding op seizoen 2021-2022 af tegen 1. FC Köln
Roda JC Kerkrade speelt aanstaande zaterdag de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2021-2022, dat voor Roda JC op zaterdag 7 augustus van start gaat tegen De Graafschap.
The Voice of Kaalheide - S3E1 De aftrap
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Darren Maatsen op proef bij Roda JC
Roda JC heeft vanaf vandaag Darren Maatsen op proef. De 30-jarige vleugelaanvaller heeft zich gisteravond bij de selectie in Zeeland gevoegd.
Thijmen Goppel vertrekt naar Duitse SV Wehen Wiesbaden
Thijmen Goppel vertrekt naar het Duitse SV Wehen Wiesbaden. Club en speler bereikten deze week een akkoord over de overgang van de rappe buitenspeler.
Roda JC legt Denzel Jubitana vast
Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Denzel Jubitana. De 22-jarige Belg tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen, met een optie voor één extra seizoen.
Fanplein tijdens oefenduel vindt géén doorgang
Door de recent aangescherpte coronamaatregelen kan het geplande evenement rond de oefenwedstrijd op 31 juli in het Parkstad Limburg Stadion geen doorgang vinden.
Fans welkom bij oefenduel tegen Patro Eisden
Supporters van Roda JC zijn, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, van harte welkom bij het oefenduel van morgenavond tegen Patro Eisden (13-07, 19.00 uur).
Doelman Rody de Boer voor drie seizoenen naar Roda JC
Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Rody de Boer. De 23-jarige doelman komt transfervrij over van AZ en tekent in Kerkrade een contract voor de duur van drie seizoenen.
Roda JC heeft Florian Mayer op proef
Roda JC heeft Florian Mayer op proef. De Duitse centrale verdediger (1.91) zal de komende periode bij Roda JC meetrainen om de staf te overtuigen van zijn kwaliteiten.
Koopavond Fanshop keert terug
Met ingang van morgen (donderdag 1 juli) keert de koopavond (donderdagavond) weer terug. Daarnaast is het ook mogelijk om je seizoenkaart in de Fanshop te bestellen/verlengen.
The Voice of Kaalheide - S3E0.5 Actueel
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Roda JC legt Guus Joppen vast voor 2 seizoenen
Roda JC Kerkrade heeft Guus Joppen gecontracteerd. De 31-jarige centrale verdediger tekent in Kerkrade een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen.
Albert Verpoort overleden
Onlangs hebben wij het trieste bericht ontvangen dat clubman Albert Verpoort, na een kort ziekbed, op 72-jarige leeftijd is overleden.
Update oefenprogramma Roda JC
Afgelopen maandag is de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 van start gegaan. De formatie van hoofdtrainer Jurgen Streppel gaat binnenkort ook de eerste oefenwedstrijd afwerken.
Denzel Jubitana op proef bij Roda JC
Roda JC heeft Denzel Jubitana op proef. De 22-jarige Belg traint de aankomende drie dagen mee met de selectie van Roda JC in de hoop de staf te overtuigen van zijn voetballende kwaliteiten.
Robert Klaasen langer verbonden aan Roda JC
Robert Klaasen heeft zijn overeenkomst bij Roda JC Kerkrade voor de duur van één seizoen verlengd. De middenvelder staat ook het aankomende seizoen 2021-2022 onder contract bij Roda JC.
Felix Schröter op proef bij Roda JC
Roda JC heeft Felix Schröter op proef. Schröter is een 25-jarige Duitse spits, die over een aflopend contract bij het Duitse Unterhaching beschikt.
Hans Anapak en Jamil Takidine op proef bij Roda JC
Roda JC heeft twee spelers op proef. Hans Anapak en Jamil Takidine trainen deze week mee met de selectie van Roda JC om de staf te overtuigen van hun kwaliteiten.
Livio Milts vertrekt bij Roda JC
De wegen van Roda JC en Livio Milts gaan scheiden. De aanvallende middenvelder vertrekt naar het Armeense FC Urartu.
Loek Hamers langer verbonden aan Roda JC
Loek Hamers heeft een overeenkomst getekend welke hem het komende seizoen aan Roda JC verbindt. De doelman tekende, evenals Jimmy Vijgen, een amateur-overeenkomst. Hamers sluit het aankomende seizoen definitief aan als doelman van de eerste selectie van Roda JC.
Speelschema definitief, volle stadions vanaf de seizoenstart!
Roda JC Kerkrade start op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later strijden we, samen met jullie, in eigen huis voor de drie punten tegen Excelsior.
René Trost in nieuwe rol verder bij Roda JC
In goed onderling overleg is besloten dat René Trost zal terugtreden als lid van de Raad van Commissarissen van Roda JC.
Jordy Reneerkens nieuwe hoofdtrainer Roda JC O21
Roda JC heeft in Jordy Reneerkens een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het hoogste jeugdelftal. De 37-jarige trainer uit Valkenburg tekende vandaag een overeenkomst voor 2 seizoenen.