Erik Falkenburg 4 wedstrijden geschorst, club in beroep
De KNVB heeft Erik Falkenburg naar aanleiding van zijn vermeende elleboogstoot tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Dordrecht voor 4 duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk.
Roda JC wint overtuigend van FC Dordrecht
FC Dordrecht is de derde tegenstander waar Roda JC Kerkrade drie punten aan overhoudt. In eigen huis gingen de Zuid-Hollanders met 4-0 over de knie.
Roda JC Fanshop blijft vandaag gesloten
De fysieke Fanshop van Roda JC Kerkrade blijft vandaag en morgen (vrijdag 18 september en zaterdag 19 september 2020) gesloten.
Rugnummer 2: Gelukkig bij Roda JC
Met zijn verwoestende uithaal bracht hij Roda JC Kerkrade in de vorige thuiswedstrijd tegen TOP Oss op een verdiende voorsprong. Met die treffer probeerde Stefano Marzo al zijn frustraties van de afgelopen jaren van zich af te schieten.
Visie van Jurgen: "Een gelijkspel telt niet"
“Op onze nederlaag van afgelopen week viel niets af te dingen. Ik had niet gedacht maar wel gehoopt dat we dichter tegen het niveau van De Graafschap aan zouden zitten. Toch kunnen we absoluut beter."
The Voice of Kaalheide - S2E6 Jeffry van As
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Roda JC lijdt eerste nederlaag van het seizoen
Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in Doetinchem verloren van De Graafschap. Na twee overwinningen op rij tegen Jong Ajax en TOP Oss was De Graafschap vanmiddag met 4-0 te sterk.
De Vrienden van Roda JC
De Vrienden van Roda JC is een Stichting die per 31 augustus jl. is opgericht. De Stichting is ontstaan uit een groep ondernemers/Vrienden die reeds in november 2019 een Denktank hadden opgericht.
Coronabesmettingen vastgesteld bij Roda JC
Vandaag is bij drie medewerkers van Roda JC Kerkrade het coronavirus vastgesteld. Het gaat om één speler en twee kantoormedewerkers. Tevens zijn twee medewerkers, waaronder één speler en één staflid, ‘zwak-positief‘ getest op het coronavirus.
Roda JC O21 - Vitesse O21 toegankelijk voor publiek
Op zaterdag 12 september speelt Roda JC O21 om 15.00 uur in het eigen Parkstad Limburg Stadion het competitieduel tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse.
Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - FC Dordrecht
Op vrijdag 18 september a.s. speelt Roda JC Kerkrade om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion het tweede thuisduel tegen FC Dordrecht
Roda JC legt Erik Falkenburg vast
Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Erik Falkenburg.
KNVB geeft Roda JC goedkeuring inzake wijziging zeggenschap
Op 20 mei jongstleden werd wereldkundig gemaakt dat Roda JC een structurele koerswijziging tegemoet zou gaan.
The Voice of Kaalheide - S2E5 Bert-Jan Boer
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Roda JC legt spits Fabian Serrarens vast
Roda JC Kerkrade heeft de gewenste spits binnen. De 29-jarige Amsterdammer Fabian Serrarens komt transfervrij over van het Poolse Arka Gdynia en tekent in Kerkrade een verbintenis tot en met het einde van het huidige seizoen, met een optie voor het seizoen 2021-2022.
Richard Jensen blijft Roda JC trouw
Roda JC Kerkrade mag melden dat het een nieuwe overeenkomst heeft gesloten met Richard Jensen. De 24-jarige Finse verdediger tekent een contract tot en met het einde van het huidige seizoen met een optie voor het seizoen 2021-2022.
Roda JC verslaat TOP Oss in eigen huis
Roda JC Kerkrade heeft vanavond ook het tweede duel van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. TOP Oss was om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion de tegenstander.
Roda JC terugbrengen waar het thuishoort
“Natuurlijk was ik afgelopen week erg blij met de 4-0 overwinning op Jong Ajax. Maar ik was vooral heel tevreden over de spirit waarmee we speelden en vooruit verdedigden.
YveY cateraar rondom Roda JC - TOP Oss
Aanstaande zaterdag zal cateraar YveY rondom de wedstrijd Roda JC - Top Oss de catering op zowel de Hoofdtribune- als de publiekstribunes voor haar rekening nemen
Stichting Wij zijn Roda JC zoekt jullie input
Beste supporters, Vanuit de stichting begrijpen we dat er veel vragen zijn m.b.t. het gedoneerde geld van afgelopen zomer. Jullie vragen je natuurlijk af waarom het geld nog steeds niet bij Roda terecht gekomen is, het antwoord op die vraag is vrij simpel: Nadat DlV uit beeld is geraakt bij Roda JC, is er vanuit de club een verzoek gekomen om het geld te reserveren totdat alles met de nieuwe funders rond zou zijn. Inmiddels is de Phoenix Groep officieel aan boord, en is het aangehaalde doel van Roda JC, ook niet meer van toepassing.
Roda JC legt linksback Amir Absalem vast
Roda JC Kerkrade heeft Amir Absalem gecontracteerd. De 23-jarige linksback komt transfervrij van FC Groningen en tekent in Kerkrade een verbintenis voor de duur van twee seizoenen.
Novakovic en Cotán vertrekken bij Roda JC
Radomir Novakovic en Antonio Cotán vertrekken per direct bij Roda JC. Beide spelers gaan aan de slag bij een nieuwe werkgever.
Niek wilt weer belangrijk zijn
Inmiddels heeft hij al 236 wedstrijden en 41 doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam. Niek Vossebelt weet inmiddels wat er op het een-na-hoogste niveau in Nederland wordt verwacht.
Doelman Youri Roulaux tekent contract bij Roda JC
Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Youri Roulaux.
The Voice of Kaalheide - S2E4 Mark Luijpers
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!